09/07/2011 13:27
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיהלה למדת והפנמת וזה הכי חשוב המשיכי כך ובהצלחה ואשירה השיחה שעשית עם עצמך גאה בך לא כל אחד יודע להודות יישר כוח וכל הכבוד בהצלחה בהמשך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 20:52
 ענת Posts: 3849
|
אשירה כתב:
גלידה בבית זה לא דבר טוב, אני כעת הכנתי רשימת קניות ומאחר ומתארחים אצלי כמה חברה צעירים סימנתי גלידה ברשימה כביכול כדי "לפנק" אותם. לאחר שסימנתי מיד הרגשתי שאני לא רגועה ואז שאלתי את עצמי "על מי את עובדת בעצם??? האם הם יזכו לראות את הגלידה הזאת בכלל??? קרוב לודאי שלא!!!" מחקתי אותה מהרשימה והחלטתי לא להכניס אותה הבייתה. לפחות בדברים שלא נמצאים בבית אין סכנה, ישנם מספיק דברים אחרים שעליהם אני נופלת.
גאה בך אשירה!!!אכן לפעמים אנחנו קונים כביכול לאורחים....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 16:30
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה יישר כח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 16:11
 ריבל'ה Posts: 266
|
הוי גלידת ריבה חלב... מי יכול לעמוד בפיתוי, כמו החתולה למול החלב. למדת לקח על בשרך. ככה זה בחיים, לומדים ומתגדלים... העיקר להמשיך הלאה, בלי היאווש... ואת מתגברת, את מבינה שהנפילה היתה לצורך לימוד - לתמיד. גם אני היום נפלתי עם מקרוני בצהרים. ילדיי אוהבים כל יום שישי בצהרים לאכול מקרונים דקיקים. ואני אף פעם לא מצטרפת, כי גם זה לא בריא, ואני אוכלת רק מאכלים בריאים. הפעם, טעיתי, לא אכלתי לפני שהכנתי להם, הייתי רעבה, ומטעימה זה נהפך לאכילה. הלימוד שלי - לאכול מהאוכל שלי לפני שאני מכינה להם. הלימוד שלך - שלא יהיה גלידה במקר. כל אחת לומדת מה נקודות התורפה שלה. בהצלחה לכולנו בהתגברות. שבת שלום ומבורך, באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 12:36
 dany Posts: 19819
|
העיקר שאנחנו לומדות מהנסיון................... שבת שלום יקירה
רבקה כתב:
איזה תלמידות ל "מופת" אנחנו לומדים את הלקח לאחר מעשה איך אומרים יותר טוב מאוחר מאשר בכלל לא והמשפט אויבים לא מכניסים הביתה בעינו עומד שתעבור על כולנו שבת בשליטה קלה ובלי מכשולים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 12:07
 רבקה Posts: 8411
|
איזה תלמידות ל "מופת" אנחנו לומדים את הלקח לאחר מעשה איך אומרים יותר טוב מאוחר מאשר בכלל לא והמשפט אויבים לא מכניסים הביתה בעינו עומד שתעבור על כולנו שבת בשליטה קלה ובלי מכשולים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 11:51
|
עשית בחוכמה!!!!!!!!!!!!!!
אשירה כתב:
גלידה בבית זה לא דבר טוב, אני כעת הכנתי רשימת קניות ומאחר ומתארחים אצלי כמה חברה צעירים סימנתי גלידה ברשימה כביכול כדי "לפנק" אותם. לאחר שסימנתי מיד הרגשתי שאני לא רגועה ואז שאלתי את עצמי "על מי את עובדת בעצם??? האם הם יזכו לראות את הגלידה הזאת בכלל??? קרוב לודאי שלא!!!" מחקתי אותה מהרשימה והחלטתי לא להכניס אותה הבייתה. לפחות בדברים שלא נמצאים בבית אין סכנה, ישנם מספיק דברים אחרים שעליהם אני נופלת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 10:18
 אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 10:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אלה אנחנו במיטבנו לא אוהבים אבל יש אז מחסלים ברגע של חולשה ולכן האימרה הנפוצה והכל כך נכונה להעיף בסיום האירוח את האוייבים שאוהבים ואוהבים פחות, הרי כולנו מכירות את התופעה מקרוב. שתהה לך שבת שלום ,הלאה קדימה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 09:41
|
שבת שלום יקירה ואכן שאנחנו עייפים ומותשים אין אפס אויב הוא אויב וטוב שלא יהיה בביתנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 09:25
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד חבריי היקרים, כל השבוע הייתי באירועים, בשמחות ועוד ועוד, והאוכל היה בשפע. ואעפ"כ השתדלתי כל כך לקזז, לשמור, ואם 'חטאתי' - קיזזתי אח"כ. גם אתמול, במשך כל היום, שמרתי מאוד לקראת השקילה, וגם קיזזתי את מה שאכלתי באירוע שלשום... ואולם דווקא בשעה אחת לפנות בוקר חזרתי רעבה מאוד, ופתאום במה נזכרתי??? נו כמובן, שארית הגלידה שהייתה במקפיא בשל חברים שביקרו במוצ"ש שעבר. אני אישית לא אוהבת גלידות, אך כיוון שהיה חם, הייתי רעבה ועייפה, והרגשתי צורך במתוק - נו נחשו??? הגלידה חוסלה בבד אחת, והבוקר כשנשקלתי - במקום שאהיה חצי ק"ג פחות אני חצי ק"ג יותר... מה המסקנה?? ברור לגמריי!! עד עכשיו לא חששתי שתהיה לי במקפיא גלידה, מפני שאני פשוט לא ממש אוהבת, וחשבתי שלא אתפתה, אבל מעתה ואילך - חסל סדר גלידות לאורחים המזדמנים. מי שיגיע יתכבד בקפה ו... לא יודעת מה... להתראות, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|