11/07/2011 18:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
הי ליאתי ברכות ללידה השנייה טרם יצא לברך נראה לי ... ומלבד זאת כול הכבוד על הבחירה הראוייה בקניון יישר כוח עצם העשייה וההשתדלות אט אט תביא בסוף לתוצאות המשיכי ואל ייאוש בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 11:23
 אשירה Posts: 4292
|
ליאת יקרה, ראשית תהני עד הסוף מהאוצר היקר שקיבלתם בדמותה של עדי. בקשר לדיאטה את כבר יודעת איך זה, כנראה יש לך עדיין הנחות מסויימות עקב הלידה אבל זה ממשיך להיות מאבק תמידי ומטרתנו בסופו של דבר להשתפר ולהשתפר כל הזמן, כל טוב והמון הצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 07:29
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב ליאתי, תסתכלי על חצי הכוס המלאה לא התנפלת על האוכל בקניון אלא קיימת שיח פנימי וזה מעולה!!! יש אנשים שמדלגים על השלב הזה ואוכלים מכל הבא ליד ואצלך השלב הזה הציל אותך וגרם לך לבחור באופציה הנכונה. כל הכבוד ואני בטוחה שהשקילה תעבור בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 06:02
 dany Posts: 19819
|
ליאת כל הכבוד המאבק הוא לא קל, הפיתויים הם רבים וזמינים, ועמדת בכך בכבוד. יישר כוח, ומקווה שסוף סוף תתחילי לראות תזוזה כלפי מטה......... כפי שכתבי לרעותה ולמיכל אתן עדיין לא ממש סגרתן את "משכב הלידה" כך שיש עוד חילופים והשתוללויות של הורמונים, דברים שממש לא תלויים ברצון . אז לאט לאט הכל יגיע בזמנו , באמת חשוב לא לעלות אלא להמשיך ולצוף............. עד שתגיע הירידה המיוחלת...... בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 04:30
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ליאת ראשית הצלחת לשלוט באוכל וזה לא קל. את במסגרת ובמודעות ומכאן יוצאת הדרך הבטוחה להצלחה עם כל העליות והמורדות. יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 23:16
 ריבל'ה Posts: 266
|
ליאת יקרה, יישר כח על השליטה. כל שליטה נותנת כח וסיפוק בנפש. הלוואי ונצליח כל יום. בינתיים רשמי לעצמך - נקודת זכות גדולה ה צ ל ח ת י. איזה כיף. תמשיכי כך, בהצלחה לכל אורך הדרך. ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 22:31
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ליאת יקרה תודה על השיתוף, אני מרגישה את השיח הפנימי שלך בקניון, וכל הכבוד על השליטה, תמשיכי כך חיבוק ענק לך ליוני ונשיקות למתוקות אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 21:42
 ליאת של יוני Posts: 189
|
היום בצהריים, לאחר ראיון עבודה, נכנסתי לקניון להחליף מתנה שקיבלתי. בדרך לקניון הצטערתי שלא לקחתי איתי תפוח או אפילו סנדוויץ'. הרעב התגבר והתגבר עד שהגעתי לקניון. הלכתי קודם דחוף לשירותים וליד יש מאפייה עם בורקסים, סנדוויצ'ים ועוד פחמימות פחמימות ופחמימות. מהר פשפשתי בזכרוני איפה יש מקום בקניון שאוכל לאכול לא רק פחמימות. חשבתי על ארומה, אבל לא בא לי סלט, בא לי סלמון אבל לא בכריך. וגם עברתי וראיתי שיש שם הרבה אנשים. תהיתי שאולי זה סימן מלמעלה . אז מה אוכלים??? נזכרתי שיש את "שיפודי התקווה" בא לי בשר אבל לשם נכנסים ביחד עם שותף לבד זה לא כיף לשבת במסעדה. גם באמצע הקניון יש בית קפה עם פשטידות, פסטות ועוד אבל זה מלא קלוריות ולא בא לי חלבי. נזכרתי שיש במגה אוכל מוכן ומקום לשבת שם. ידעתי שאוכל לאכול מנה בשרית עם ירקות וקצת אורז. אומנם לא מהנה לשבת לאכול לבד אבל זה מה יש... וזה מה שהיה. אני מאוד גאה בעצמי משום שבשלושה שבועות האחרונים שבוע 1 עליתי 2 קילו שבוע 2 עילתי קילו ובשבוע 3 אני במקום. מאוד מאוד רוצה לחזור לתהליך הירידה במשקל שנעצר עקב ההריון, אבל קבלתי מתנה מקסימה את עדי הקטנה אני שמחה על כך, והגיע הזמן לחזור להגבלות ולחיים הבריאים. את רוב האוייבים כבר אכלתי, צריך תכנון מראש ותשומת לב. גם הייתה לי הצלחה ביום שישי במסיבת יום הולדת של אחיינים שלי, אז אני מקווה שלפחות לא עליתי ועד יום רביעי לא אמעד. טוב... הארכתי יותר מידי במילים. ערב טוב ולילה קריר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|