10/07/2011 07:35
 שאפתנית Posts: 8392
|
עדי שלום וברוכה השבה!!! מה שהיה היה ואי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור. מה שאפשר לעשות זה להסתכל ולתכנן את העתיד ונשמע שזה מה שאת עושה אז עם מוטיבציה בהחלט תחזרי באוקטובר חתיכה לעבודה (בדיוק כמו שאת רוצה). הגעת למקום הנכון ושיהיה לך בהצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2011 12:56
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
עדי חמודה אם תקראי את הפוסט שלי תראי גם אני חווה מכשולים בדרך של ההריון אחרי שרזיתי לא מעט אך הנה חלפה לך התק' ואת עם ילדון קטן אז כמו שנאמר הכל חולף ... מאחלת לך המון מזל טוב בהצלחה בתהליך וכמו שנכתב גם אם לא קל אנו כאן לתמוך ואת השתדלי והתוצאותלא יאחרו לבוא המשך שבת נעימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 09:13
 talime Posts: 48
|
עדי, כל הכבוד לך על ההתחיבות כל כך סמוך ללידה. אני 8 חודשים אחרי לידה וזוכרת טוב טוב טוב את השבועות הראשונים. אני בטוחה שעם מחשבה צלולה ונחישות כמו שלך את תצליחי. אבל , דעי שמדי פעם יהיו קשיים- אמצי אוצם, קבלי אותם והכי חשוב סלחי לעצמך אם לפעמים תסטי מהשביל... בהצלחה טלי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 07:29
 נחושה Posts: 6982
|
מזל טוב, אושר ושמחה והמון המון המון בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 20:57
 אשירה Posts: 4292
|
עדי יקרה, אין כמו כנות ושיתוף, מה שעשית באומץ כה רב, מאחלת לך קודם כל מזל טוב, והמון הצלחה במימוש המשימות שהצבת לעצמך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 20:40
 ריבל'ה Posts: 266
|
עדי יקרה, אומנם אני חדשה, ותמונתי טרם הוכנסה (בטיפול אצל גיל), אבל ברור לי שאת מתמודדת עם קשיים, כי זה החיים. וההתגברות נותנת כח, ואת תצליחי בע"ה. קודם כל, מזל טוב להולדת התינוק. אמא גורר הרבה מטלות, ואחריות, אבל זה כיף לא נורמלי, ואת ודאי חווה זאת. והדיאטה, למי שיש לה נטייה להשמין, כמוני, כמוך, זה אורח חיים, לשמור על תזונה נכונה ובריאה, ולהשתדל לא לסטות הרבה. מאחלת לך שתגיעי לעבודה יותר רזה, שמחה, מאושרת, והחיים יאירו לך פנים, ובכל אשר תלכי, תצליחי. באהבה ריבל'ה ושבת שלום לך יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 19:25
 dany Posts: 19819
|
מזל טוב יקירה היית בהריון והחלטת החלטה.............. עכשיו הגיע זמן הפרעון, וכפי שאת אומרת רוצה לחזור לעבודה באוקטובר חתיכה ורזה........... בהחלט בר ביצוע. המון המון הצלחה וכייף ותענוג עם הבייבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 18:08
 ענת Posts: 3849
|
המון הצלחה וברוכה השבה שיהיה במזל טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 17:29
 אקורדיאון Posts: 16382
|
המון מזל טוב,כרגע המצב נתון והחשוב מכל שעשית מעשה,חזרת התחייבת כלפי עצמך ומכאן את בדרך להצלחה. שתפי אותנו,נשמח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 16:43
 קרנושה Posts: 3420
|
המון הצלחה וברוכה השבה!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 16:40
 קרולין Posts: 6651
|
יקירתי 1. מזל טוב ענק וכל טוב. 2. ברוכה השבה אין כמו מירי שלנו. בהצלחה רבה קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 16:39
 עדי Posts: 12
|
קצת עצוב ומרגש בו זמנית. לפני תשעה חודשים הקפאתי את המנוי, אבל לפני הכל צריך להסביר. נרשמתי לשנה מלאה באיט' וירדתי 16 קילוגרמים.חדשה ורזה כמו בתיכון... אבל.....גיליתי שאני בהריון וניסיתי לשמור על המשקל, אך הפסקת העישון וכל יתר השינויים הכללים (הורמונים, לחץ, ריגוש חשקים מוזרים) גבו ממני מחיר יקר. הפכתי למתוסכלת וכל שבוע הביא עימו עליה של 1/2 קילו עד קילו עזבתי את האינט' לאחר שיחת טלפון ממירי והצטרפתי לקבוצה אך גם זה לא עזר מבחינתי. הרגשתי שהעולם מתהפך ואני רוצה לרדת.. הבטחתי לעצמי הבטחה קצת מוזרה אך נראה כי אני עומדת בה. להנות מכל רגע בהריון, לא לעשן, לאכול כל (באמת שכל) מה שבא לי ולחזור לאחר משכב הלידה. בעלי בשלב מסויים טען כי הילוד יצא עם תסמיני גמילה מסוכר... אז הנה אני 7 שבועות לאחר הלידה. 23 קילו יותר. חבל, אבל זהו המחיר שלקחתי בחשבון. החלטתי לשנות משהו בחיי ביום שבו הבנתי שאהפוך לאמא: 1. לקחת אחריות 2. להבטיח ולקיים 3. להיות אמא סקסית 4. להנות מההריון הראשון כי בהבא בתור אין סיכוי שאעשה את החגיגה הזאת שוב. אז אחלו לי בהצלחה. אני מתכננת לחזור לעבודה באוקטובר רזה וחטובה. עשיתי היום קניות וקיבלתי תפריט מעודכן להנקה. מכשיר הכושר מחכה לי ועוד מעט נצא (אני והבוס החדש) להליכה. בינתיים הפיצפון מתבונן בי כל יום ומזכיר לי את הבטחתי - הוא ידע מהי חשיבות אכילה בריאה. בהצלחה. התגעגעתי. ממש כיף לראות פרצופים מוכרים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|