09/07/2011 13:14
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אביבית חמודה מה שהיה היה נסי לשים לב אם את אוכלת מסודר ודי פחמימות במהלך היום ונסי לבדוק אם עצמך אולי ארוחת ערב של פשטידה ללא פחמימות במקום סלט ישביעו אותך יותר וירגיעו אותך בערב... וברגעי קושי הכנסי לפורום ושתי מים אט אט יחלוף הדחף ואט אט תכנסי לשיטה ואז יהיה לך קל יותר וביינתים בלי להתעצל גווני לך בארחות ערב הכני מראש במקרר ביצה קשה וירקות חתוכים שאם יבוא לך נשנוש עדייף אותם ולא להתחיל במשהו אחר בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 16:31
 ענת Posts: 3849
|
אביביבת מה שהיה היה המשיכי הלאה מכאן כל יומו כולנו איתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 17:35
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מה שקרה לך קורה לכולנו אבל מרימים ראש וממשיכים,האמיני לי הגוף זוכר ,הוא התחשב בך הפעם אבל חובה לחזור לדיאטה כי אפשר לשלם ביוקר בשקילה הבאה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 16:32
 קרנושה Posts: 3420
|
לא נורא..מה שהיה היה, מתחילים מחדש ובכיף. בכל רגע נתון אפשר לעשות תיקון♥ וגם יצא לי חרוז
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 13:54
 dany Posts: 19819
|
אביבית יקירה האם את באינטרנט או אצל מירי בחוגים בפועל? שאם את אצל מירי אז נשקלים רק אצלה.......... ואם זו היתה השקילה השבועית שלך בבית.......... אז טוב שלא עלית אך כפי ששאפתנית כתבה לך הגוף זוכר ואם לא תשמרי היטב תראי את "מעלליך" בשבוע הבא. חמודה אנחנו כאן כולנו שמנמודים לנצח........... אז אמרנו אויבים קישטה לא להכניס הביתה. המון הצלחה חשיבה חיובית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 12:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
אביבית יקרה אל תשכחי, הגוף זוכר ולכן את חייבת לשמור השבוע עם כל הקושי שבדבר כי אחרת בשבוע הבא תראי עליה וחבל. נכון, יש תקופות שקשה לנו יותר בערב, בבוקר הכל מתנהל לפי התכנון ואין נפילות ואז בערב/לילה כל השדים מתחילים לחגוג עלינו. צריך להיות חזקים כמה שיותר ולהמנע מהנפילות. עדיף שתצחצחי שיניים אחרי ארוחת הערב ואז תדעי שסגרת את היום, לא אוכלים יותר עד הבוקר. במידת הצורך תשתי מים או תה צמחים. בהצלחה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 10:31
 נחושה Posts: 6982
|
אביבית יקרה, קודם כל השקילה היתה מיותרתתתתתתתתתת, נשקלים רק אצל מירי/בזמן השקילה השבועית באינטרנט שנית, לא עלית הפעם...אבל הגוף זוכר כל מה שהכנסת... פשוט נסי לא להתחיל את הביס הראשון, בלי "חבלים" ובלי "אני יאכל אותך לא יאכל אותך"..עד כמה שניתן. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 09:45
 אביבית Posts: 4
|
בוקר טוב כולן,  רציתי לשתף אתכם בשלשה ימים שאיבדתי שליטה לחלוטין, הגיע הערב ופשוט תפסתי כל ערב רעב נוראי, קערת סלט גדולה לא עזרה וחטאתי בקוראסון שקדים, אבטיח, ב 2 קערות קורנפלקס המתוק של הילדים, יש לזה טעם של במבה אדומה, (בעלי קנה את זה בטעות), פשוט לא יכולתי להחזיק את עצמי, עם כל ההבטחות שאני מבטיחה לעצמי כל בוקר שהשבוע אני שומרת בלי פחמימות מ "חמש", וכשמגיע הערב כאילו משהו משתלט עלי, איבוד שליטה טוטאלי, ותוך כדי האכילה אני מזכירה לעצמי "אכלת שילמת", והשבוע את תשלמי, והבוקר הגיע הזמן להישקל ואני מסתכלת על המשקל והוא מסתכל עלי ואני אומרת לעצמי, אולי השבוע לא צריך להישקל, ממש פחדתי לעלות עליו (ממש מאזניים מאיימות), בסופו של דבר נזכרתי בדברי מירי כמה חשובה השקילה פעם בשבוע ועליתי על המשקל והפלא ופלא אני עומדת במקום, אין עליה, אני חושבת ששמחתי יותר מאשר בזמנים בהן אני יורדת, ועכשיו אני מבינה שהשקילה הזו תעזור לי לחזור למוטב ותעצור את ההתדרדרות, ואני מתחייבת פה בלי פחמימות מ 5 מעכשיו. תודה לכולכן על ההקשבה המשך יום טוב וחיבוק גדול אביבית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|