הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חייבת לשתף

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/07/2011 16:40

כרובית
כרובית
כל הכבוד!
תחושת הרזון שתרגישי תעלה פי אלף מונים מאשר משולשי הפיצה.
בהצלחה בהמשך!
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 16:28

אקורדיאון
אקורדיאון
מחוננתתתתתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 14:42

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד, קיבלת החלטה טובה בכל המובנים. בגדול כמה שהפיצה טעימה (למי שאוהב פיצה) היא לא תורמת כלום לגוף ואינה נחשבת מזינה ולכן הרווח כולו שלך, חסכת בקלוריות מיותרות ואכלת ירקות וגבינה שהם הרבה יותר מזינים וחיוניים לגוף.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 14:23

רבקה
רבקה
גאה בך
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 13:44

נחושה
נחושה
טוב ששיתפת, מעצים אותך ומחזק אחרות...wink
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 12:55

dany
dany
ילדה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצטמצמת כתב:
עכשיו חזרתי לי מאימון כושר ואני מרגישה מלאת אנרגיות....
חייבת לספר לכן משהו... ביום ראשון בערב הלכנו למשפחה של חבר שלי וכולם שם רזים רזים והם הזמינו פיצה....
אני אמרתי לעצמי שאין מצב בעולם שאני אוכל פחמימות בערב.. תוך כדי שכולם אוכלים אני חתכתי לי ירקות עם גבינה והיה לי ממש טוב היתי נורא גאה בעצמי...
ואמרתי לחבר שלי שבגלל שזאת הפיצה שאני הכי אוהבת, ביום רביעי בצהרים נזמין לנו פיצה לארוחת צהרים....
למזלי אחרי השיחה של אתמול התאפסתי והבנתי שאין מצב שגם בצהרים של החודשיים הקרובים אני אוכל פיצה.... יש לי מספיק אוכל טעים ומזין והרבה פחות משמין שאני יכולה לאכול... ואני אשמור את 2 משולשי הפיצה לזמנים אחרים.....
אז שוב תודה למירי שעזרה לי להתאפס על עצמי ולחזור לתהליך....
שיהיה המשך יום טוב
smile
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 12:42

מצטמצמת
מצטמצמת
עכשיו חזרתי לי מאימון כושר ואני מרגישה מלאת אנרגיות....
חייבת לספר לכן משהו... ביום ראשון בערב הלכנו למשפחה של חבר שלי וכולם שם רזים רזים והם הזמינו פיצה....
אני אמרתי לעצמי שאין מצב בעולם שאני אוכל פחמימות בערב.. תוך כדי שכולם אוכלים אני חתכתי לי ירקות עם גבינה והיה לי ממש טוב היתי נורא גאה בעצמי...
ואמרתי לחבר שלי שבגלל שזאת הפיצה שאני הכי אוהבת, ביום רביעי בצהרים נזמין לנו פיצה לארוחת צהרים....
למזלי אחרי השיחה של אתמול התאפסתי והבנתי שאין מצב שגם בצהרים של החודשיים הקרובים אני אוכל פיצה.... יש לי מספיק אוכל טעים ומזין והרבה פחות משמין שאני יכולה לאכול... ואני אשמור את 2 משולשי הפיצה לזמנים אחרים.....
אז שוב תודה למירי שעזרה לי להתאפס על עצמי ולחזור לתהליך....
שיהיה המשך יום טוב
smile
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!