11/07/2011 11:37
 אשירה Posts: 4292
|
ריבל'ה כתב:
דני יקרה, את צודקת, להיות שמנה, זה הרגשה נוראית. אינני אוהבת את המליאות המיותרת הזאת. אבל, כל הזמן להיות עם יד על הדופק, ולהכין דברים גם בריאים גם דיאטתיים מעייף. במיוחד שעכשיו הקיץ, ואין לי חשק לעבוד, אני רוצה כבר חופשה, ואינני יכולה, כי יש לי התחייבויות למספר מטופלות שלי. במילים אחרות, הייתי שמחה מאוד, אם היתה לי מישהי שמכינה לי כל מיני מטעמים דיאטתיים, בלי שאתאמץ. אולי נציע לאיזה קיטרינג של אוכל, שיכינו אוכל בריא ודיאטתי וישלחו לבתים. אני הראשונה שהייתי קונה. במחיר סביר שיהיה. טוב, בלבלתי בראש, כי אני מבולבלת מהחום. תודה יקירה על החיזוק. אשמח לרעיונות נוספים קלים... באהבה ותודה והערכה והוקרה אליך דני , ריבל'ה
ריבלה יקרה, אם שאלתך בקשר לקייטרינג היא ברצינות, יכולה אני לספר לך על חברה שנקראת "מבושלת" שמספקת אריזות של ארוחות טעימות ולא עמוסות שומן. לפעמים כדאי להחזיק בפריזר לשעת צורך. הייתה תקופה שנעזרתי בהם אבל אם לאמר את האמת ירדתי מכך בגלל שזה לא משתווה לאוכל ביתי. אז יש לכך גם פלוסים וגם מינוסים. בהצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 07:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
ריבלה דווקא בקיץ הכי קל להתנהל עם האוכל ואין צורך להתעסק איתו הרבה. כמו שכתב מחפשים משהו קליל שלא יכביד על הבטן ויש לנו כאלה בשפע: ירקות מכל הסוגים והצבעים, חזה עוף, תפוח אדמה, שעועית ירוקה מבושלת עם בשר טחון (שזה כלום עבודה). גבינות עד 5% נפלאות ולא צריך לעמוד ולבשל פשוט לקצוץ ירקות להוסיף מנת חלבון ליד ואת מסודרת. בימים שיש לך סבלנות תמיד כדאי להכין לפחות 2 סוגי פשטידות שתמיד יהיו במקרר וגם איתן אפשר לגוון. אל תשכחי את הפלפל האדום, כוס תה קר והחיים יפים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 05:57
 dany Posts: 19819
|
אני מאמינה שיש כאלו קייטרינגים . אני לא יודעת כי תודה לאל אני כבר בתקופה כזו של חיי שאחת התעסוקות שלי היא להכין אוכל............ די גמרתי עם המשימות מחוץ לבית, הילדים גדלו וכולם נשואים , והיום זה רק אני ובעלי וחמי.............. כך שהכנת האוכל אצלי היא לא טרחה מרובה. אך אפשר בימים חמים מאד ושאין כוח לבשל, להכין חזה עוף על מחבת סטייקים, עם סלט ירקות גדול ועסיסי, תפוח אדמה בתנור ............ ארוחה פשוטה וקלה. או סתם איזה סלט טונה . לבשל בישול מהיר מוצרים של סנפרוסט זה ממש בצ'יק ויש לך ירק מבושל. מקווה שתשרדי את הימים החמים מכל הלב דני
ריבל'ה כתב:
דני יקרה, את צודקת, להיות שמנה, זה הרגשה נוראית. אינני אוהבת את המליאות המיותרת הזאת. אבל, כל הזמן להיות עם יד על הדופק, ולהכין דברים גם בריאים גם דיאטתיים מעייף. במיוחד שעכשיו הקיץ, ואין לי חשק לעבוד, אני רוצה כבר חופשה, ואינני יכולה, כי יש לי התחייבויות למספר מטופלות שלי. במילים אחרות, הייתי שמחה מאוד, אם היתה לי מישהי שמכינה לי כל מיני מטעמים דיאטתיים, בלי שאתאמץ. אולי נציע לאיזה קיטרינג של אוכל, שיכינו אוכל בריא ודיאטתי וישלחו לבתים. אני הראשונה שהייתי קונה. במחיר סביר שיהיה. טוב, בלבלתי בראש, כי אני מבולבלת מהחום. תודה יקירה על החיזוק. אשמח לרעיונות נוספים קלים... באהבה ותודה והערכה והוקרה אליך דני , ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2011 04:36
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ריבה מי אמר שקלה היא דרכנו? הרי לא היינו כאן,לכל אחד יש תרמיל על הגב שמכביד ,או כל אחד והחבילה שלא ואלה לא אחת אכן מושכים כלפי מטה ואז חולפת המחשבה ,נמאסה ההתמודדות ,אבל איך כתבת אינך אוהבת את המליאות הזאת,מי אוהב? לכן אנחנו כאן ולהיות שם במליאות הזאת קשה פי עשרת מונים מלהכין אוכל טעים ולא מסובך לחלוטין. מאחלת לך המון בריאות והצלחה בהמשך הדרך. יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 23:11
 ריבל'ה Posts: 266
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 15:37
|
ריבה יקרה אכן עוברים הימים הראשונים של האופוריה וצריך להתרגל לסדר יום .............. ואז יש איזו נבילה קלה. אם מתחשק לך משהו קר מירי הציעה לרסק קרח ולעשות אייס קפה קר קר ומוקצף . וכל הזמן לומר הרבה יותר קשה להיות שמנה................... כך אני משכנעת את עצמי בימים לא קלים........... והאמת שאני לא סובלת את עצמי עם עודפים . ראיתי עכשיו בהקלטה כריאוגרפית שעבדה עם נשים שמנמודות על מופע של ריקודים הן עבדו כשנה וחצי לפני שהעלו את המופע, כי בעצם קודם כל היה צורך לעבוד על "ההשתחררות מכבלי הדיאטה". והאמיני לי אני לא מאמינה למילה אחת............ לא יכולה להאמין שיש מישהי שסובלת מעודפים ואוהבת את עצמה כך . הראו קטע מהמופע כמה שהן שמחות ועליזות ואחת אומרת שיש לה מיספרה וזה כל כך מתאים לה כי היא מיס פרה.......... אני רציתי לבכות.............. טוב אולי הן באמת השלימו עם מצבן מאושרות ומקבלות שחרור מהדיאטה.................. אני לא אבין זאת לעולם. מאחלת לך ימים של אנרגיה ויתר כוחות . המון הצלחה חיבוק דני
ריבל'ה כתב:
תודה לכן יקירות, האמת היא שמתחיל להיות לי לא קל הדיאטה מיום רביעי (אחרי ימי ניקוי) חזרתי לתוכנית ההרזיה. ואני מרגישה עייפות נפשית, גם לשמור על הבריאות (עם תוספי מזון, והקפדה על מזונות מחזקים) וגם לשמור על דיאטה (לצמצם אכילת מזונות לא משמינים). למשל עכשיו בקיץ - בא לי כל כך גלידה, קרה ומרעננת, או ארטיק. וזה לא טוב לי גם בגלל הדיאטה, וגם זה לא בריא. המאבק הכפול הזה - מאוד קשה, תאמינו לי, שאני באמת צריכה עידוד. וכל תמיכה שלכן, נותנת כח. באהבה אליכן ותודה רבה על העידודים ותמיכה. ריבל'ה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 13:54
|
תודה לכן יקירות, האמת היא שמתחיל להיות לי לא קל הדיאטה מיום רביעי (אחרי ימי ניקוי) חזרתי לתוכנית ההרזיה. ואני מרגישה עייפות נפשית, גם לשמור על הבריאות (עם תוספי מזון, והקפדה על מזונות מחזקים) וגם לשמור על דיאטה (לצמצם אכילת מזונות לא משמינים). למשל עכשיו בקיץ - בא לי כל כך גלידה, קרה ומרעננת, או ארטיק. וזה לא טוב לי גם בגלל הדיאטה, וגם זה לא בריא. המאבק הכפול הזה - מאוד קשה, תאמינו לי, שאני באמת צריכה עידוד. וכל תמיכה שלכן, נותנת כח. באהבה אליכן ותודה רבה על העידודים ותמיכה. ריבל'ה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 13:35
 קרולין Posts: 6651
|
ריבל'ה יקירתי, שבוע טוב ומוצלח. את מרגשת מאד, כיף גדול שאת איתנו, משתפת , אופטימית, מלאה בשמחת חיים ותובנות. שתהיה לך בריאות שלמה ורק טוב. אמן. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 10:54
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ריבלה יקרה, בריאות בריאות ושוב בריאות שהיא הכי הכי חשובה שימרי על עצמך והמשיכי לשתף אותנו היי חזקה סומכת עלייך לחזור לשיגרה ולהיצמד לתפריט כי הדיאטה שלנו מאד מאד מאוזנת שוב בריאות רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 08:30
|
אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: זה פורום מספר אחת!!!! אכןןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 08:14
|
שאפתנית כתב:
זה פורום מספר אחת!!!! אכןןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2011 07:36
|
זה פורום מספר אחת!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2011 13:03
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ריבלה אכן הפורום הוא מתנה לך המון בריאות ותמיד הרגשה נפלאה ובאשר לנפילה קורה לא נורא אך השתדלי לזכור שחבל להתחיל מהביס הראשון בהצלחה  edited by דובונית אכפת לי on 7/9/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 15:55
|
תודה לכולכן יקירות. כל אחת מכן היא עולם מלא של נתינה ואהבה. היום בצהרים נפלתי עם אכילת מקרונים, או.וי. טעמתי מהמנה של הילדים, ונפלתי לתוך אכילה. זה כבד בבטן. טוב נתרומם מחדש. מקוה שהשבת תעבור עם שליטה לי ולכולנו. שבת שלום ומבורך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 07:46
 נחושה Posts: 6982
|
העיקר לשמור על החיוך יקירה, הכול עובר...קצת פחות או קצת יותר... העיקר שאת קלילה בנשמה ונהנית להיות חלק מהחבריה.... שבת שלום נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 07:31
 נינוש Posts: 1442
|
ריבה יקרה, תרגישי טוב, תמשיכי לשתף אותנו את נותנת לנו כוח שבת שלום ויישר כוח!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 05:29
|
ריבה יקרה מקווה שאת חשה טוב יותר לאחר ימי הניקוי............ לא קל. שיהיה לך סופ"ש נהדר ושבת שלום שלווה ומנוחה מכל הלב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 05:13
|
אכן הפורום הזה מבוסס על נתינה תמיכה ועידוד ,ראשית ריבלה מאחלת לך בריאות שלמה ויישר כח שאת ממשיכה בתהליך ההרזיה. סוף שבוע רגוע לך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 23:05
 אשירה Posts: 4292
|
את צודקת, הפורום הזה מיוחד בהרבה מאוד דברים, ובראש ובראשונה בכמות האהבה והפירגון המצויה בו !!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 21:36
 קרנושה Posts: 3420
|
ריבל'ה, את מרגשת בכל מילותייך ובכל ההתמודדות שלך-אני מסירה את כל הכובעים בפנייך... אני מאחלת לך בריאות, שלווה, נחת והמון אהבה מחבקת♥שבת שלום♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|