15/07/2011 18:13
 EFF Posts: 6417
|
ממיל'ה יקרה, נכון האירועים הנושקים זה את זה אולי פוגעים בדיאטה, אבל אחרי כל כך הרבה שנים של התמדה ראויה לשבח מותר לך טיפה ל"נוח" ולעשות שינוי זמני. ובאמת, מה חשוב בחיים וגם לדיאטה? להנות ולאהוב את החיים ואת עצמנו. שיהי לך סוף שבוע קסום !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2011 17:47
 רעותה Posts: 869
|
קרולין יקירתי , סוף שבוע נפלא , תהני מהשבת ותבלי כמו תמיד. אוהבת ומתגעגעת מאוד. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2011 15:24
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
חתונה מה יכול להיות יותר מרגש שכשתי נשמות קושרות חייהן זו בזה ומשפחה חדשה מתהווה. אני תמיד מזילה דמעה בחתונה. מתרגשת כמו ילדה לא משנה אם אני קרובה לחתן והכלה או יותר רחוקה. מתבנוננת הרבה בפניהם, מה הם משדרים זה לזו ובכלל... שהרי גם הורי הכלה/חתן הם חלק מהעניין ולעיתים אני מרגישה את העובדה שגם ההורים משני הצדדים "מתחתנים" איך שהוא שהרי יבואו ילדים נכדים ואז ממילא יש יותר אינטראקציה בין הצדדים. שמחה זה תמיד טוב ונפלא לכל הצדדים. אם נהנית הרי זה נפלא ביותר. גם מהאוכל. תמיד לזכור שיש לנו תוכנית ויש גם יום שקילה. מה לעשות? לעיתים שוכחים את זה כשיש אוכל מאד מיוחד. יש חתונות שבהן אני ממש הולכת לפי הספר ועושה רק מה שצריך. אבל יש גם ימים אחרים שבהם אני נותנת לעצמי דרור, אחר כך יש גם "תשלום "כמובן.מכל מקום אני מאחלת לכולנו שנלך רק לשמחות בהן נוכל לשמוח ולשמח אחרים שגם זו מצווה כידוע. הדבר היחידי שמאד מפריע לי בדרך כלל הוא שחתונות בדרך כלל יש בהן מוסיקה רועשת רוב הזמן ואז אי אפשר ליצור אינטראקציה עם אנשים אחרים ולשוחח בנחת. נושא זה הוא מטריד וכמעט איני מוצאת חתונות בהן יש מוסיקת רקע שקטה ורק יותר מאוחר כשהצעירים נשארים לרקוד אז באמת מתחילה המוסיקה הרועשת. אני לעיתים מרגישה כמו במעבדה שבה יש "בום בום" וזה מוריד לי את המצב רוח. שבת שלום ומבורך לכולכן. אני מאחלת לכן והעיקר שבת הרמונית ושקטה מנוחה ושמחה ובראש ובראשונה בריאות
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2011 14:17
 קרולין Posts: 6651
|
תודה לכולכן ...אתן מרגשות.... היתה חתונה מדהימה ואחרת....יפו מהממת ביופיה בלילה...... היה קטרניג משובח המנות היו קטנות, מינימליסטיות וטעימותתתתתתת, וזה נהדרררררררררר ככה: גם אני אכלתי במינון טעימות מכל דבר !!!! ובעיקר שמחנו ורקדנו עם הכלה והחתן........וזה מה שהכי חשוב. מאחלת לכולנו שבת שלום, שבת נעימה, חמימה, רגועה ובשליטהההההההההההההה. אוהבת המון שלכם, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2011 13:20
 ריבל'ה Posts: 266
|
קרולין היקרה, מקוה שנהנית מאוד, והאירועים זה חלק מהחיים, ב"ה רק בשמחות!! בטוחני שאת יודעת איך לנהל את אכילתך בכל אירוע, את תמיד לדוגמא. הצליחי בכל, שבת שלום ומבורך, ורק שמחות, אושר ושמחה בלב... וחיוך תמידי כמו שלך, נותן כח... באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2011 10:57
 tutit Posts: 2431
|
קרולין כתב:
קל"ב.... ושל חבריםםםם טובים טובים ....מתארגנים לאירוע ...מקווה מאד שמירי שלנו והילד הבוגר שבי יישבו לי יפה מאד בצלחת הערבבבבבבבבבב... , כל האירועים האלה ממש ממש "נוגסים" לנו בדיאטה וגם בכיס... מה שלא יהיה אוכל בערב גם אם זה בלי פחמימות עדיין, זה לא ממש דיאטה ..... בכל מקרה ומכל הלב שלי מאחלת לכולנו רק שמחות, התרגשויות וכמובן ש ל י ט ה באוכל. אמן.תחזיקו לי אצבעות...עידכונים ב"ה בהמשך.......אוהבתשלכם,קרולין.
קרולין יקרה! מקווה שנהנית ,מה שבטוח אחרי כל כך הרבה שנים אצל מירי שאת במודעות וגם אם אכלת זה בסדר,הכל ירד................ זה כיף שיש אירועים קל"ב....אני גם שונאת את הנסיעות הארוכות האלה ............. שיהיה לך סופשבוע מקסים ושבת שלום.........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2011 06:09
 dany Posts: 19819
|
היום כבר אחרי ואם כל זאת שלא קל לשמור ברצף אירועים -תודה לאל משמחים- כפי שכבר למדתי להכיר אותך............. אני ממש סומכת עליך!!!!!!!!!!!!!!!! שבת שלום נשיבוקים קרולין כתב:
קל"ב.... ושל חבריםםםם טובים טובים ....מתארגנים לאירוע ...מקווה מאד שמירי שלנו והילד הבוגר שבי יישבו לי יפה מאד בצלחת הערבבבבבבבבבב... , כל האירועים האלה ממש ממש "נוגסים" לנו בדיאטה וגם בכיס... מה שלא יהיה אוכל בערב גם אם זה בלי פחמימות עדיין, זה לא ממש דיאטה ..... בכל מקרה ומכל הלב שלי מאחלת לכולנו רק שמחות, התרגשויות וכמובן ש ל י ט ה באוכל. אמן.תחזיקו לי אצבעות...עידכונים ב"ה בהמשך.......אוהבתשלכם,קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2011 05:01
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן קרולין מה שלא יהיה וסומכת בהחלט על הילד החנון שבך שרק תהיינה שמחות. קרנושי בקשר לדברייך השבוע הייתי בחתונה שהורי הכלה דתיים מארה"ב ולכן הר ערך חופה וקידושין באורך מלא שמזמן לא ראיתי והחתן חילוני ולהפתעתי גם החילונים הצעירים שבחבורה מאוד נהנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2011 01:30
 קרנושה Posts: 3420
|
המון הנאה אהובתי♥ נעים לדעת שעדיין אנשים מאמינים באהבה ובברית הנישואין..ותמיד מרגש מחדש כשזה אנשים קרובים ואהובים. נשיקות וחיבוקים♥
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 18:31
 קרולין Posts: 6651
|
קל"ב.... ושל חבריםםםם טובים טובים ....מתארגנים לאירוע ... מקווה מאד שמירי שלנו והילד הבוגר שבי יישבו לי יפה מאד בצלחת הערבבבבבבבבבב... , כל האירועים האלה ממש ממש "נוגסים" לנו בדיאטה וגם בכיס... מה שלא יהיה אוכל בערב גם אם זה בלי פחמימות עדיין, זה לא ממש דיאטה ..... בכל מקרה ומכל הלב שלי מאחלת לכולנו רק שמחות, התרגשויות וכמובן ש ל י ט ה באוכל. אמן. תחזיקו לי אצבעות...עידכונים ב"ה בהמשך....... אוהבת שלכם, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|