13/07/2011 09:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שמחה לקרוא שרון הקטן מחלים ובגיזרה השנייה שקט. הצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 08:20
 מיכל שרון Posts: 1318
|
טלי יקרה, אני ממש שמחה לשמוע שהכל כבר נהיה בסדר.. שהקטנצ'יק מרגיש יותר טוב ושחזרת לשגרה. הופתעתי ממה שכתבת על כל מה שלאנשים היה להגיד על ההנקה שלך (וזה הזמן להגיד שאני ממש מתפעלת שכבר 8 חודשים ויותר את מניקה!!!! ממש לא מובן מאליו בימינו!!!), הרי ברור לי שמירי ואת לוקחות זאת בחשבון... ומי כמוך יודעת שנשים עם עודפים כמו שלנו גם אם ירצו יהיה להן מאוד קשה להחסיר משהו מהילדים שלהן  אני שמחה לשמוע שלא ויתרת גם כעת על ההנקה והמשכת בשאיבות וכל הכבוד לבעלך על הפרגון והעזרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 07:31
 שאפתנית Posts: 8392
|
טוב לשמוע שהכל בסדר והילד מרגיש טוב. יום טוב ואני מאחלת שלא יהיה לך עומס יתר בעבודה. talime כתב:
תודה על כל איחולי האחלמה. רון באמת הרבה הרבה יותר טוב, ואמא תשוב לעבודה אחרי 3 ימי היעדרות. בגזרה השניה (תרתי משמע) אני ברווך השם על המקום ועם המון מוטיבציה אחרי הרצאה נהדרת יוצאת לשבוע מוצלח במיוחד. ודרך אגב, אין סיכוי שלפני "בית הספר" של מירי הייתי משאירה ילד (אמנם 12 שעות בלי חום) אבל לא במייטבו עם אבא שלו (המדהים, מפרגן ולגמרי אחראי לטפל בו) ולוקחת לעצמי שעה וחצי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 07:13
 talime Posts: 48
|
החלמה לא אחלמה- אני כן יודעת לאיית (רוב הזמן)
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 07:11
|
תודה על כל איחולי האחלמה. רון באמת הרבה הרבה יותר טוב, ואמא תשוב לעבודה אחרי 3 ימי היעדרות. בגזרה השניה (תרתי משמע) אני ברווך השם על המקום ועם המון מוטיבציה אחרי הרצאה נהדרת יוצאת לשבוע מוצלח במיוחד. ודרך אגב, אין סיכוי שלפני "בית הספר" של מירי הייתי משאירה ילד (אמנם 12 שעות בלי חום) אבל לא במייטבו עם אבא שלו (המדהים, מפרגן ולגמרי אחראי לטפל בו) ולוקחת לעצמי שעה וחצי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 19:16
 אשירה Posts: 4292
|
בריאות שלמה לילד היקר!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 12:29
 dany Posts: 19819
|
ממש כך
אמסטרדם כתב:
המון בריאות לרון, בקשר לבולמוס כולנו בני אדם ובמיוחד נוכח הנסיבות החליטי ברגע זה על דיאטה ומכאן מתחילים שוב מחדש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 12:20
 אמסטרדם Posts: 74
|
המון בריאות לרון, בקשר לבולמוס כולנו בני אדם ובמיוחד נוכח הנסיבות החליטי ברגע זה על דיאטה ומכאן מתחילים שוב מחדש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 11:57
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ראשית המון המון בריאות לבנך הקטן זה כל כך מוכר לנו שאחד מבני המשפחה לא מרגישים טוב אצלנו זה בא לידי ביטוי באוכללללללללללל סומכת עליך שתחזרי מהר לשגרה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 19:18
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
המון המון בריאות לרון הקטן אכלת קורה עכשיו זה ללמוד וליישם לפעם הבאה בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 19:00
 כרובית Posts: 261
|
אהבתי את דרך הכתיבה שלך.... המון בריאות לבנך...לא קל.שולחת לך המון כוחות להתמודד. תישמרי על עצמך!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 17:10
 קרולין Posts: 6651
|
טלי יקרה, בריאות שלמה לרון בנך היקר. מה שהיה היה....בולמוסון קטן והכל מאחורייך. תמשיכי הלאה מחוזקת ורגועה את התהליך...ושוב רק ב ר י א ו ת לכולכם. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 16:46
 dany Posts: 19819
|
טלי יקירה קודם כל בריאות לרון הקטן זו מחלה נוראית הפה והטלפיים כואבת פחד, פלא שהוא לא רצה לינוק ולא כל כך מבינה מה יכלו אנשים לומר נגד הדיאטה........ הרי את לא מרעיבה או מחסירה משהו מאבות המזון ומכל דבר שהגוף שלך ושל רון זקוקים לו. אז מי שלא מבין בתוכנית של מירי שלא יתערב. התוכנית מלאה מכל טוב הארץ ואין מחסור בדבר. מקווה שמצפונך נרגע כי את לא עוללת דבר רע לגוזל. ומה שהיה היה............ עבר נגמר וממשיכים הלאה.......... איזה כייף שאפשר להמשיך הלאה שיש בכלל את האופציה הזו. שיהיה לך המשך שבוע נפלא ושקט שקט. חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 13:14
 רבקה Posts: 8411
|
בעצם אנחנו מחכות לאלה שיגידו לנו תאכלו ואם כבר אומרים אז יאללה חגיגה מאחלת לרון הקטנטן בריאות ואת מאמא'לה תנו לי את הטוב ביותר ומקווה שחזרת לעצמך אחרי גיוון האוכל שהוא רצוי אבל לא בשבילינו בשלב זה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 12:57
 נחושה Posts: 6982
|
החלמה מהירה לקטן...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 11:29
 שאפתנית Posts: 8392
|
מוסר השכל לכל השמנמודים באשר הם: לא להקשיב לאנשים סביבם שכביכול רוצים בטובתם של השמנמודים אך לא כך הדבר. אני לא אוהבת שכל כך הרבה אנשים מתערבים לנו בחיים ומחליטים שאת יותר חשובה מרון?! למה היתה הזנחה כלשהיא שמישהו יכל להוציא מפיו משפט שכזה? גם כאמא אסור לך לדאוג לעצמך ומה הבורות והשטויות האלה שבגלל המזון שאת אוכלת רון לא רוצה לינוק יותר? כולם נהיו מומחים להנקה? מקווה שאת למדת לא להקשיב יותר "לנשמות הטובות" מסביב. את מספיק בוגרת ושקולה (כפי שציינת בעצמך) ובהחלט יכולה להחליט לעצמך ולילדיך. אני מקווה שהמשקל יהיה נחמד אליך אבל להבא, לא ליפול בפח שאחרים טומנים לך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 11:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ראשית בריאות שלמה לרון הקטן. זה ראש השמנמוד כמה שנהיה מוכשרים,חכמים ,נאורים ,נופלים למלכודות שונות ומשונות מקלים לפתע איזה אישור מיוחל....בשם הבריאות,בשם טעם החלב ועוד ועוד. עבר ,גם אם הגולם יאמר את דברו לא קרה כלום ,אנחנו כאן וממשיכים עם ראש מורם וקדימה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 09:57
|
אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אני יכולה להגיד שאני בן אדם נאור. באמת, בן אדם שקול, לא נכנעת לדעות אחרים, מלומדת, בסדר כזאתי... ולמרות הכל, הפעם לא הופעל כל שיקול דעת, כל מה שלמדתי עף לו מהחלון ונשאבתי למקרר ולבוידם- יש הסבר, אפילו לא תירוץ, הסבר אמיתי, אבל את הגולם זה נראה לא יעניין. ביום שלישי. מיום שישי רון מסרב לינוק, דבר מעליב ופוגע לכשעצמו. משאת נפשו, חברו הטוב ביותר, השד שלי, הפך לאויב מושבע. כל פעם שרק היעזתי להרים את החולצה זעקות שבר קרעו את ליבי והשאירו אותי ממש בוכיה. ולמרות שהילד שילש את משקל הלידה שלו עד לגיל 8 חודשים, ולמרות שאני יודעת שחלב לא נגמר, לא מחמיץ ולא מתקלקל, פתאום כל הנשמות הטובות של הארץ הרעיפו עלי עצות שונות ומשונות "את יודעת שזה בגלל הדיאטה" "את לא אוכלת מתוק והחלב שלך כנראה לא טעים:" "אולי די כבר- מה יותר חשוב הדיאטה או הילד?" "את ניראת בסדר גמור, מה אתרוצה , שהילד ירעב?" וכולם, כולם ממקום טוב- דואג, אוהב. פשוט מדהים. ד"ר גוגל איבחן שביתת הנקה- קורה, דבר ידוע. יש לשמר חלב על ידי שאיבה ולטפל בעניין- צלצלתי ליועצת הנקה, קבעתי פגישה, ושאבתי. אבל, למרות שאני יודעת שלא קשור, נפלתי למלכודת האוכל ואכלתי, או-הו אכלתי. רק דברים בריאים כמובן, כאלו ש"עושים" לךב- שקדים, בוטנים, אגוזים, חלבה, תמרים, שוקולד מריר, בירה שחורה. השם ישמור וירחם גם!! אתמול בבוקר יצא המרצע מהשק- לרון עלה החום, כמעט 40, רצנו לרופא שאיבחן מחלת הפה והטלפיים. "בגלל זה הוא לא יונק מיום שישי" הסביר רופה הילדים הטוב בארץ, צדיק בדורו, פרופסור פרנסיס מימוני(אם מישהי צריכה המלצה לרופא ילדים - עילוי- איש פשוט מדהים הרי קיבלת). לא שביתה ולא נעליים- באמת אסור לנסות לפענח דברים דרך האינטרנט! אני חייבת לציין שהשד התמלא לי חלב, כנראה בגלל השאיבות התכופות וללא שום קשר לאוכל, אבל גם זה חומר למחשבה... עכשיו נותר שרון יבריא, הבונבון המתוק שלי, ואולי יקרא נס ולא אעלה יותר מדי... טלי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|