16/07/2011 19:36
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרולין תהנו מהארוע. כבר למדתי להכיר אותך ולכן אני בטוחה שהילד הבוגר הוא ששולט בתוכך והכל יהיה בסדר. תהני מהארוע ותחזרי הביתה עם שליטה מלאה בפחמימות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 20:34
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה משמחה לשמחה ורק בשמחות אני בטוחה שהילד הבוגר שבך ידע להתנהג כראוי וההנאה תהיה כפולה ומכופלת גם לשמוח וגם לשלוט ערב מהנה והרבה ריקודים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 19:35
 ענת Posts: 3849
|
רק בשמחות יקירתי בהצלחה תעדכני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 19:27
 dany Posts: 19819
|
רק בשמחות ומחזיקה לך אצבעות להצלחה
קרולין כתב:
קל"ב.... ושל חבריםםםם טובים טובים ....מתארגנים לאירוע ...מקווה מאד שמירי שלנו והילד הבוגר שבי יישבו לי יפה מאד בצלחת הערבבבבבבבבבב... , כל האירועים האלה ממש ממש "נוגסים" לנו בדיאטה וגם בכיס... מה שלא יהיה אוכל בערב גם אם זה בלי פחמימות עדיין, זה לא ממש דיאטה ..... בכל מקרה ומכל הלב שלי מאחלת לכולנו רק שמחות, התרגשויות וכמובן ש ל י ט ה באוכל. אמן.תחזיקו לי אצבעות...עידכונים ב"ה בהמשך.......אוהבתשלכם,קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 18:31
 קרולין Posts: 6651
|
קל"ב.... ושל חבריםםםם טובים טובים ....מתארגנים לאירוע ... מקווה מאד שמירי שלנו והילד הבוגר שבי יישבו לי יפה מאד בצלחת הערבבבבבבבבבב... , כל האירועים האלה ממש ממש "נוגסים" לנו בדיאטה וגם בכיס... מה שלא יהיה אוכל בערב גם אם זה בלי פחמימות עדיין, זה לא ממש דיאטה ..... בכל מקרה ומכל הלב שלי מאחלת לכולנו רק שמחות, התרגשויות וכמובן ש ל י ט ה באוכל. אמן. תחזיקו לי אצבעות...עידכונים ב"ה בהמשך....... אוהבת שלכם, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|