08/07/2011 10:12
 dany Posts: 19819
|
אני מתבשלת .........................
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן יום כזה הוא קשה מאד, ליבי איתך. אני נפרדתי מיקירי (סבא וסבתא) כבר לפני המון שנים ובכל זאת לעיתים אני לא מאמינה בעצמי כמה זמן עבר.......... הלילה חלמתי על סבא שלי כאילו זה היה כאן ועכשיו......... אני חושבת שהוא מסר לי מסר שצריך להגיע לתל אביב לראות את אבא שלי..........מה את אומרת?????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: תודה לך אקו יקירה וכמובן שכל ברכותיך גם חוזרות אליך................... שיהיה לך סופ"ש נעים ושקט ושבת רגועה ונוחה נשיבוקים תודה יקירה,נקווה שאכן הכל יהיה שקט ורגוע,יום לא קל לי היום,זה יום השנה הראשונה מפטירת אימי,פשוט הזוי,תחושה שהיה זה רק אתמול. אבל זה חלק מהחיים ואין מנוס אלא להתמודד ולהמשיך. אכן אכן יקירתי הגיע הזמן,נראה לי שחשבת על הנושא ומכאן גם הגיע החלום.החמוד הזה טס לו יום יום ואני מתענגת לראותו,אז נו מבצע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 10:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
talime כתב:
אקו יקרה, בהחלט יום קשה. מי שאומר שהזמן עושה את שלו יתכן ולא ידע מה הוא צער. אבבי נפטר לפני10 שנים וכל שנה אני נשברת מחדש עם הזמן ככל שיש יותר שמחות, יותר דברים להתגאות בהם, הישגים, הכאב מתגבר על כל מה שהחמיץ מאחלת לך שהיום יעבור בקלות, טלי תודה רבה יקירתי,אכן אמרתי לאחותי עד שלא היינו במקום הזה לא הבנתי עד כמה זה קשה ,חסר , לא אחת עצוב עד לכאב. למזלי אני מעידה על עצמי כאדם שיודע להרים את עצמו ולהמשיך את החיים שהרי ברור לי לחלוטין שזה בדיוק מה שאמי היתה רוצה עבורי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 10:07
|
dany כתב:
אכן יום כזה הוא קשה מאד, ליבי איתך. אני נפרדתי מיקירי (סבא וסבתא) כבר לפני המון שנים ובכל זאת לעיתים אני לא מאמינה בעצמי כמה זמן עבר.......... הלילה חלמתי על סבא שלי כאילו זה היה כאן ועכשיו......... אני חושבת שהוא מסר לי מסר שצריך להגיע לתל אביב לראות את אבא שלי..........מה את אומרת?????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: תודה לך אקו יקירה וכמובן שכל ברכותיך גם חוזרות אליך................... שיהיה לך סופ"ש נעים ושקט ושבת רגועה ונוחה נשיבוקים תודה יקירה,נקווה שאכן הכל יהיה שקט ורגוע,יום לא קל לי היום,זה יום השנה הראשונה מפטירת אימי,פשוט הזוי,תחושה שהיה זה רק אתמול. אבל זה חלק מהחיים ואין מנוס אלא להתמודד ולהמשיך. אכן אכן יקירתי הגיע הזמן,נראה לי שחשבת על הנושא ומכאן גם הגיע החלום.החמוד הזה טס לו יום יום ואני מתענגת לראותו,אז נו מבצע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 09:17
 talime Posts: 48
|
אקו יקרה, בהחלט יום קשה. מי שאומר שהזמן עושה את שלו יתכן ולא ידע מה הוא צער. אבבי נפטר לפני10 שנים וכל שנה אני נשברת מחדש עם הזמן ככל שיש יותר שמחות, יותר דברים להתגאות בהם, הישגים, הכאב מתגבר על כל מה שהחמיץ מאחלת לך שהיום יעבור בקלות, טלי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 07:53
|
אכן יום כזה הוא קשה מאד, ליבי איתך. אני נפרדתי מיקירי (סבא וסבתא) כבר לפני המון שנים ובכל זאת לעיתים אני לא מאמינה בעצמי כמה זמן עבר.......... הלילה חלמתי על סבא שלי כאילו זה היה כאן ועכשיו......... אני חושבת שהוא מסר לי מסר שצריך להגיע לתל אביב לראות את אבא שלי..........מה את אומרת??????????
אקורדיאון כתב:
dany כתב: תודה לך אקו יקירה וכמובן שכל ברכותיך גם חוזרות אליך................... שיהיה לך סופ"ש נעים ושקט ושבת רגועה ונוחה נשיבוקים תודה יקירה,נקווה שאכן הכל יהיה שקט ורגוע,יום לא קל לי היום,זה יום השנה הראשונה מפטירת אימי,פשוט הזוי,תחושה שהיה זה רק אתמול. אבל זה חלק מהחיים ואין מנוס אלא להתמודד ולהמשיך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 06:17
|
dany כתב:
תודה לך אקו יקירה וכמובן שכל ברכותיך גם חוזרות אליך................... שיהיה לך סופ"ש נעים ושקט ושבת רגועה ונוחה נשיבוקים תודה יקירה,נקווה שאכן הכל יהיה שקט ורגוע,יום לא קל לי היום,זה יום השנה הראשונה מפטירת אימי,פשוט הזוי,תחושה שהיה זה רק אתמול. אבל זה חלק מהחיים ואין מנוס אלא להתמודד ולהמשיך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 05:49
|
אמן ואמן וגם לך יקירה
נחושה כתב:
שיהיה לכולם סוף שבוע קריר ומושלם בשליטה ובלי פיתויים והכי חשוב... לא להכניס הביתה אויבים!!!!!!!!!!!!! נשיבוקים לכולםםםםםםםםםםםםם....נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 05:37
 נחושה Posts: 6982
|
שיהיה לכולם סוף שבוע קריר ומושלם בשליטה ובלי פיתויים והכי חשוב... לא להכניס הביתה אויבים!!!!!!!!!!!!! נשיבוקים לכולםםםםםםםםםםםםם....נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 05:31
|
תודה לך אקו יקירה וכמובן שכל ברכותיך גם חוזרות אליך................... שיהיה לך סופ"ש נעים ושקט ושבת רגועה ונוחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 05:06
|
לכולכם מאחלת סוף שבוע של כיף בילויים,הנאות רגיעה ושליטה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|