הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המלצה להצגה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/07/2011 08:56

מיכל שרון
מיכל שרון
גם אני מצטרפת להמלצה.. גם אנחנו ראינו ומאוד מאוד נהננו.. בהחלט הצגה משובחת !!!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2011 11:19

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
קרנושה חביבה
יישר כוח על הבילוי עם סבתא בימים אלו לא אצל כל נכד זה מובן מאליו וחבל...
ותודה על ההמלצה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2011 05:16

אקורדיאון
אקורדיאון
קרנושה כתב:
תודה יקירות..יש שאומרים שאני מאד דומה לסבתא כשהיתה צעירה, יש גם תמונות המעידות על כך..אני הכי דומה לה גם באופי ובהחלט זכיתי בגדול♥

קרנושי אני גם זוכה למחמאה הזאת וגאה בה מאוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/07/2011 19:44

שאפתנית
שאפתנית
הצגה מדהימה וגם אני נהנתי לראות אותה כי היא הזכירה לי את ילדותי שלי. בשכונה שבה גרתי היתה מכולת ששייכת לזוג רומנים מדהימים, שלצערי נפטרו מזמן, הם היו כמו עוד סבא וסבתא בשבילי ובשביל אחי וההצגה הזו הזכירה לי נשכחות.
הצגה מדהימה, השחקנים נפלאים ומשחקים במקצועיות. רוצו לראות
0 קישור קבוע (Permalink)
16/07/2011 16:40

אשירה
אשירה
רשמתי לפני, ומאחר ובעלי גם הוא מיוצאי רומניה והיה שם בזמן המלחמה אני בטוחה שזה ידבר אליו,
תודה מתוקה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/07/2011 12:05

קרנושה
קרנושה
תודה יקירות..יש שאומרים שאני מאד דומה לסבתא כשהיתה צעירה, יש גם תמונות המעידות על כך..אני הכי דומה לה גם באופי ובהחלט זכיתי בגדול♥
0 קישור קבוע (Permalink)
16/07/2011 11:09

קרולין
קרולין
קרנושה יפתי,
היינו ב"מכולת " ומאד מאד נהנו בזמנו גם אני המלצתי. יש לך טעם טובבבבבבבבבבבבבב.smile
המשך שבת נהדרתתתתת
נשיקות
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/07/2011 05:28

dany
dany
תודה על ההמלצה
ומאד מרגש הקשר בינך ובין סבתא
מאחלת לכן עוד שנים רבות ביחד.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/07/2011 04:58

אקורדיאון
אקורדיאון
מצטרפת להמלצה הצגה יוצאת דופן.
איזה כיף,סבתא,המשיכי להנות לצידה עוד הרבה שנים.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2011 22:20

כרובית
כרובית
תודה על ההמלצה,אני אלך בהזדמנות הראשונה!!!! טוב לשמוע שהלכת עם סבתך,זה כל כך חשוב ואני בטוחה שהיא שמחה ונהנתה מהחברה ולא רק מההצגה.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2011 21:04

קרנושה
קרנושה
חברותיי..
אתמול הייתי בהצגה שנקראת "מכולת" בבית לסין עם תיקי דיין. נהניתי מכל רגע, התרגשתי מאד...זה היה משעשע כי כאילו לרגע קל, ראיתי מול העיניים שלי
את סבתא שלי וסבי ז"ל שאהבתי בכל נשמתי, גבר שבגברים בסצינה מהחיים שהם עלו מרומניה, אחרי שנרדפו בידי הנאצים וכל מיני מילים שנאמרו שם ברומנית וכו'..
מדהים איך הם השתייכו לאותו דור, של חיי צניעות, של אהבה פשוטה ושעשו מכלום הרבה..כמה מים עברו בנהר מאז, איך הכל השתנה, מדהים.
תיקי דיין שחקנית גדולה מהחיים, עם משחק מאד מרגש, מאד מיוחד וכמובן שסבתא שלי התרגשה עד דמעות. אפילו בהצגה יש סצנה על האב של המשפחה שמספר
לנכד שלו את אותו הסיפור אלף פעם, כל כך צחקתי כי זו היא שכל הזמן מושיבה אותי ומספרת, שוב ושוב על הכל. אני שם כדי לשמוע ולהאזין לה כאילו זו היתה הפעם הראשונה..
אני כל כך אוהבת את האישה הזו ואפילו מתרגשת מאד שאני כותבת עליה, אני קשורה אליה וגם לסבי ז"ל האהוב.

מן הסתם היו עוד שחקנים מוכשרים מאד שאני פחות מכירה אבל בהחלט, נהנתי מכל רגע. גם חובות של נכדה צריך למלא ובכלל זו הנאה צרופה.

בקיצור, זו הצגה שלדעתי תדבר להרבה..וממליצה בחום♥
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!