10/07/2011 22:05
 נחושה Posts: 6982
|
מירי יקרה ופורום אהוב, שישבת עבר עלי באירוח ובמוצא"ש הגיע הקינוח (עקיצה בביתי שלי ביד מיתוש מזן כנראה קצת יותר אגרסיבי) בקיצור בבוקר אחרי בריכה (אין קשר אפשר לשחות) בדרך לעבודה כבר הייתי עם שריר ה"פלפל מלח" אדום ונפוח...ישר לרופאת עור בלי תור ובינתיים זה מסתכם במשחה אנטיביוטית ל 10 ימים. ובחום הזה ובהרגשת חלושס (תגובה של הגוף) ואחרי שעתיים שינה אספתי את עצמי למקלחת והגעתי לשקילה ברגע האחרון. מירי לבושה מליון דולר, נראית מדהימה, נתנה הרצאה דליקטז!!! ההרצאה היום (ותמיד) היתה כמו משב רוח מרענן בתהליך הדיאטה ובחום יולי אוגוסט ואם זה לא תמורה לאגרה: כזאת רמה כזאת אכפתיות כאלו תובנות לחיים כזאת אהבה כל כך הרבה דוגמאות מהחיים ומתכון שווה ומנצח אז אני לא יודעת למה עוד ניתן לצפות, אין לזה מחיר!!!!!!!!!!!!! הק"ג שעליתי היה קצת מאכילה מאוחרת וקצת מנשנושי הארוח בשישבת, יירד בקרוב... תעשו טובה לעצמכם ואל תדלגו השבוע בשום מצב על השקילה וההרצאה ובכוונה אני משאירה את הנושא פתוח...תבואו צמאים להקשיב!!! הולכת לישון מוקדם, מבטיחה מחר לקרוא מהנקודה שהפסקתי ולהתייחס באהבה לכולםםםםםםםםםםם... חלומות פז ובשורות טובות נחושה
|