12/07/2011 11:51
 רייצ'ל Posts: 1323
|
קרוליין יקירתי, כל מילה שלך בסלע הכל כל כך נכון מירי תמיד מקדימה את זמנה והחוג הוא חוג באוירה שאין דברים כאלו במקומות אחרים האיכפתיות שלה, הדאגה וההתעניינות בנו לא רק בנושא דיאטה אלא בנושאים אישיים ואם אפשר תמיד עוזרת מייעצת ונותנת מילה טובה התברכנו שיש לנו אותה שנזכה להיות איתה עוד שנים רבות בבריאות טובה עם כל אהבתי רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 07:53
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרוליין היקרה צודקת בהחלט בכל מילה ומילה שכתבת.... נשיקות יקריתי סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 06:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 22:38
 קרנושה Posts: 3420
|
כל מילה בסלע..אהובתי. היא האחת והיחידה וזה כיף שאפשר לעצום עיניים ולהבין שעשית לעצמך את הבחירה הנכונה לחיים..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 18:55
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן קרולין מירי שלנו היא אישה מיוחדת שיודעת ומקדימה תמיד בידע הרב ועל כן תמיד נאמר תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 11:17
 אשירה Posts: 4292
|
קרולין יקרה, אני מסכימה איתך שמירי אכן היא אחת ויחידה, המפגש איתה אם בחוגים או בכל מסגרת הוא שונה מאחרים ומיוחד במינו. התובנות שלה הן מהחיים של כולנו ואין בה שום התנשאות, ושלא לדבר כבר על ההופעה, כושר הדיבור והחיבור אל כל אחד ולא משנה אם הוא רזה או שמן, ילד או מבוגר, ביישן או פתוח, עם כולם היא מתקשרת בגובה העיניים. זו גדולתה העיקרית אבל בהחלט לא היחידה. אכן זכינו בה ובזכותה גם בפורום המיוחד הזה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 05:14
 ענת Posts: 3849
|
אכן אין מה להוסיף...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 04:51
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שוב אומר כל מילה בסלע .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 15:26
 dany Posts: 19819
|
שבוע נהדר לך קרולינה ואכן דיאטה או יותר נכון סגנון אכילה ושינוי הרגלי אכילה הם מסע ארוך לכל החיים, מי שמבין זאת מסוגל לעשות את הפנמה והשינוי. בהצלחה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 14:01
 קרולין Posts: 6651
|
שבוע טוב ומוצלח לכולםםםםםםםםםםםם! אני עם מירי שלנו שניםםםםםםםםםםםם רבותתתתתתתתתת ואני תמיד אומרת שמירי והחוג בשבילי זה בית חם, הרבה מעבר לדיאטה זה חוג לאיכות חיים ולכל החיים. בזמן האחרון יוצא לי להשתמש המון בדוגמא: של ההתמדה בדיאטה כדי להמחיש שינוי מהותי ,התנהגותי אמיתי מהו. כולנו עוברים שינויים כל הזמן, אבל, וזה מה שמירי שלנו תמיד אומרת והיא כ"כ צודקת מי שמ ת מ י ד בדיאטה לאורך שנים ,למרות הקשיים שיש בתהליך.... הוא אדם רציני, משקיען והוא יראה תוצאות בכל תחום אחר בחיים!!!! ואזזזזזז, נתקלתי בכתבה של פרופ' בלייר בדיוק על הסוגייה הזו ששינוי אמיתי ועמוק משול מבחינתה לד י א ט ה ! כ"כ התחברתי וצחקתי בליבי.... מירי שלנו מקדימה את זמנה, ברגישות שלה, בחוכמה שלה ובנתינה שלה ובזה שהיא רצה למרחקים ארוכים....מי שמתמיד יחד איתה בתהליך...אין ספק שיראה תוצאות טובות ושינויים אמיתיים בכל מישורי החיים ולא רק בדיאטה. ועל כך ועוד הרבה...אלף ת ו ד ו ת למירי שלנו האחת והיחידה! שבאמת אין לה מ ת ח ר י ם. ממני באהבה גדולה לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שלכם, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|