11/07/2011 19:03
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיוך מהלב חמודה ריגשת אותי עם מילים כמו שלך אני בטוחה שתתגברי על הכל בהצלחה ובריאות שלמה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 13:53
 רבקה Posts: 8411
|
חנה שוחת לך ברכות לרפואה שלמה ורק בשורות טובות את איתנו אנחנו איתך והכל יהיה בשליטה ובהצלחה חיבוק לחיזוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 12:33
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה, את אופטימית ואת נמצאת בידיים טובות מבחינה רפואית זה כל העניין אני בטוחה שתעברי את התקופה וגופך יתאזן והכול יהיה לטובה אותנו את לא נוטשת ונשמח שתעדכני אותנו בטוב וגם ברע...נקווה לבשורות טובות שיהיה לך שבוע מוצלח וטוב נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 15:27
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך מהלב יקרה, התרגשתי מאד לקרוא את דברייך הנוגעים ללב. את מאד אופטימית ורק ככה מצליחים בחיים. בריאות שלמה שתהיה לך וכל טוב. כל שתבקשי לו יהי. אמן. שבוע טוב ומוצלח. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 15:06
 אשירה Posts: 4292
|
חיוך יקרה, מרגש לקרוא את דברייך, האופטימיות הנובעת ממך תביאך לבריאות טובה ושלמה. טוב את עושה שהינך מצייתת עתה להוראות הרופאה, לשאר תדאגי בבוא היום בעזרת מירי והמסגרת שבה את נמצאת ביחד איתנו. תאורך את היער מקסים וכל איחולי לך שתגיעי לקצהו במהרה ושם תמצאי את כל הדברים שאת מייחלת להם. באהבה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 07:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיוך מהלב מחזקת את ידיך. שתהיי בריאה, תמשיכי לטפל בעצמך ואנחנו כאן, מחזקות אותך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 06:30
 אמסטרדם Posts: 74
|
חיוך בלב, מאחלת המון חוזק ובריאות בטוחני שיש אור בקצה המנהרה. איתך לכל אורך הדרך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 05:54
 dany Posts: 19819
|
חיוך יקרה צר לי שעליך להלך ביער החושך, אך אני בטוחה כי האור אכן מחכה לך שם בסוף היער וכי התחושה שאת נישאת על כפיים ותגיעי אל המנוחה והנחלה היא התחושה האופטימית שתביא אותך לחוף מבטחים. מאחלת לך בריאות ושמחה מכל הלב. דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 05:40
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חיוך,מאחלת לך הצלחה וכך יהיה ,תעברי את התקופה ואכן יחזור רק אושר. כולנו כאן לחזק ולעודד ולכן המשיכי לשתף. חיבוק גדול לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2011 23:03
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה את ממש בסדר, אני שמחה שאת משתפת אותנו, ומצליחה להגיע לחוגים כל שבוע. כל הכבוד אני גאה בך, את תראי שהכל יסתדר לטובה....... את מטפלת ומטופלת ולא מזניחה ואת בידיים טובות. שבוע טוב לך, אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2011 22:31
 EFF Posts: 6417
|
חיוך מהלב...אכן יש אור גדול בקצה המנהרה, ואין מצב שלא מגיעים אליו..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אז המון חיזוקים תמיכה וברכות ♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2011 19:47
 ענת Posts: 3849
|
לחיוך מהלב מאחלת לך המון בריאות והצלחה כמובן לא לוותר על המסגרת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2011 17:15
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אז זהו. עתה עלי לעבור לדיאטה אחרת לבערך 3 שבועות. אין ברירה זו הוראת רופאה אנדוקרינולוגית אבל זה למטרה טובה וחשובה. אני לא זונחת את כל הדברים שהפנמתי אצלך מירי היקרה ולבטח אמשיך להיות כאן לתמיד כי אני מאלה שאין להם ברירה. נכון, עליתי במשקל אבל זה לא בשל אכילה וזלילה אלא בשל מצבי הנוכחי של "אין בלוטה". ויש עוד דברים שאני אמורה להתמודד עימהם אבל כל יום לגופו כפי שאני תמיד אומרת. הדיאטה הזו מיועדת למען קבלת טיפול רפואי חשוב ביותר ולכן עלי להישמע להוראות במלואן ולא לזייף בכלל אחרת לא אוכל לקבל את הטיפול המשלים הכל כך חשוב. אז אני אוכלת לפי כל הכללים החדשים וזה אומר גם פירות אחרים שאינם בד"כ בתפריט. אבל נמנע ממני לאכול בצים ודברי חלב ועוד דברים. אני מסתכלת על זה כאתגר זמני וזה בסדר. גם אם אעלה במשקל הרי בסופו של דבר אחזור לדיאטה הרגילה ולסדר דברים רגיל בע"ה. ואם לפני כשבוע ויותר יכולתי לצעוד כל יום באון ולהרגיש כ"כ טוב עם עצמי, עכשיו אני יכולה קצת פחות גם כן בשל המצב הזמני... אני אומרת לעצמי שאני עושה מה שאני יכולה ושמחה כל כל דבר שאפשרי. לצעוד קצת פחות בקצב וגם לא כל יום אבל כשאני צועדת אני מרגישה נהדר. אתם שמעודדים אותי לאורך כל הדרך תמיד מילה טובה עוזרת במיוחד בימים לא פשוטים. אני יודעת שיבואו ימים אחרים בהם יחזור החיוך להיות הדבר היחידי בפני, עתה עלי להתאמץ על מנת לחייך. אבל אני עומדת בדברים כי פשוט אני רוצה להיות במיטבי ואני עושה מאמץ גם כן לחזור לספר ולעמוד על הבמה כבכל שנה, לחייך לכולם ולומר שהכל כבר מאחורי והחיים יפים ומחייכים אלי. תחזיקו לי אצבעות בדרך שבה אני הולכת עתה. אני מדמה את הדברים להליכה ביער שהוא קצת חשוך, יש בו מהמורות ויש קטעים שאינם כל כך לרוחי, אך אני הולכת בביטחה ויודעת שגם אצא מן היער ואז יבוא אור גדול ויאיר שוב.. ביער שבו אני עוברת יש קטעים שאני פשוט עוברת ולא מתעכבת, יש קטעים שהשמש אכן זורחת מבין העצים בנוגה מדהים ויש גם קטעים פחות נעימים, אני גם שומעת ברקע כל מיני קולות של חיות שהן אולי מפחידות אבל אני הולכת ומאמינה בבורא עולם שמוליך אותי ואולי כרגע גם נושא אותי על זרועותיו (אני איני יכולה לראות זאת) אך מרגישה שבסוף המסע הזה אצא מן היער מחוזקת הרבה יותר ובעיקר מאושרת מאד על שהמסע הזה מאחורי. העיקר לצעוד באון ובאמונה.
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|