12/07/2011 19:32
 אשירה Posts: 4292
|
חיוך יקרה, טוב את עושה שאת מסתכלת על חצי הכוס המלאה, גישה אופטימית תמיד מועילה לגוף כשהוא מתמודד עם קשיים, מאחלת לך המון בריאות ומהר, ובינתיים המשיכי להיות מחוברת אלינו ואל תהססי לבקש עזרה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 19:30
 אשירה Posts: 4292
|
הוטי יקרה, כל הכבוד לך שאת לא מוותרת על החברות הללו, אכן סוכר זה רעל וקמח זה דבק, אבל לא תמיד אנחנו חזקים מול הפיתויים. ואת בכל זאת מצליחה לשבת מולם ולדבוק בשלך, באמת כל הכבוד!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 16:42
 dany Posts: 19819
|
יולי מתוקה תודה על כל האנרגיות החיוביות שאת שולחת לנו  נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 15:17
 יולי Posts: 754
|
חיוך מהלב כתב:
יומני כרגע אני משתדלת לכתוב על הדברים היפים שאני נתקלת בהם מידי יום. כי כל יום יש בו משהו יפה. גם אם זה חיוך של מישהו או מישהי אלי או סתם שאני מקבלת שרות טוב מפקידה כזו או אחרת. הרי שום דבר אינו מובן מאליו נכון? כרגע עלי להסתפק בכל יום שאני עוברת כי הוא מקדם אותי לריפוי המלא שלי. איני רוצה להלאות אתכם בכל העובר עלי כי אולי לא נעים להשמיע. אבל, אני מסתכלת על הכוס המלאה. יש לי בעל תומך ואוהב והרי בעקרון רוצים לעזור לי ולקדם את כל הטיפול שלי כך שאוכל סופסופ לקבל את תחליף הבלוטה שאיננה ומכאן שגם חוסר האנרגיה ועוד דברים שכרגע הם לא כל כך יסתדרו. לכן אני מקבלת באהבה את תוכנית האוכל שמקדמת אותי קדימה והיא לא בדיוק מה שאני רוצה אבל כל המשאבים הנפשיים והגופניים מתרכזים בדרך להגיע לקבל את הטיפול הכי טוב ואני מכינה את גופי לכך. זה הכי חשוב עכשיו והק"ג גם הם ירדו במשך הזמן אחרי שאעבור את המשוכות כרגע. כמה מילות עידוד תמיד תתקבלנה בברכה. אשתדל להגיע מחר אם יהיה לי כוח פיסי וארגיש טוב. היי, קודם כל נעים להשמיע הכל. אנחנו פורום שך תמיכה ופרגון גם לטוב וגם לרע. אם את לא רוצה לשתף במשהו זה עניינך ואולי לך לא נעים . אנחנו קוראות מגיבות ומפרגנות ומנסות תמיד לעזור גם אםן טוב וגם שפחות. אני ממש שמחה לקרוא שאת מנסה להתמקד בחיובי גם אני יכולה ללמוד ממך , אני לפעמים ככה ולפעמים ככה, תלוי במצב הרוח ובמה שקורה איתי ובכלל. ואני שמחה שאת בתהליך ריפוי. אני ממש מזדהה איתך ואני גם מנסה על עצמי את תיאורית הסוד וגם את כוחו של התת מודע. אחלה ספר ומומלץ. אני בטוה שאת בטיפול רפואי בידיים טובות ושהק"ג יירדו להם באופן טבעי עם אכילה נכונה שאנחנו פה כולנו לומדות. תגיעי להרצאות זה עוזר וגם פוגשים אנשים ורואים פנים ואנשים וזה כיף להסתכל גם על בנות שנהנות להגיע לבושות יפה מאופרות ממש כמו שיצאו לקפה עם חברה, אני משתדלת גם ליישם ולהגיע במייטבי כל הזמן בין אם עליתי או אם ירדתי אני מקשרת את החוג לאיכות חיים וגם חברה וכך זה צריך להיות. גם נפשך תהייה מוכנה לתהליך ולשם כך באמת הגיעי להרצאות זה רק יעשה לך טוב פשוט לצאת מהבית להתאפר קצת להתלבש אפילו חולצה יפה או איזה קישוט קטן, אולי לעשות לעצמך איזה פן או תסרוקת נחמדה ככה בשביך עצמך (רק רעיונות לשיפור מצב הרוח- אצלי - תמיד עובד- בדוק) או פשוט גם לקנות לעכצמך מתנה קטנה ( ולא אוכל) ולהגיע ולהנות ..אז אם תהיי קצת עייפה תדאגי שיביאו או יחזירו אותך העיקר שתהיי פה איתנו לאחד מהחוגים שנוח לך להגיע.. בקיצור, אני סומכת עלייך שתגיעי ותהני איתנו (ללא קשר למה שהמשקל מראה!!!) יום נהדר באנרגיות חיוביות יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 15:06
 יולי Posts: 754
|
היי הוטי, ברור לי שיש אנשים בעיקר נשים שמקנאים במי שמצליח לו (וזה לא רק בהרזייה, אלא גם בתחומים אחרים, כאשר את מצליחה בעבודה או בעסק משלך- או שינסו להקטין אותך - ולשאול- האם באמת אפשר להתפרנס מזה? או בדיאטה- מה..באמת ..מה..לא קשה לך ככה? ואיך את יכולה בלי מתוק? או- גם בדיאטה מותר לאכול בחוץ..והם דוחפים את האף ומתערבים ונדמה להם שהם יודעים הכי טוב ..גם בשביל אחרים..וזה לא בא ממקום של פרגון. לפעמים מפרגנים לך במשהו אחד, ובמשהו אחר את מקבלת צרות עיין וקינאה, איך יודעים אם אנשים מקנאים לך? פשוט מאוד- נורא קל להם להיות שם שאת למטה, לא יוצלחית, פתאום הם חברים שלך ומתים לעזור לך (כי הם יותר טובים לכאורה) פתאום שעברת לצד השני של המתרס ו- ויופי הולך לך- הם פתאום מתחילים להיות עוקצניים, לפעמים בקטנות. לכן כדאי להעמיד אותם במקום אם אפשר בעדינות ואם לא אז ברכות ולומר שאת נהדרת בכל התחומים חוץ מדיאטה ומותר לקבל עזרה, ואת ממש בסדר עם המשקל החדש וכן, אם התעניינתם אני מרגישה נהדר. כמובן, שכדאי גם תמיד להתלבש ולהתאפר יפה , ואז הם בכלל יישארו פעורי פה ולא יישאר להם מה עוד לומר. בכלל, הכינוי שלך הוט צ'יק ממש חמוד ואני שמחה שאת קוראת לעצמך חתיכה ומרגישה ככה. את לא צריכה להתנצל בפני אף אחד בעולם על שטוב לך, להיפך - תשמרי על ההצלחה שלך בכל מחיר ורק שתרגישי נהדר עם עצמך יום נפלא נטול אנשים קטנים יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 11:22
 נחושה Posts: 6982
|
EFF כתב:
HOTCHICK יקרה- כמי שמכירה אותך, רואה איך את נראית (ואיך את רוכבת על אופנייך...) אני בהחלט מבינה את המקום ממנו יוצאות הלשונות המבקרות ובינינו = המקנאות....המשיכי בשלך - את הרווחת ביושר ובהתמדה את המקום אליו הגעת ויודעת שאת לא נכנעת לתכתיבים מאנשים קנאים....
מסכימה לגמרי שמדובר בקנאה...וכל הכבוד לך, המראה שלך יקירתי הוא פרי עמלך, שימרי עליו ואל תקשיבי להן... כל הכבוד נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 20:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
מצטרפת לאיחולי הבריאות של הבנות. כל הכבוד שאת אופטימית זו הדרך. אני בטוחה שיהיה בסדר  חיוך מהלב כתב:
יומני כרגע אני משתדלת לכתוב על הדברים היפים שאני נתקלת בהם מידי יום. כי כל יום יש בו משהו יפה. גם אם זה חיוך של מישהו או מישהי אלי או סתם שאני מקבלת שרות טוב מפקידה כזו או אחרת. הרי שום דבר אינו מובן מאליו נכון? כרגע עלי להסתפק בכל יום שאני עוברת כי הוא מקדם אותי לריפוי המלא שלי. איני רוצה להלאות אתכם בכל העובר עלי כי אולי לא נעים להשמיע. אבל, אני מסתכלת על הכוס המלאה. יש לי בעל תומך ואוהב והרי בעקרון רוצים לעזור לי ולקדם את כל הטיפול שלי כך שאוכל סופסופ לקבל את תחליף הבלוטה שאיננה ומכאן שגם חוסר האנרגיה ועוד דברים שכרגע הם לא כל כך יסתדרו. לכן אני מקבלת באהבה את תוכנית האוכל שמקדמת אותי קדימה והיא לא בדיוק מה שאני רוצה אבל כל המשאבים הנפשיים והגופניים מתרכזים בדרך להגיע לקבל את הטיפול הכי טוב ואני מכינה את גופי לכך. זה הכי חשוב עכשיו והק"ג גם הם ירדו במשך הזמן אחרי שאעבור את המשוכות כרגע. כמה מילות עידוד תמיד תתקבלנה בברכה. אשתדל להגיע מחר אם יהיה לי כוח פיסי וארגיש טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 20:12
 EFF Posts: 6417
|
HOTCHICK יקרה- כמי שמכירה אותך, רואה איך את נראית (ואיך את רוכבת על אופנייך...) אני בהחלט מבינה את המקום ממנו יוצאות הלשונות המבקרות ובינינו = המקנאות....המשיכי בשלך - את הרווחת ביושר ובהתמדה את המקום אליו הגעת ויודעת שאת לא נכנעת לתכתיבים מאנשים קנאים....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 19:57
|
חנה יקרה מאחלת לך מקרב לב שתוכלי לתפקד במלוא כוחותיך במהירות. בריאות ושקט נפשי.
חיוך מהלב כתב:
יומני כרגע אני משתדלת לכתוב על הדברים היפים שאני נתקלת בהם מידי יום. כי כל יום יש בו משהו יפה. גם אם זה חיוך של מישהו או מישהי אלי או סתם שאני מקבלת שרות טוב מפקידה כזו או אחרת. הרי שום דבר אינו מובן מאליו נכון? כרגע עלי להסתפק בכל יום שאני עוברת כי הוא מקדם אותי לריפוי המלא שלי. איני רוצה להלאות אתכם בכל העובר עלי כי אולי לא נעים להשמיע. אבל, אני מסתכלת על הכוס המלאה. יש לי בעל תומך ואוהב והרי בעקרון רוצים לעזור לי ולקדם את כל הטיפול שלי כך שאוכל סופסופ לקבל את תחליף הבלוטה שאיננה ומכאן שגם חוסר האנרגיה ועוד דברים שכרגע הם לא כל כך יסתדרו. לכן אני מקבלת באהבה את תוכנית האוכל שמקדמת אותי קדימה והיא לא בדיוק מה שאני רוצה אבל כל המשאבים הנפשיים והגופניים מתרכזים בדרך להגיע לקבל את הטיפול הכי טוב ואני מכינה את גופי לכך. זה הכי חשוב עכשיו והק"ג גם הם ירדו במשך הזמן אחרי שאעבור את המשוכות כרגע. כמה מילות עידוד תמיד תתקבלנה בברכה. אשתדל להגיע מחר אם יהיה לי כוח פיסי וארגיש טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 19:22
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
Hotchick כמו שנכתב תמיד יהיה לאנשים מה להגיד ואת עשי מה שטוב לך אני גאה בך בהצלחה בהתמודדות בהמשך והמשיכי להנות  חיווך מהלב מחזקת את ידך לימים קלים ובריאים במהרה מחבקים ומחזקים אותך ואת תמשיכי להיות גאה על כל החיוב שיש בהצלחה בכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 19:01
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 19:01
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
-- hs
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 18:54
 כרובית Posts: 261
|
כל הכבוד לך על החוזק והפסון שאת מפגינה! צוחק מי שצוחק אחרון...בסוף את תהיי פצצה ומי יודע מה יהיה איתם...שולחת לך ים של כוחות והתמדה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 18:54
 כרובית Posts: 261
|
כל הכבוד לך על החוזק והפסון שאת מפגינה! צוחק מי שצוחק אחרון...בסוף את תהיי פצצה ומי יודע מה יהיה איתם...שולחת לך ים של כוחות והתמדה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 18:17
 קרולין Posts: 6651
|
הוטי יקרה, זה לא חדש שיש ים של תגובות של כל מיני אנשים מסביב כשאנחנו בדיאטה. הכי חשוב זה הסביבה הקרובה שלך,(משפחה וחברים טובים טובים שהם כמו משפחה וכאלה אין הרבה... ) שם מאד חשוב להכשיר אותם לתמיכה ועידוד אם צריך כמובן.... כל השאר........שידברו כמה שהם רוצים את לא תשני אותם אל תבזבזי על זה את האנרגיה שלך.. תתמקדי ב מ ט ר ה ובעשייה המבורכת שלך לעצמך. בהצלחההההה את במקום הנכון ובדרך הנכונה. זאת איכות חיים. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 17:59
|
הוטי יקירה כייף לקרוא את הסיכומון שלך, כן כן לא נעים לאף אחד לראות מראה מול הפנים............. אז הן תמשכנה........... עד שתגענה גם הן למירי, ואם הן מאלו האוכלות ואוכלות ולא משמינות לא נותר לי אלא לקנא.......... ואת תמשיכי בדרכך שלך כי היא הטובה והמתאימה לך. כל הכבוד על היכולת להתגבר ולעמוד בפרץ. ערב נהדר והמון הצלחה דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 17:42
 Hotchick Posts: 40
|
בבוקר שבת, אחרי צעדה של יותר משעה, ישבתי כהרגלי עם כמה חברה בבית קפה המשקיף אל החוף. הם, כהרגלם, הזמינו "ארוחת בוקר" עם טוסטים, חמאה, ריבות וממרחים שונים (שמשום מה קוראים להם "סלטים" ). כל פעם מחדש נוזפים בי על שאיני אוכלת (ומחכה ליוגורט-תפוח-פייבר וואן שלי בבית): מה יש לך? לא יקרה כלום אם תאכלי קצת! מה את מתנזרת! די כבר עם הדיאטה הזאת! ומייד מתחיל מישהו - בדרך כלל מישהי - להרצות על כמה לא מומלץ להתנזר ממנעמי ומטעמי החיים. ואז מגיע הרגע שבו אני מעזה לפזר כמה פירורי סוכרה-דיאט על הקפה. תמיד יש מישהו שנוהם, בין נגיסות בלחם לבן עם חמאה וריבה או דבש או גבינה שמנה: מה יש לך? לא עדיף כבר הדבר האמיתי? או, בגאווה: אני אוכלת רק את הדבר האמיתי! (ושופכת סוכר לקפה). ואני שואלת: למה סוכר לבן, שאינו מזון וכולו חומרים כימיים, רעילים, וקמח לבן שאינו מזין וכולו דבק נגרים, הם הדבר האמיתי, ואילו קורטוב סוכרה-דיאט כל כך מעצבן אותם? ולמה זה כל כך מקומם שמישהו אינו רוצה לתקוע את המזיקים האלה לגופו אחרי שעה של הליכה נמרצת ואני מסתפקת במים קרים? ואז מוציאה החברה הנוזפת סיגרייה אמיתית למהדרין ומעשנת אותה. כי תמיד עדיף הדבר האמיתי על סתם אוויר צח ומים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|