הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אשירה אייך

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/07/2011 13:29

dany
dany
אשירה אהובה
את מציגה את זה כאילו אנחנו המצליחניות ואת לאupset
אז ממש המצב הוא לא כזה, כולנו כאן באותה סירה/אוניה/ גלגל ענק/ קחי לך מה שמתאים, יום טוב יום נהדר ויום צוללים......................
לולא היינו כולנו באותו המצב הרי לא היינו כאן כלל, את לא תראי כאן רזות שדופות שאוכל לא מעניין אותן...........ממש לא,
ואפילו מירי המדריכה הרוחנית והמורה שלנו מודה בפה מלא כי.............יש ימים כאלו ויש ימים ארורים............
אז יקירה
כבר קבענו מזמן שלא נוטשים עמדה גם אם לא כל כך נוח והאמיני לי שלי ממש לא נוח בחודשים האחרונים שהלכתי אחורה אחורה והעליתי על עצמי קילוגרמים יפים וטובים.
אני מנסה כל יום מחדש להכנס למוד ולמוטיבציה והנה עוברים להם כמה ימים נפלאים ואני חושבת זהו אני כבר על הסוס ובאה המציאות וטופחת על פני.
אם כך מה שאני מבקשת ואני מאמינה שבשם כל הבנות את חברה מאד מאד חשובה לנו כאן בפורום ואנחנו לא מוותרות עליך, ורוצות לשמוע על הקשיים, ואולי מילה פה או מילה שם תתן לך שוב איזו
דחיפה .
מחכה לשמוע ממך ברצף.
נשיבוקים
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2011 12:00

שאפתנית
שאפתנית
אשירה יקרה כמוך גם אנו לא תמיד בשיא ויש לנו תקופות קשות אבל הביחד בפורום עוזר לנו לפחות לשמור על המסגרת אם לא לשמור על הפה סגור והאמיני לי גם זה ערך מוסף ולא יודעת מה היינו עושות בלי הפורום אז לא רוצה לשמוע שאת מתביישת, שאין לך מה לתרום, שנמאס לך להתבכיין (כי זה לא התבכיינות, זה שיתוף) ותשארי צמודה אלינו כי אנחנו אוהבות אותך ונהנות לקרוא את דבריך אז גם אם לא הולך עם האוכל אנחנו עדיין כאן.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2011 10:39

EFF
EFF
בנות נפלאות, כל כך נגעה לליבי ההתגיסות הזו להחזרת אשירה ל"תלם"...מטבע היותי טיפוס מופנם (ואולי לא ידעתם...) אני לא פונה אל אנשים שאינם נכנסים לפורום מתוך בושה או "לא נעים לי לבלבל בראש"..אבל אני לומדת גם כאן המון ומבינה שזה כל כך חשוב!!!!
אז תודה על השיעור ביחסי חברות ויחסי אנוש. אוהבת אתכם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2011 10:36

נחושה
נחושה
אשירה כתב:
נשים יקרות,
למרות שקצת נעלמתי אני מחוברת אליכן כל הזמן, עוקבת, שמחה בהצלחותיכן, מנסה לשאוב מכן מוטיבציה, ובעיקר מאושרת שיש לי את הפינה הזאת שמקבלת אותי בכל מצב.
ברור שאם המצב אצלי היה נפלא ונהדר הייתן יודעות, אבל לא זה המצב, וזה קצת עוצר אותי מלכתוב.
להעמיד פנים שהכל בסדר לא מתאים לי, מצד שני לקטר ולהתבכיין גם לי כבר נמאס מעצמי, אז למה שאעשה זאת לכן.
האבסורד הוא שלכאורה מסביבי הכל הולך בסדר, מקבלת את האהבה והתמיכה, אבל אצלי משהו לא מסתדר, וההשלכה הישירה היא על האוכל ועל המשקל.
אוהבת אתכן תמיד,

אשירה יקרה, גם אנחנו הכותבות לא 100%
לכן אנו מתמקדות בעידוד אחת לשניה
בטיפים
ובכל מקרה עדיף להיות בפורום מאשר להשתזף בנורת המקרר
את תמיד רצויה בכל מצב וזה הטעות של כולנו שאנחנו כותבות רק על הצלחות ולא על הקשיים.
קשיים, היו, יהיו וישנם, לכן כולנו כאן יחד
עדיף מלהיות כל אחד...לבדו עם רגשי אשמה או ייסורי מצפון...
אוהבתתתתת ושולחת נשיבוקים לחיזוק
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2011 10:32

אשירה
אשירה
נשים יקרות,
למרות שקצת נעלמתי אני מחוברת אליכן כל הזמן, עוקבת, שמחה בהצלחותיכן, מנסה לשאוב מכן מוטיבציה, ובעיקר מאושרת שיש לי את הפינה הזאת שמקבלת אותי בכל מצב.
ברור שאם המצב אצלי היה נפלא ונהדר הייתן יודעות, אבל לא זה המצב, וזה קצת עוצר אותי מלכתוב.
להעמיד פנים שהכל בסדר לא מתאים לי, מצד שני לקטר ולהתבכיין גם לי כבר נמאס מעצמי, אז למה שאעשה זאת לכן.
האבסורד הוא שלכאורה מסביבי הכל הולך בסדר, מקבלת את האהבה והתמיכה, אבל אצלי משהו לא מסתדר, וההשלכה הישירה היא על האוכל ועל המשקל.
אוהבת אתכן תמיד,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2011 10:10

נחושה
נחושה
אשירה יקרה,
סימנת מטרה
המשפחה מאחורייך
ואנחנו אוהבים ומתגעגעים...
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2011 09:20

אקורדיאון
אקורדיאון
נינוש אכן כל הכבוד וזהירות הלאה כי הגף כידוע זוכר.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2011 09:19

אקורדיאון
אקורדיאון
דני באמת משהו מוזר בדיוק עכשיו נכנסתי לזו המטרה לקרוא לאשירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2011 09:17

שאפתנית
שאפתנית
בדיוק הבוקר חשבתי על זה שמזמן לא נשמע קולה בפורום אז גם אני מצטרפת לקריאה.
אשירה אנחנו מתגעגעות אליך!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2011 08:00

dany
dany
את חסרה ליupset
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!