הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סוף שבוע חברי קיטנת הקיץ

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/07/2011 10:12

dany
dany
אני מתבשלת .........................

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
אכן יום כזה הוא קשה מאד, ליבי איתך.
אני נפרדתי מיקירי (סבא וסבתא) כבר לפני המון שנים ובכל זאת לעיתים אני לא מאמינה בעצמי כמה זמן עבר.......... הלילה חלמתי על סבא שלי כאילו זה היה כאן ועכשיו......... אני חושבת שהוא מסר לי מסר שצריך להגיע לתל אביב לראות את אבא שלי..........מה את אומרת??????????

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
תודה לך אקו יקירה וכמובן שכל ברכותיך גם חוזרות אליך................... שיהיה לך סופ"ש נעים ושקט
ושבת רגועה ונוחה
נשיבוקים

תודה יקירה,נקווה שאכן הכל יהיה שקט ורגוע,יום לא קל לי היום,זה יום השנה הראשונה מפטירת אימי,פשוט הזוי,תחושה שהיה זה רק אתמול.
אבל זה חלק מהחיים ואין מנוס אלא להתמודד ולהמשיך.

אכן אכן יקירתי הגיע הזמן,נראה לי שחשבת על הנושא ומכאן גם הגיע החלום.החמוד הזה טס לו יום יום ואני מתענגת לראותו,אז נו מבצע.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 10:10

אקורדיאון
אקורדיאון
talime כתב:
אקו יקרה,
בהחלט יום קשה. מי שאומר שהזמן עושה את שלו יתכן ולא ידע מה הוא צער.
אבבי נפטר לפני10 שנים וכל שנה אני נשברת מחדש
עם הזמן ככל שיש יותר שמחות, יותר דברים להתגאות בהם, הישגים, הכאב מתגבר על כל מה שהחמיץ
מאחלת לך שהיום יעבור בקלות,
טלי

תודה רבה יקירתי,אכן אמרתי לאחותי עד שלא היינו במקום הזה לא הבנתי עד כמה זה קשה ,חסר , לא אחת עצוב עד לכאב.
למזלי אני מעידה על עצמי כאדם שיודע להרים את עצמו ולהמשיך את החיים שהרי ברור לי לחלוטין שזה בדיוק מה שאמי היתה רוצה עבורי.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 10:07

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אני נפרדתי מיקירי (סבא וסבתא) כבר לפני המון שנים ובכל זאת לעיתים אני לא מאמינה בעצמי כמה זמן עבר.......... הלילה חלמתי על סבא שלי כאילו זה היה כאן ועכשיו......... אני חושבת שהוא מסר לי מסר שצריך להגיע לתל אביב לראות את אבא שלי..........מה את אומרת??????????

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
תודה לך אקו יקירה וכמובן שכל ברכותיך גם חוזרות אליך................... שיהיה לך סופ"ש נעים ושקט
ושבת רגועה ונוחה
נשיבוקים

תודה יקירה,נקווה שאכן הכל יהיה שקט ורגוע,יום לא קל לי היום,זה יום השנה הראשונה מפטירת אימי,פשוט הזוי,תחושה שהיה זה רק אתמול.

אכן אכן יקירתי הגיע הזמן,נראה לי שחשבת על הנושא ומכאן גם הגיע החלום.החמוד הזה טס לו יום יום ואני מתענגת לראותו,אז נו מבצע.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 09:17

talime
talime
אקו יקרה,
בהחלט יום קשה. מי שאומר שהזמן עושה את שלו יתכן ולא ידע מה הוא צער.
אבבי נפטר לפני10 שנים וכל שנה אני נשברת מחדש
עם הזמן ככל שיש יותר שמחות, יותר דברים להתגאות בהם, הישגים, הכאב מתגבר על כל מה שהחמיץ
מאחלת לך שהיום יעבור בקלות,
טלי
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 07:53

dany
dany

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
ושבת רגועה ונוחה
נשיבוקים

0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 06:17

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
ושבת רגועה ונוחה
נשיבוקים

0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 05:49

dany
dany
אמן ואמן וגם לך יקירה

נחושה כתב:
שיהיה לכולם סוף שבוע קריר ומושלם
בשליטה ובלי פיתויים והכי חשוב...
לא להכניס הביתה אויבים!!!!!!!!!!!!!
נשיבוקים לכולםםםםםםםםםםםםם....נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 05:37

נחושה
נחושה
שיהיה לכולם סוף שבוע קריר ומושלם
בשליטה ובלי פיתויים והכי חשוב...
לא להכניס הביתה אויבים!!!!!!!!!!!!!
נשיבוקים לכולםםםםםםםםםםםםם....נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 05:31

dany
dany
ושבת רגועה ונוחה
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 05:06

אקורדיאון
אקורדיאון
לכולכם מאחלת סוף שבוע של כיף בילויים,הנאות רגיעה ושליטה .
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סוף שבוע חברי קיטנת הקיץ

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!