14/07/2011 19:37
 ענת Posts: 3849
|
סיסי יקרה סוף שבוע נפלא במנוחה וברוגע שיהיו רק שמחות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 17:26
 tutit Posts: 2431
|
סיסי יקרה! סופ"ש בפתח וטוב עשית שהקשבת לגוף,גם אני חושבת כמו דובונית שמירי היתה נותנת לך כוחות לשבוע נוסף.................בכל מקרה תהנו ושיהיה מזל טוב .......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 11:47
 EFF Posts: 6417
|
סיסי מתוקה, מקווה שנחת ואגרת כוחות חדשים להמשך המשימה הלא קלה בכלל (מנסיון...) - אירוח !! ולמתחתנים - כמובן מזל טוב לכל המשפחה !!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 06:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
סיסי יקרה רק בשמחות ותהנו מהארוע הגדול - החתונה. אגרי כוחות, תנוחי הגוף זקוק לזה ושיהיה לך סוף שבוע נהדר!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 23:52
 קרולין Posts: 6651
|
סיסי יפתי, שתמיד יהיו לכם שמחות והתרגשויות זה כיף גדול. נשיקותתתת וים של אהבה, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 23:15
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיסי יקרה רק שמחות וברכות לרב, היית חסרה מאד להתראות בשבוע הבא אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 20:43
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תהני מהחגיגות ושיהיה במזל טוב מצויין שהקשבת לעצמך זה חשוב שימרי על עצמך וחבל שלא הלכת למירי היא הייתה נותנת כוח לעוד שבוע אך לא נורא העיקר שאת במודעות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 17:44
 dany Posts: 19819
|
תחושה של פנטזיה איזה כייף להיות כך עם המשפחה בהילולה ושמחה מזל טוב לחתונה ובוודאי נשמע ממך עוד חוויות לאחר מכן שמרי על עצמך בתוך כל הכייף הזה נשיבוקים
סיסי 17 כתב:
מזה כ3 שבועות שאני מארחת את משפחתי המקסימה מאר"הב הכל כלול... אירוח כיד המלך בילויים מסעדות לינה אירועים ומה לא... בשבוע שעבר ,ביום חמישי ,אירחתי כאן 85 בנות "בהפרשת חלה" היה מדהים!!! בשישיבת היינו יחד בצפון ביום ראשון היתה חינה מעלפת שאין דברים כאלה , ממש טקס מהממם שלא רואים בשום מקום בליווי להקת שפתיים ממש חבל"ז. למחרת שוב יצאנו בערב אחרי יום עבודה ,בקיצור כל הזמן בילויים הכל כמובן סביב האוכל שינה בשעות מאוחרות ...ועוד מאתמול בלילה לקחתי פסק זמן , הגוף אותת לי היום אני בבית ביום מנוחה ולא יוצאת לשום מקום , מתוך בחירה לנוח מחר ב"ה החתונה הגדולה הרי כל החגיגות הן בשביל החתונה - הם באו לחתן פה את הבן .... בקיצור חברים ,לעיתים נגמרת הסוללה והיום אני מטעינה אותה חייבת לתפקד... ולכן לא הגעתי לחוג של מירי. עוד אעדכן בחוויות נשיקקות אור ואהבה לכולם שלכם סיסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 17:41
 רבקה Posts: 8411
|
סיסי יקרה להנאה אין סוף ואכן שכך יהיה תמיד גם הנאה מרובה לפעמים מעייפת אז קצת הפוגה לא תזיק ולהמשיך בחגיגות בכייף נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 16:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
סיסי יישר כח,שתהיינה רק שמחות והתעסקות סביבן אבל ברור שחייבים פסק זמן במרוץ שאת מתארת וטוב שעשית לעצמך את אשר כבר חש גופך. תאגרי כוחות ואנרגיות מחודשות והמשיכי בשמחת החיים ובלעשות טוב לסובביך. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 16:15
 סיסי 17 Posts: 618
|
מזה כ3 שבועות שאני מארחת את משפחתי המקסימה מאר"הב הכל כלול... אירוח כיד המלך בילויים מסעדות לינה אירועים ומה לא... בשבוע שעבר ,ביום חמישי ,אירחתי כאן 85 בנות "בהפרשת חלה" היה מדהים!!! בשישיבת היינו יחד בצפון ביום ראשון היתה חינה מעלפת שאין דברים כאלה , ממש טקס מהממם שלא רואים בשום מקום בליווי להקת שפתיים ממש חבל"ז. למחרת שוב יצאנו בערב אחרי יום עבודה ,בקיצור כל הזמן בילויים הכל כמובן סביב האוכל שינה בשעות מאוחרות ...ועוד מאתמול בלילה לקחתי פסק זמן , הגוף אותת לי היום אני בבית ביום מנוחה ולא יוצאת לשום מקום , מתוך בחירה לנוח מחר ב"ה החתונה הגדולה הרי כל החגיגות הן בשביל החתונה - הם באו לחתן פה את הבן .... בקיצור חברים ,לעיתים נגמרת הסוללה והיום אני מטעינה אותה חייבת לתפקד... ולכן לא הגעתי לחוג של מירי. עוד אעדכן בחוויות נשיקקות אור ואהבה לכולם שלכם סיסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|