17/07/2011 11:11
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקו כל הכבוד על השליטה ודנילה על הירידה יישר כוח והתמדה תמיד תמיד קרולין אמשיך להתעדכן מקווה שגם לך עבר אירוע מוצלח ולכולם עבר סופש שפוי והעיקר זה להביט קדימה ולהמשיך חיוך מהלב אכן האתר מלא באהבה ואת חיזקי ואימצי שאת מקשיבה לגופך הרבה בריאות ומנוחה תמיד כאן בשבילך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2011 19:35
 שאפתנית Posts: 8392
|
מסכימה עם כל מילה. צפיתי בהרצאה כרגע וכמה שמירי צודקת.... אקורדיאון כתב:
אכן הרצאה מאלפת,חזקה ביותר,אמיתי כל כך ובכלל כל ההגשה כמו שמירי יודעת,אחת ויחידה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 17:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן הרצאה מאלפת,חזקה ביותר,אמיתי כל כך ובכלל כל ההגשה כמו שמירי יודעת,אחת ויחידה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 17:29
 dany Posts: 19819
|
ממשיכה בכייף ראיתי עכשיו את ההרצאה של מירי ממש שוס אמיתי נהניתי מאד , כל כך אמיתי ונכון. פשוט אין עליה על האישה הזו אחת ויחידה.
אקורדיאון כתב:
איזה תענוג להכנס לכאן,תודה לכל אחת ואחת מכן על הפירגון,התמיכה והעידוד. אכן מקווה להמשיך כך בסוף השבוע. דנושה אכן זה עובד וצריך אכן להמשיך גם כשאין תזוזה ,הגוף זוכר ומפצה. קרולין אכן החתונות לא אחת תוקעות אותנו אבל שיהיו רק שמחות . ערב נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 17:28
|
תודה תודה
אשירה כתב:
לאקו ודני היקרות, שאפו ענק לשתיכן על ההצלחות, המשיכו בדרך זו!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 16:32
 אקורדיאון Posts: 16382
|
איזה תענוג להכנס לכאן,תודה לכל אחת ואחת מכן על הפירגון,התמיכה והעידוד. אכן מקווה להמשיך כך בסוף השבוע. דנושה אכן זה עובד וצריך אכן להמשיך גם כשאין תזוזה ,הגוף זוכר ומפצה. קרולין אכן החתונות לא אחת תוקעות אותנו אבל שיהיו רק שמחות . ערב נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 16:14
 רבקה Posts: 8411
|
גאה בכן בנות יקרות אקורדיון על השליטה ושכך ימשיך גם הלאה ודני'לה על ירידה נפלאה כל הכבוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 16:14
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
שלום ליקרות, וירוס בטן הוא בהחלט לא כיף בלשון המעטה. לי היה אחד קשה לפני כשבועיים ולכל מקום שאני הולכת שומעת על עוד כמה בעניין. אבל יש בכך נחמה כי קודם כל מתנקים והגוף מנקה עצמו מרעלים בדרך זו אם נותנים לו. יש את התופעות הלא נעימות חולשה גם כן ועוד אבל אחר כך כל זה מסתדר. גם מורידים איזה קילו או שניים. אך לאחר הוירוס צריך מיידית לחזור לתלם כי אין דרך אחרת.ושוב אני אומרת תודה לאל שיש את האתר הזה. היום לא היו לי כלל אנרגיות ושכבתי כמה שעות טובות במיטה אבל עכשיו הכל בסדר אני יכולה לצאת ולעשות דברים שרציתי למען בני משפחתי. צריך לקחת כל יום לגופו כפי שאני נוהגת ולעשות מה שאפשר. אם הרשימה ארוכה ואי אפשר לעמוד בה יש עוד יום בע"ה שבו אפשרי לעשות דברים אחרים. העיקר להרגיש שעושים משהו לטובתנו. והסלט הצבעוני שהכנתי לעצמי עכשיו ואכלתי החייה אותי בכל המובנים. אני מתבוננת בכל הצבעים וליבי מתרונן. מה עוד צריך הבן אדם? א ה ב ה. ובאתר הזה יש כל כך הרבה אהבה שפשוט אי אפשר שלא להרגיש אותה בלב. אתם כולכם מגלמים אהבה לזולת ואהבה היא זו שמוליכה אותנו בחיים ונותנת לנו כוח ובריאות ומה לא. המשיכו בדרך הזו כי באמת אתם אנשים יקרים ומיוחדים בכל קנה מידה והמילים קטנות מלהביע. יום טוב לכולם
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 16:05
 אשירה Posts: 4292
|
לאקו ודני היקרות, שאפו ענק לשתיכן על ההצלחות, המשיכו בדרך זו!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 10:18
|

שאפתנית כתב:
תנצלי את ההרגשה הזו ופשוט תמשיכי לצמוח מפה, השמיים הם הגבול. dany כתב: תודה הרגשה נהדרת כי כבר שוב היה לי ספק שאפתנית כתב: דניאלוש כל הכבוד על הירידה היפה. איזו תמורה לעקשנות!!! בראבו יקירתי!! dany כתב: אקו יקירתי שמחה שצלחת את האירוע בגבורה ובתקווה שעכשיו באמת את עושה את השינוי המיוחל וגם סופ"ש יעבור ללא נפילות...................אמן!!!!!!!!! אצלי סוף סוף לאחר שמירה של יותר משבוע יש קילו מאתיים פחות............ הורייייייייייייייייי אז אין אפס יש תמורה עבור האגרה.......... רק לא להרים ידיים ולהאמין שזה אפשרי וייתכן. להתמיד, להיות סבלני, והתוצאה בוא תבוא!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך יום נפלא ובטן שטוחה. נשיבוקים אקורדיאון כתב: בוקר נפלא לכולכם,יום חמישי ,מריח סוף שבוע,איזה כיף לקום בבוקר עם בטן שטוחה לאחר חתונה. ממש שלטתי יפה מאוד התמקדתי באמת בשמחה במפגש עם אנשים שאת חלקם לא ראיתי זמן רב וכמובן המחמאות לא אחרו להגיע וכידוע אין שום אוכל ששווה את זה. למעט הלחות האיומה היה מקסים מהנה והבוקר ללא יסורי מצפון ממשיכה לסוף שבוע בתקווה שגם ביום ראשון אקום בבוקר עם אותה תחושה נפלאה של שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 10:17
|
קרולין שתהיינה רק שמחות ואני ממש בטוחה שאת מצליחה לנווט בין כל האירועים נשיקה
קרולין כתב:
אקו יקירתי, בראבו על השליטה באירוע! אין לזה מחיר! את מחוננת! היום בערב יש לנו עוד חתונה....הפעם של חברים טובים טובים ולשם שינוי כאן בתל אביב יפו....ממש קל"ב  http://www.youtube.com/watch?v=XXXXXXXXXXX מקווה להיות גם בשליטה, האירועים הללו פשוט "נוגסים" לנו בדיאטה...... ועוד נכנסים לשישישבת....  שיהיה לכולםםםםםםםםםםםםם אחלה יום ואחלה סופ"ש. נשיקותתתת קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 10:16
|
תודה ממשיכה עם ההרגשה הטובה.
נחושה כתב:
אקו יקרה, כבוד על השליטה ועל המחמאות ותחושת הבטן השטוחה... דני יקרה, זה הבעיה שאנחנו לא מאמינים אז לא עושים וכשעושים לא מאמינים - ש-ה-צ-ל-ח-נ-ו, כל הכבודדדדדדדדדד 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 08:59
 אורלי דריקס Posts: 195
|
כל הכבוד לך על השליטה, לי זה נעלם בתקופה האחרונה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 08:20
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקירתי, בראבו על השליטה באירוע! אין לזה מחיר! את מחוננת! היום בערב יש לנו עוד חתונה....הפעם של חברים טובים טובים ולשם שינוי כאן בתל אביב יפו....ממש קל"ב http://www.youtube.com/watch?v=XXXXXXXXXXX מקווה להיות גם בשליטה, האירועים הללו פשוט "נוגסים" לנו בדיאטה...... ועוד נכנסים לשישישבת.... שיהיה לכולםםםםםםםםםםםםם אחלה יום ואחלה סופ"ש. נשיקותתתת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 08:04
 נחושה Posts: 6982
|
אקו יקרה, כבוד על השליטה ועל המחמאות ותחושת הבטן השטוחה... דני יקרה, זה הבעיה שאנחנו לא מאמינים אז לא עושים וכשעושים לא מאמינים - ש-ה-צ-ל-ח-נ-ו, כל הכבודדדדדדדדדד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 07:41
|
תנצלי את ההרגשה הזו ופשוט תמשיכי לצמוח מפה, השמיים הם הגבול. dany כתב:
תודה הרגשה נהדרת כי כבר שוב היה לי ספק שאפתנית כתב: דניאלוש כל הכבוד על הירידה היפה. איזו תמורה לעקשנות!!! בראבו יקירתי!! dany כתב: אקו יקירתי שמחה שצלחת את האירוע בגבורה ובתקווה שעכשיו באמת את עושה את השינוי המיוחל וגם סופ"ש יעבור ללא נפילות...................אמן!!!!!!!!! אצלי סוף סוף לאחר שמירה של יותר משבוע יש קילו מאתיים פחות............ הורייייייייייייייייי אז אין אפס יש תמורה עבור האגרה.......... רק לא להרים ידיים ולהאמין שזה אפשרי וייתכן. להתמיד, להיות סבלני, והתוצאה בוא תבוא!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך יום נפלא ובטן שטוחה. נשיבוקים אקורדיאון כתב: בוקר נפלא לכולכם,יום חמישי ,מריח סוף שבוע,איזה כיף לקום בבוקר עם בטן שטוחה לאחר חתונה. ממש שלטתי יפה מאוד התמקדתי באמת בשמחה במפגש עם אנשים שאת חלקם לא ראיתי זמן רב וכמובן המחמאות לא אחרו להגיע וכידוע אין שום אוכל ששווה את זה. למעט הלחות האיומה היה מקסים מהנה והבוקר ללא יסורי מצפון ממשיכה לסוף שבוע בתקווה שגם ביום ראשון אקום בבוקר עם אותה תחושה נפלאה של שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 07:05
|
תודה הרגשה נהדרת כי כבר שוב היה לי ספק
שאפתנית כתב:
דניאלוש כל הכבוד על הירידה היפה. איזו תמורה לעקשנות!!! בראבו יקירתי!! dany כתב: אקו יקירתי שמחה שצלחת את האירוע בגבורה ובתקווה שעכשיו באמת את עושה את השינוי המיוחל וגם סופ"ש יעבור ללא נפילות...................אמן!!!!!!!!! אצלי סוף סוף לאחר שמירה של יותר משבוע יש קילו מאתיים פחות............ הורייייייייייייייייי אז אין אפס יש תמורה עבור האגרה.......... רק לא להרים ידיים ולהאמין שזה אפשרי וייתכן. להתמיד, להיות סבלני, והתוצאה בוא תבוא!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך יום נפלא ובטן שטוחה. נשיבוקים אקורדיאון כתב: בוקר נפלא לכולכם,יום חמישי ,מריח סוף שבוע,איזה כיף לקום בבוקר עם בטן שטוחה לאחר חתונה. ממש שלטתי יפה מאוד התמקדתי באמת בשמחה במפגש עם אנשים שאת חלקם לא ראיתי זמן רב וכמובן המחמאות לא אחרו להגיע וכידוע אין שום אוכל ששווה את זה. למעט הלחות האיומה היה מקסים מהנה והבוקר ללא יסורי מצפון ממשיכה לסוף שבוע בתקווה שגם ביום ראשון אקום בבוקר עם אותה תחושה נפלאה של שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 06:50
|
דניאלוש כל הכבוד על הירידה היפה. איזו תמורה לעקשנות!!! בראבו יקירתי!! dany כתב:
אקו יקירתי שמחה שצלחת את האירוע בגבורה ובתקווה שעכשיו באמת את עושה את השינוי המיוחל וגם סופ"ש יעבור ללא נפילות...................אמן!!!!!!!!! אצלי סוף סוף לאחר שמירה של יותר משבוע יש קילו מאתיים פחות............ הורייייייייייייייייי אז אין אפס יש תמורה עבור האגרה.......... רק לא להרים ידיים ולהאמין שזה אפשרי וייתכן. להתמיד, להיות סבלני, והתוצאה בוא תבוא!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך יום נפלא ובטן שטוחה. נשיבוקים אקורדיאון כתב: בוקר נפלא לכולכם,יום חמישי ,מריח סוף שבוע,איזה כיף לקום בבוקר עם בטן שטוחה לאחר חתונה. ממש שלטתי יפה מאוד התמקדתי באמת בשמחה במפגש עם אנשים שאת חלקם לא ראיתי זמן רב וכמובן המחמאות לא אחרו להגיע וכידוע אין שום אוכל ששווה את זה. למעט הלחות האיומה היה מקסים מהנה והבוקר ללא יסורי מצפון ממשיכה לסוף שבוע בתקווה שגם ביום ראשון אקום בבוקר עם אותה תחושה נפלאה של שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 06:50
|
בוקר טוב אקו, שמחה לקרוא שנהנת בארוע וששמרת על שליטה. כל הכבוד!!! אקורדיאון כתב:
בוקר נפלא לכולכם,יום חמישי ,מריח סוף שבוע,איזה כיף לקום בבוקר עם בטן שטוחה לאחר חתונה. ממש שלטתי יפה מאוד התמקדתי באמת בשמחה במפגש עם אנשים שאת חלקם לא ראיתי זמן רב וכמובן המחמאות לא אחרו להגיע וכידוע אין שום אוכל ששווה את זה. למעט הלחות האיומה היה מקסים מהנה והבוקר ללא יסורי מצפון ממשיכה לסוף שבוע בתקווה שגם ביום ראשון אקום בבוקר עם אותה תחושה נפלאה של שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 05:28
|
אקו יקירתי שמחה שצלחת את האירוע בגבורה ובתקווה שעכשיו באמת את עושה את השינוי המיוחל וגם סופ"ש יעבור ללא נפילות...................אמן!!!!!!!!! אצלי סוף סוף לאחר שמירה של יותר משבוע יש קילו מאתיים פחות............ הורייייייייייייייייי אז אין אפס יש תמורה עבור האגרה.......... רק לא להרים ידיים ולהאמין שזה אפשרי וייתכן. להתמיד, להיות סבלני, והתוצאה בוא תבוא!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך יום נפלא ובטן שטוחה. נשיבוקים
אקורדיאון כתב:
בוקר נפלא לכולכם,יום חמישי ,מריח סוף שבוע,איזה כיף לקום בבוקר עם בטן שטוחה לאחר חתונה. ממש שלטתי יפה מאוד התמקדתי באמת בשמחה במפגש עם אנשים שאת חלקם לא ראיתי זמן רב וכמובן המחמאות לא אחרו להגיע וכידוע אין שום אוכל ששווה את זה. למעט הלחות האיומה היה מקסים מהנה והבוקר ללא יסורי מצפון ממשיכה לסוף שבוע בתקווה שגם ביום ראשון אקום בבוקר עם אותה תחושה נפלאה של שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|