13/07/2011 20:40
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
oshnow חביבה כמו שנאמר קחי את התק' הטובה שתסייע לך בתהליך יש לך בן זוג חדש מזל טוב הוא חושבת להצטרף אז קדימה שניים יחד זה חגיגה שמסייעת בכל מובן אפשרי ... תכינו יחד דברים תאתגרו זה את זה ואל תחשבי שצריך כוח זה צריך להיות הרגל דרך חיים נכון שיש תק' של די נמאס מהחסה הזו או מהעגבניה אך העניין הוא לעשות הפוך על הפוך ולשדרג את מה שיש כמו במקום סלט עם חסה לקחת עלה חסה ולגלגל בו גבינה אהובה או למלא עגבניה בטונה או ביצה או כיד הדמיון ... לחדש כי טוב לך ולא להתעצל את יכולה ראי את הטוב ותברכי על היש כי זה אפשרי עשית זאת ואת יכולה להמשיך דבר דבר בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 17:46
 dany Posts: 19819
|
מקסים
spunkil כתב:
אושי, הכי קשה זה בסוף.. אז קודם כל את תותחית על שהצלחת לרדת 14 ק"ג!!!! אבל עכשיו לדעתי את ניצבת בפני הפחד האמיתי מהצלחה... ומלהיות רזה. אני מכיר את זה מעצמי קצת, כשהורדתי "רק" 12 קילו כולם כבר החמיאו לי והתחילו להגיד לי די מספיק ולא צריך יותר וכל הקשקוש הזה.. ואז קיבלתי את ההחלטה החשובה באמת, שבגלל שאני ווינר בנשמה, אני לא אשמע לכל הנשמות הטובות שאולי רוצות לעזור, אבל תכלס הן רק יביאו אותי להתחיל לטפס למעלה במשקל, המשכתי הלאה והורדתי סה"כ בסוף 16 קילו, שזה אפילו יותר ממה שתכננתי, מה שמאפשר לי עכשיו לשחק על קילו פה וקילו שם ולהמשיך לקצור מחמאות. עכשיו אני כבר חצי שנה ר - ז - ה שזה משהו שבחיים לא הייתי תכלס. ואני חושב שמכל הבחינות גם החברתית וגם עם עצמי הרווחתי. אבל בהחלט יש כאן התמודדות חדשה. אנחנו רגילים שמתייחסים אלינו בתור קצת שמנים, שתמיד צריכים לרדת קצת, ופתאום אנחנו מקבלים איזה יחס אחר, שבהתחלה הוא מחמיא, אבל אחרי זה זה מלחיץ. אז אני מציע לך לא לוותר באמצע, להיות מנצחת אמיתית, ולהיות ווינרית כמו שאת בטח יכולה. פתאום אני חושב שאולי גם בזוגיות זה מוזר לך להיות רזה וווינרית, כי יש אנשים שתמיד צריכים להראות שהם קצת פחות כדי שיאהבו אותם קצת יותר. אז אפילו שהוא תומך והכל, תראי לו שאת באמת אבל באמת תותחית ליאור
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 17:34
 רבקה Posts: 8411
|
אושי יקירתי עשית דרך יפה של 8 חודשים עם ירידה נהדרת זאת אושי שמפחדת משינויים? להיות רזה? זה הזמן לעצור את ההתדרדרות לפני שה-3 קילו יהיו 5 ואז יהיה הרבה יותר קשה ספונקיל כתב דברים כל כך נכונים ויש הרבה מה ללמוד מזה בהזדמנות זו רוצה להחמיא לך ספונקיל כשראיתי אותך ביום שני את הנראה 10 שמור על דבר יקר זה ולשניכם בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 16:23
 אקורדיאון Posts: 16382
|
spunkil כתב:
אושי, הכי קשה זה בסוף.. אז קודם כל את תותחית על שהצלחת לרדת 14 ק"ג!!!! אבל עכשיו לדעתי את ניצבת בפני הפחד האמיתי מהצלחה... ומלהיות רזה. אני מכיר את זה מעצמי קצת, כשהורדתי "רק" 12 קילו כולם כבר החמיאו לי והתחילו להגיד לי די מספיק ולא צריך יותר וכל הקשקוש הזה.. ואז קיבלתי את ההחלטה החשובה באמת, שבגלל שאני ווינר בנשמה, אני לא אשמע לכל הנשמות הטובות שאולי רוצות לעזור, אבל תכלס הן רק יביאו אותי להתחיל לטפס למעלה במשקל, המשכתי הלאה והורדתי סה"כ בסוף 16 קילו, שזה אפילו יותר ממה שתכננתי, מה שמאפשר לי עכשיו לשחק על קילו פה וקילו שם ולהמשיך לקצור מחמאות. עכשיו אני כבר חצי שנה ר - ז - ה שזה משהו שבחיים לא הייתי תכלס. ואני חושב שמכל הבחינות גם החברתית וגם עם עצמי הרווחתי. אבל בהחלט יש כאן התמודדות חדשה. אנחנו רגילים שמתייחסים אלינו בתור קצת שמנים, שתמיד צריכים לרדת קצת, ופתאום אנחנו מקבלים איזה יחס אחר, שבהתחלה הוא מחמיא, אבל אחרי זה זה מלחיץ. אז אני מציע לך לא לוותר באמצע, להיות מנצחת אמיתית, ולהיות ווינרית כמו שאת בטח יכולה. פתאום אני חושב שאולי גם בזוגיות זה מוזר לך להיות רזה וווינרית, כי יש אנשים שתמיד צריכים להראות שהם קצת פחות כדי שיאהבו אותם קצת יותר. אז אפילו שהוא תומך והכל, תראי לו שאת באמת אבל באמת תותחית ליאור וואו כמה אהבתי את תגובתך.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 13:54
 spunkil Posts: 111
|
אושי, הכי קשה זה בסוף.. אז קודם כל את תותחית על שהצלחת לרדת 14 ק"ג!!!! אבל עכשיו לדעתי את ניצבת בפני הפחד האמיתי מהצלחה... ומלהיות רזה. אני מכיר את זה מעצמי קצת, כשהורדתי "רק" 12 קילו כולם כבר החמיאו לי והתחילו להגיד לי די מספיק ולא צריך יותר וכל הקשקוש הזה.. ואז קיבלתי את ההחלטה החשובה באמת, שבגלל שאני ווינר בנשמה, אני לא אשמע לכל הנשמות הטובות שאולי רוצות לעזור, אבל תכלס הן רק יביאו אותי להתחיל לטפס למעלה במשקל, המשכתי הלאה והורדתי סה"כ בסוף 16 קילו, שזה אפילו יותר ממה שתכננתי, מה שמאפשר לי עכשיו לשחק על קילו פה וקילו שם ולהמשיך לקצור מחמאות. עכשיו אני כבר חצי שנה ר - ז - ה שזה משהו שבחיים לא הייתי תכלס. ואני חושב שמכל הבחינות גם החברתית וגם עם עצמי הרווחתי. אבל בהחלט יש כאן התמודדות חדשה. אנחנו רגילים שמתייחסים אלינו בתור קצת שמנים, שתמיד צריכים לרדת קצת, ופתאום אנחנו מקבלים איזה יחס אחר, שבהתחלה הוא מחמיא, אבל אחרי זה זה מלחיץ. אז אני מציע לך לא לוותר באמצע, להיות מנצחת אמיתית, ולהיות ווינרית כמו שאת בטח יכולה. פתאום אני חושב שאולי גם בזוגיות זה מוזר לך להיות רזה וווינרית, כי יש אנשים שתמיד צריכים להראות שהם קצת פחות כדי שיאהבו אותם קצת יותר. אז אפילו שהוא תומך והכל, תראי לו שאת באמת אבל באמת תותחית ליאור
-- רזיתי אצל מירי
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 12:57
 dany Posts: 19819
|
אושי מאחלת לך בהצלחה גם בזוגיות גם בכיוון המקצועי ובעיקר למצוא שוב את הכוחות לחזור לתכנית ולמסלול, ובואי לא נחפש תירוצים.............. הכל טוב וכדאי למנף את זה להצלחה גם בתכנית. מכל הלב דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 08:30
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אושי.. כמו שמירי תמיד אומרת.. אם זה היה קל כולנו כבר היינו נעלמות מרוב רזון!!! קודם כל אני רוצה להגיד לך בשעה טובה על ההחלטה לעשות שינוי מקצועי בחיים ולהתקדם, זה ממש לא מובן מאליו, אני רואה כל כך הרבה אנשים סביבי שמפחדים לעשות את הצעד הבא הזה לעבר הלא מוכר, לעשות צעד שיחד עם ההטבות הגלומות בו תמיד גם דורש עוד אחריות והשקעה.. אז שוב, כל הכבוד על זה!!! זה מקום לא פשוט להיות בו והעובדה שאת מסתכלת עליו כעל דבר חיובי היא כבר מדהימה. ולגבי הזוגיות החדשה.. מזל טוב גדול, מי ייתן והפעם מצאת את הנסיך שלך (לפי המוכנות שלו לתמוך פחמימתית יש סיכוי טוב שכן ) ותנצלי את ההזדמנות הזו שרק הכרתם לתת לו להכיר מישהי חדשה - רזה ויפה, משוחררת מרגשות שליליים ודימוי גוף נחות, מישהי שאוהבת לקום כל בוקר ולהסתכל במראה, מישהי שמשקיעה בעצמה, מישהי שכבר עשתה כברת דרך משמעותית בהחלטה לרזות וביישום שלה... יקירתי השמיים הם הגבול עבורך אז תסירי מחסומים, התנגדויות ומכשולים ותני לשניכם לחוות אותך הכי יפה ומאושרת ומקבלת שיש.. כל השאר כבר יבוא על הדרך... מבטיחה!!! מקווה שהלך טוב בשקילה ושיהיה שבוע נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 23:52
 רעותה Posts: 869
|
הי , גם אני יכולה להזדהות עם הבקשה הזאת אבל עדיין מאמינה שתיכף יפול האסימון. אני כאילו דווקא דופקת. והנה רק מירי אמרת לנו " תצאו מהמסכנות הזאת שאתם צריכים לעשות דיאטה"... משם אני דופקת את הכל + כל התירוצים של העייפות , ההנקה, אחרי לידה. וזה בולשיט , מה נוח לי שאין לי מה ללבוש , מי שמכיר אותי יודע כמה זה טראומתי בשבילי. וחוץ מזה לא נוח להיסחב עם מאגרי שומן בחיי. זה קשה ולא טבעי בעיני. אני מרגישה שכולם רואים הרבה יותר טוב את הצמיגים בבטן , הפנים השמנות הידיים המלאות וכו'.....מאשר אני . תאמינו לי שכל היום אני ארה את עצמי בוידאו וזה בטח יזרז משהו. אני מאוד רוצה שמשם יבוא הכיף של עכשיו אני נהנית מהתהליך , הוא יכול להיות בכיף ובקלילות. להנות כן אני עכשיו בדיאטה והכי כיף לי בעולם. ותיכף כל האופציות פתוחות לפני. מאשר להיתקע עם הסחבות שלי. אני כל יום מתפללת לפני השינה - גם את זה למדתי בפקולטה של מירי, ומקווה שאני שם . מבחינתי זאת גם התחייבות להנות ולא לסבול. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 23:25
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מותק אני בטוחה שאחרי ההרצאה היום, השתכנעת שלא שווה לוותר לשומן, אל תדאגי לכולנו יש ימים כאלה מעכשיו, להרים את הראש ולהמשיך הלאה גאה בך על השיתוף תמשיכי איתנו אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 22:53
 ריבל'ה Posts: 266
|
את מקסימה. 14 ק"ג לרדת מתוך 20 ק"ג. הלוואי עלי, כי גם אני רוצה לרדת 20 ק"ג, וירדתי 5 ק"ג (בחודש וחצי). יש עליות וירידות, וכל הבנות כתבו לך דברים נפלאים ומחזקים. לפעמים בעקבות ירידה, יש עלייה גדולה, ותרדי יותר מהר במשקל. הנפש לא תמיד יכולה לעמוד בקצב של שמירה על דיאטה כל הזמן. לא נורא, היתה הרפייה, נהנית, עכשיו עם הרבה כח תחזרי למסלול. כמו אחרי חופשה, חוזרים עם כוחות חדשים. גם לי עכשיו יש תקופה של הרפייה כזאת, ואח"כ אחזור עם כוחות רעננים. אנחנו יחד באותה סירה נפלאה עם מירי, בהתמודדות להצלחה שלימה. עלי והצליחי, ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 22:37
 קרולין Posts: 6651
|
אושי יקרה, ירדת כ"כ יפה ויש לך הישג אדיר!!! כל הכבוד לך!!! לא נורא אם עלית קצת....חזרי למסלול ולשיטה של מירי ותמשיכי עם המון מוטיבציה ודרייב את התהליך....הוא לא קל בכלל אבל ביחד הוא אפשרי והכי חשוב: שווה הכל. בהצלחהההה רבהההה וכולנו כאן תמיד בשבילך. לילה טוב קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 22:32
 EFF Posts: 6417
|
מה שקורא אצלך הוא "הפוך על הפוך" כל ההתרחשויות החיוביות צריכות להוות מוטיבציה להמשיך לרזות ולהראות נפלא - חבל לערב רגשות באכילה...ובטח שחבל לחבל בהישג מרשים של ירידה של 14 ק"ג...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 19:09
 אשירה Posts: 4292
|
אושי יקרה, הצלחת לרדת כל כך יפה וזה אומר שאת יכולה!!! זה אומר שאת גם יודעת מה בדיוק צריך לעשות. הבעיה היא לחזור למומנטום של השמירה והירידות. כולנו מכירים את התקופות של ההתרופפות בשמירה. הרבה פעמים, עד כמה שזה יישמע מוזר, זה בא דווקא בנסיבות טובות, אם הייתי יודעת כיצד אני יכולה לעזור לך הייתי אני עצמי במצב טוב יותר היום, מאחלת לך המון הצלחה וחזרה לתלם,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 07:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
סיגל כבר נתנה לך את הטיפים הכי טובים שיכולים להיות. אמרת שאת נמצאת בתקופה טובה בחייך אז למה לא למנף את זה. למה לא לאכול אוכל מזין בתקופה זו ולעשות טוב גם לגוף. ירדת כל כך יפה ואם רצית להוריד 20 ק"ג הרי שנשארו רק 6 ק"ג נוספים וזהו, לא חבל להרוס? בתקופות טובות זה הכי קל לעשות דיאטה אז תעלי שוב על הגל. תכנסי הרבה לפורום תשתפי אותנו ונשמח לעזור. אל תחפשי את הפתרונות הקלים זכרי שבחיים אין קיצורי דרך וכל קיצור רק מאריך וזה מה שיקרה עם ארוחות חפוזות או נשנושים - הם יובילו לעליה במשקל וזה באמת מיותר. תכנסי למטבח, תכיני כמה דברים שיהיה מוכן לשעת משבר או לשעת עייפות וחוסר חשק וכל שנותר יהיה להוציא מהמקרר ולאכול. אם ירדת כל כך יפה עד עכשיו אני בטוחה שאת יכולה להמשיך באותה הדרך במיוחד שיש לך גיבוי מבן הזוג אז תנצלי את זה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 07:52
 דרך המלך Posts: 5707
|
יקירתי, יש תקופות בחיים של עליות ומורדות, פעם את למעלה ופעם את למטה ככה זה גם בדיאטה.. יש ימים קשים מאוד שאין חשק לכלום, לא לבשל לא לסלט לא לכלום... זה עובר מבטיחה שזה עובר בתנאי שאת עדיין במסגרת ולא נוטשת ולא מתייאשת. מציעה לך מה שאני מציעה לעצמי כי גם אני בתקופה לא קלה כרגע קילו לפה קילו לשם ויש לי גם להוריד כמה וכמה וכמה קילוגרמים... בקיצר המוןןןןןןןןןןןן. הימים הם ימים חמים מאוד תדאגי שיהיה ברשותך בקבוק מים באופן קבוע וכל הזמן תשתי כמה שיותר בין 8 ל10 כוסות ביום. תעשי לך בנייד צלצול התראה שהגיעה השעה 17:00 וזהו מחר יום חדש מחר תוכלי לאכול את הכריך שלא הספקת או לא משנה מה... תשתדלי לצעוד בשעות המוקדמות של הבוקר או המאוחרות של הערב כי חם חם חם.. (אני עכשיו בטרנד חדש של אופניים ) קחי את התפריט המקופל ותעזרי בו לארוחות שלך... כנסי לפורום ושתפי.. דברי עם מירי בטוחה אני שיהיו לה תשובות בהרבה יותר טובות ממני.. מקווה שעזרתי כמה שיכולתי המון בהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 07:17
 oshnow Posts: 7
|
שלום,
הגעתי למירי בלקין מתוך החלטה שאני הולכת להיות אישה רזה. היעד שהצבתי לעצמי הוא 20 ק"ג, שזה לא משהו בלתי אפשרי או בשמיים. אני מגיעה להרצאות ולשקילות כבר 8 חודשים והצלחתי לרדת 14 ק"ג שבעיניי זה הישג בפני עצמו ואני מאד מרוצה.
אבל בחודשיים האחרונים החיים שלי נכנסו למערבולת של התרחשויות, טובות, אפילו טובות מאד (שחס וחלילה לא תחשבו שאני מתלוננת). התחלתי מערכת יחסים עם בנאדם מדהים שאפילו מוכן להצטרף אליי ולא לאכול פחממות אחרי חמש, התפטרתי ממקום העבודה הנוכחי שלי אחרי מסכת מפרחת ומתישה נפשית של מו"מ וניסיונות לשכנע אותי להישאר ועכשיו אני מחפשת את השלב הבא בקריירה.
עם כל ההתרחשויות הטובות האלה, הגעתי למצב שלא נשאר בי מספיק כוח להתמיד בדיאטה. אני לא מדברת על אכילה רגשית (שזה קיים כמובן, אבל בזכות מירי אני יודעת לזהות את זה ולעצור את זה בזמן) אני מדברת על זה שאני לא מוצאת את הכוח להקפיד לבשל והפתרון הקל והזמין נהיה ללכת לאכול בחוץ או לנשנש משהו (ונשנוש אף פעם לא משביע ובד"כ זה גם לא משהו שכדאי לאכול אותו). כל יום מחדש אני מנסה להגיד לעצמי "זהו! היום חוזרים לתלם" ולא מצליחה, ובינתיים עליתי כבר 3 קילו בחזרה (זה לפני השקילה של היום - שאני ממש מפחדת ממנה).
בבקשה בבקשה תעזרו לי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|