13/07/2011 05:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
אכילה רגשית? יודעים שיש. חברות אמיתית? יבורך מי שיש לו. אקו יקרה, זכית בחברה טובה בזכות היותך מי שאת, רק כשיש הדדיות מתקיימת חברות אמיתית. אוהבת, תודה רבה יקירה,מסכימה איתך לחלוטין לגבי הדדיות .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 19:21
 אשירה Posts: 4292
|
אכילה רגשית? יודעים שיש. חברות אמיתית? יבורך מי שיש לו. אקו יקרה, זכית בחברה טובה בזכות היותך מי שאת, רק כשיש הדדיות מתקיימת חברות אמיתית. אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 16:17
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: נו בסוף נחושה ורבקוש הצלחתן לרגש אותי ולדמוע. אין ,אין על חברות הפורום הזה ורק שיהיה לשמחות,מגיע לנו את כל הטוב שבעולם. תודה לכן יקרות ואכן רבקוש נתראה הערב. מליון נשיבוקים. אכן אין כמונו ומגיע לנו את הכי טוב שבעולםםםםםםםם  אכן ואמןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 11:31
 נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
נו בסוף נחושה ורבקוש הצלחתן לרגש אותי ולדמוע. אין ,אין על חברות הפורום הזה ורק שיהיה לשמחות,מגיע לנו את כל הטוב שבעולם. תודה לכן יקרות ואכן רבקוש נתראה הערב. מליון נשיבוקים. אכן אין כמונו ומגיע לנו את הכי טוב שבעולםםםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 05:20
|
tutit כתב:
אקו יקרה ! קוראת קצת אחורה ומתעדכנת כאמור הייתי בים המלח ואני מתארת לעצמי שלא קל בכלל מה שעבר עלייך תהיי חזקה .....♥ ושמחה שמירי הייתה שם לתמוך בך ויצאת מחוזקת................ את מדהימה ואהובה על כולנו בפורום,בטוחה שתחזרי לעצמך ולשליטה כמו שרק את יודעת במהרה, שיהיה לכולנו שבוע מוצלח..........החיים חזקים יותר מהכל....אוהבת אותך בכל ליבי♥.......... תודה ,אוהבת מאוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 01:31
 tutit Posts: 2431
|
אקו יקרה ! קוראת קצת אחורה ומתעדכנת כאמור הייתי בים המלח ואני מתארת לעצמי שלא קל בכלל מה שעבר עלייך תהיי חזקה .....♥ ושמחה שמירי הייתה שם לתמוך בך ויצאת מחוזקת................ את מדהימה ואהובה על כולנו בפורום,בטוחה שתחזרי לעצמך ולשליטה כמו שרק את יודעת במהרה, שיהיה לכולנו שבוע מוצלח..........החיים חזקים יותר מהכל....אוהבת אותך בכל ליבי♥..........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 00:04
|
שוב אין כמוכן חברות יקרות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 00:03
|
קרולין כתב:
אקו יקירתי, תמיד כאן בשבילך, זה הרי ה ד ד י. ואם אני הייתי הטריגר בפוסט שלי ....אני הכי שמחה ומאושרת בעולם! כי כל מילה וכל תחושה שלי לגבי מירי בלקין והחוג יוצאים לי מעומק הלב ומתוך היכרותי אותה ואת יושרה, יכולתה, אהבתה ונתינה לכולנו. היא אכן אשה / חברה אמיתית ונדירה. כולנו זכינו. נשיקותתתתתת חמותתתתתתתתת אוהבת קרולין.  תודה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
קרנושה כתב:
טלוש, ריגשת אותי מאד..אכן זכינו כולנו במירי♥שאין ולא תהיה כמוה.. אכן כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
EFF כתב:
מירי אכן חברת נפש שלך - והזכייה היא שלך לגמרי..ובאמת אין לקבל זאת כמובן מאליו - כי מנת אהבת האדם שמירי קבלה היא כל כך נדירה ומיוחדת... מסכימה איתך לחלוטין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 00:02
|
dany כתב:
יקירותי עברתי שוב על כל השרשור המרגש והעמוק הזה. פשוט אין על הפורום הזה. אוהבת אתכן עד מאד דני אמת ויציב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 22:41
 קרנושה Posts: 3420
|
טלוש, ריגשת אותי מאד..אכן זכינו כולנו במירי♥שאין ולא תהיה כמוה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 20:17
 EFF Posts: 6417
|
מירי אכן חברת נפש שלך - והזכייה היא שלך לגמרי..ובאמת אין לקבל זאת כמובן מאליו - כי מנת אהבת האדם שמירי קבלה היא כל כך נדירה ומיוחדת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 17:15
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקירתי, תמיד כאן בשבילך, זה הרי ה ד ד י. ואם אני הייתי הטריגר בפוסט שלי ....אני הכי שמחה ומאושרת בעולם! כי כל מילה וכל תחושה שלי לגבי מירי בלקין והחוג יוצאים לי מעומק הלב ומתוך היכרותי אותה ואת יושרה, יכולתה, אהבתה ונתינה לכולנו. היא אכן אשה / חברה אמיתית ונדירה. כולנו זכינו. נשיקותתתתתת חמותתתתתתתתת אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 16:53
 dany Posts: 19819
|
יקירותי עברתי שוב על כל השרשור המרגש והעמוק הזה. פשוט אין על הפורום הזה. אוהבת אתכן עד מאד דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 16:12
|
תודה יקירותי קרולין וטרי. כל כך נכון הכל מתחיל ונגמר אי שם באוכל ובאמת המתנה הגדולה היא המסגרת שמחזירה אותנו למסלול השפוי. את יודעת קרולין את היית הבוקר הטריגר לכתוב כשקרתי את הפוסט שלך על מירי. שוב תודה לכולכן יקירות ואנחנו כאן יחד בשמחה ובעצב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 15:13
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה שלי, ריגשת אותי עד דמעות בפוסט הנוגע שלך. אין כמו אמא וזה לא משנה באיזה גיל את נפרדת ממנה. לצערי הרב, אימי המדהימה נפטרה צעירה מאד, בגיל 60 מדום לב, ואני הייתי רק בת 30 !!! את קולטת??!!! עם 2 ילדות קטנות בבית, צער וכאב בלתי ניתפסים והפרידה קשה מאד. שנים עברו , אך הגעגועים רק מתעצמים והיא מאד מאד חסרה לי/ לנו. בכל מקרה ,אנחנו הרי הכל מתרגמים לאוכל מה שנקרא: אכילה רגשית, טוב לנו אנחנו אוכלים, רע לנו יאללה ישר לאוכל....טוב שאת אחרי הבולמוסון הקטן. מזל שאנחנו במסגרת ובשפיות. לענין מירי שלנו - כל הפירגון והמחמאות שיש בעולם - היא אשה נדירה, וחברה א מ י ת י ת!!!! אין כמוה! שיהיה לך המשך יום מקסים, המשך שבוע נהדררררר ורק טוב ושלא תדעי עוד צער. אמן. נשיקות חמותתתתתתתתת וכל אהבתי, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 14:18
 טרי Posts: 168
|
יואו אקו ריגשת אותי מאוד וגם סיסי.. מי כמוני יודעת מה זה אכילה רגשית אצלי זה ממש קבוע. אקו מבינה מאוד לליבך ואכן אין כמו מירי שלנו באמת זכית לחברה מדהימה. אל תקחי ללב אם קצת תעלי היום מה שעולה מהר יורד מהר אוהבת טרי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 14:05
|
נו בסוף נחושה ורבקוש הצלחתן לרגש אותי ולדמוע. אין ,אין על חברות הפורום הזה ורק שיהיה לשמחות,מגיע לנו את כל הטוב שבעולם. תודה לכן יקרות ואכן רבקוש נתראה הערב. מליון נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 13:38
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון יקרה שלי אני מכירה את מירי שלנו ואני מכירה גם אותך זה הדדי שתיכן נשים מופלאות שכל מילה מיותרת מקווה שהימים הקשים מ אחורייך ואת שוב בדרך חזרה לשליטה נתראה בערב ויש מי שיגיד את דברו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|