|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/07/2011 11:15
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כרובית חמודה ברוכה השבה לשגרה כל הכבוד על המודעות באילת ועל האכילה השפויה גם אם היא הייתה יותר ואכן כשאולים טעים גם אם עולים זה ירד ציק צאק בחזרה לשגרה רק להמשיך להתמיד בהצלחה שבוע טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2011 19:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
כרובית יקרה, יצאת לחופשה התאוררת, שינית אוירה, היה כייף והנה חזרת לשגרה וכמו שכתבת, גם אם עלית במשקל זה ירד. גם הנפש צריכה קצת חופש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2011 16:49
 אשירה Posts: 4292
|
כרובית יקרה, אם נהנית זה היה שווה, כעת הזמן לחזור לשיגרה, בהצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2011 11:11
 קרולין Posts: 6651
|
כרובית יקרה, ברוכה השבה ...העיקר שנ ה נ ת זה הכי חשוב ..אם לחטוא אז על הטוב ביותר... מזל שאנחנו במודעות ובמסגרת אין לזה מחיר. המשך שבת נהדרת . קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2011 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כרובית מתוקה ,אכן מה שעולה מהר יורד,את נהנית מכל ביס ואפילו במודעות ,נפשת,חידשת כוחות ומוטיבציה ומכאן חזרה לדרכנו במסגרת המבורכת שלנו. שבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2011 22:03
 כרובית Posts: 261
|
תודה בנות! אני כבר אחרי יום שעבר יחסית טוב מבחינת האוכל...מקווה שמשהו ירד כבר עד יום א-יום השקילה שלי. בהצלחה לכולם וסופ"ש רגוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2011 20:33
 קרנושה Posts: 3420
|
יקירה את אלופה, אני כבר יודעת את זה...וכל שנותר הוא לעלות בחזרה על האפניים וזה הכי קל בשיטה שלנו. אז המון הצלחה ותמיד אפשר להתחיל מחדש♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2011 18:56
 dany Posts: 19819
|
כמובן שקראתי חיכיתי לשמוע את קורותיך באילת ואני כל כך שמחה על הפוסט הזה הוא כל כך חכם . אכן למדת דברים והפנמת כל הכבוד, וגם אם עלית עשית זו בתודעה ובהבנה. מה שעולה מהר יורד מהר זה אנחנו יודעות היטב. העיקר שנהנית . ועכשיו בחזרה למסלול שאת ממש שמחה לחזור אליו. מאחלת לך שבת שלום חיבוקי דני
כרובית כתב:
שלום לפורום היקר ולמירי, היינו שבוע שלם באילת, כל כך חששתי מהשבוע הזה...אין לי מילים לתאר! השתדלתי...באמת שמאוד השתדלתי אבל, הקינוחים היו...אין לתאר!! מוגשים כמנות ביס עד שניים ואולי 20 סוגים שונים. במנות העיקריות שמרתי על חוק בצלחת אחת אבל בזמן הקינוחים....זה לא עבד, אבל ממש לא! ואז החלטתי למזער נזקים אחרים, לא אכלתי כלום בין הארוחות, לא נגעתי בלחם ופירות אבל החלטתי במודעות לאכול את הקינוחים, לא באטרף אבל טעמתי מהכל... ידעתי שברגע שאגיע הבייתה- זהו! נגמרה החגיגה ואני חוזרת לחיי המאוזנים. האמת?? חיכיתי לחזור, היה טעים אבל תחושת השליטה משתלמת עוד יותר, בשורה התחתונה ההרגשה טובה יותר. ואני כבר לא חושבת על הארוחה הבאה.... אז כשנכנסתי הבייתה דבר ראשון נשקלתי במשקל של הבית שהראה קילו יותר....הוא לא כמו המשקל של מירי ולכן בד"כ אני לא עולה עליו אבל הפעם...הייתי חייבת. אז גם אם אצל מירי אעלה 2 קילו...אני בסדר עם זה, בכיף, הרי זה ירד...אין אופציה אחרת, לא? ועכשיו סיימתי לראות את ההרצאה השבועית שפספסתי (בעלי רשום דרך האינטרנט), כל כך כיף לראות את מירי, רעננה, הרצאה כל כך עניינית ונכונה, כמה כיף לפתוח ככה את הסופ"ש. אז זהו, חוזרים לשגרת הדיאטה, אני שמחה כל כך לחזור לזה כי אני יודעת שהכל בסדר עליתי, אבל במודעות, לא כבולמוס אלא כהחלטה. אני תמיד מאחלת לעצמי ולבעלי,כמובן, שתמיד תהיה לנו את האפשרות להיות חלק מהקבוצה המדהימה הזו, שרק מירי תהיה לנו בריאה ועד 120 תצבור חוויות וחוכמת חיים שנלמד ממנה, מירי-עוז מוסר את ד"ש חם ונהנה מאוד מההרצאה. ועוד דבר, חשבתי על כולנו כאן בפורום ובחוגים כשראיתי את האנשים מעמיסים צלחות בבופה...הרים של אוכל, מתאבדים על האוכל, זה כל כך לא יפה, כל כך מגושם ושמחתי שאני כבר לא שם...גם כשיש עלייה היא כבר לא עלייה של אדם שמאבד שליטה. חשבתי על זה הרבה, איך מירי שינתה אותנו, וכמה טוב להיות רזים יותר-כמו שמירי אומרת, אין לזה מחיר!!!!!!!!! מירי-את גדולה! ובהצלחה לכולם. (תודה אם קראתם את הכל.....)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2011 16:07
 כרובית Posts: 261
|
שלום לפורום היקר ולמירי, היינו שבוע שלם באילת, כל כך חששתי מהשבוע הזה...אין לי מילים לתאר! השתדלתי...באמת שמאוד השתדלתי אבל, הקינוחים היו...אין לתאר!! מוגשים כמנות ביס עד שניים ואולי 20 סוגים שונים. במנות העיקריות שמרתי על חוק בצלחת אחת אבל בזמן הקינוחים....זה לא עבד, אבל ממש לא! ואז החלטתי למזער נזקים אחרים, לא אכלתי כלום בין הארוחות, לא נגעתי בלחם ופירות אבל החלטתי במודעות לאכול את הקינוחים, לא באטרף אבל טעמתי מהכל... ידעתי שברגע שאגיע הבייתה- זהו! נגמרה החגיגה ואני חוזרת לחיי המאוזנים. האמת?? חיכיתי לחזור, היה טעים אבל תחושת השליטה משתלמת עוד יותר, בשורה התחתונה ההרגשה טובה יותר. ואני כבר לא חושבת על הארוחה הבאה.... אז כשנכנסתי הבייתה דבר ראשון נשקלתי במשקל של הבית שהראה קילו יותר....הוא לא כמו המשקל של מירי ולכן בד"כ אני לא עולה עליו אבל הפעם...הייתי חייבת. אז גם אם אצל מירי אעלה 2 קילו...אני בסדר עם זה, בכיף, הרי זה ירד...אין אופציה אחרת, לא? ועכשיו סיימתי לראות את ההרצאה השבועית שפספסתי (בעלי רשום דרך האינטרנט), כל כך כיף לראות את מירי, רעננה, הרצאה כל כך עניינית ונכונה, כמה כיף לפתוח ככה את הסופ"ש. אז זהו, חוזרים לשגרת הדיאטה, אני שמחה כל כך לחזור לזה כי אני יודעת שהכל בסדר עליתי, אבל במודעות, לא כבולמוס אלא כהחלטה. אני תמיד מאחלת לעצמי ולבעלי,כמובן, שתמיד תהיה לנו את האפשרות להיות חלק מהקבוצה המדהימה הזו, שרק מירי תהיה לנו בריאה ועד 120 תצבור חוויות וחוכמת חיים שנלמד ממנה, מירי-עוז מוסר את ד"ש חם ונהנה מאוד מההרצאה. ועוד דבר, חשבתי על כולנו כאן בפורום ובחוגים כשראיתי את האנשים מעמיסים צלחות בבופה...הרים של אוכל, מתאבדים על האוכל, זה כל כך לא יפה, כל כך מגושם ושמחתי שאני כבר לא שם...גם כשיש עלייה היא כבר לא עלייה של אדם שמאבד שליטה. חשבתי על זה הרבה, איך מירי שינתה אותנו, וכמה טוב להיות רזים יותר-כמו שמירי אומרת, אין לזה מחיר!!!!!!!!! מירי-את גדולה! ובהצלחה לכולם. (תודה אם קראתם את הכל.....)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|