12/07/2011 18:57
 קרולין Posts: 6651
|
יקירתי, אכן מזל גדול שאנחנו במסגרת, אחרת חבל לכולנו על הזמן מזמן. מה שעולה מהר יורד מהר העיקר שאת במודעות ובעשייה. שיהיה לך ים של הצלחההההההההההההההההההה בתהליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 15:42
 tutit Posts: 2431
|
תודה יקירותיי כמובן כבר חזרתי לשגרה .......ולרישום.... מקווה שהחוב יפרע בהקדם.........בהצלחה גם לכן כמובן ונמשיך לעדכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 12:41
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי שמחה שבילית נהנית וכייפת אנ חנו בהחלט זקוקים לחופשה הדסי עכשיו ומיד להחזיר את החוב ואז זה יהיה מושלם זה יתרוננו בפורום המדהים הזה לא לצבור ריבית חייבים פורעים המשך חופשה נעימה עם הילדודס נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 11:53
 רייצ'ל Posts: 1323
|
עצם היציאה לחופש והאוירה וכל האוכל שיש לנו בארץ בבתי המלון קשה מאד להיות אדישים.... נהנית אכלת ומיד חוזרים לשיגרה אל תשכחי שמה שעולה מהר יורד מהר המשך שבוע קל בתהליך רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 06:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין ספק שעלינו מדרגה ואנחנו יודעות להגיב הרבה יותר בנחת לעליות המשקל אחרי חופשה. אין ספק שהעליות הם גם מינוריות ביחס למה שבאמת יחל לקרות לנו אם לא היינו במסגרת ועל כך שאפו לכל אחת ואחת שחוזרת מחופשה ונכנסת שוב לשגרה של היוגורט והתפוח בבוקר ושאר ארוחות הקסם שעושות נפלאות לגופנו. מקווה שנהנת הדסי, צברת כוחות להמשך החופש הגדול עם הילדים ובכלל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 06:19
 ענת Posts: 3849
|
העיקר נהנית אין יסורי מצפון אכן אם לא היה מסגרת היה עולה עוד בהצלחה יקירתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 05:22
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן זה בדיוק מה שעושה המסגרת, גם במעידות אנחנו מחושבות וזה מקטין את הנזק. העיקר שעשית חיים תותית ועכשיו חזרה לשיגרה וכיף שאת כאן איתנו. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 05:18
 dany Posts: 19819
|
מה שאני אוהבת זה את שלוות הנפש.................. בזמנים אחרים מתחילים עם התלונות והקיטורים , האשמות ורגשות האשמה והבושה. ועכשיו הכל ברור היה נעשה, יש תשלום משלמים וממשיכים הלאה, כל כך בריא נפשית. נהנית וזה הכי הכי חשוב התמלאו המצברים וכעת יש כוח להמשיך הלאה , ומה שעלה ירד אין ספק. נשיבוקים והמשך שבוע נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 01:38
 tutit Posts: 2431
|
ולמרות שהייתי במודעות והשתדלתי להמנע מפחמימות עליתי קילו וחצי........ ואני מקבלת אותם בהבנה,אכלתי ועכשיו הזמן להחזיר חובות........ חשבתי לרגע מה היה קורה אם לא הייתי במודעות...והייתי בטעות קמה לשולחן הקינוחים ...(בעלי דאג להביא טעימות לא נמנעתי לגמרי).... אני בטוחה שבין 4ל 5 קילו הייתי עולה ......... איזה מזל שאנחנו במסגרת אההההה????? שיהיה המשך שבוע מוצלח אוהבת אתכן בנות פורום יקרות כיף לחזור אליכן לשגרה לשוטף ולשיתוף כאן..........................אין לזה מחיר ותודה למירי על הדרך ,ההרצאות התמיכה ,ההענקה והחדרת המוטיבציה בכולנו אוהבתתתתת מאודדדדדדדדדדדדד......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|