08/07/2011 05:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה כתב:
תתחדשו בנות, איזה כיףףףףףףףףףףףףף אינשאלה בקרוב אצלי  אמן ואמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 23:37
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה יקרה, כל מילותייך אומרות הפנמה, זהו השג אדיר ואת תצליחי בגדול, למעשה כבר עכשיו מצליחה, את יפהפיה ומהממת גם מבפנים וגם מבחוץ, מאחלת לך חיים נפלאים בכל תחום,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 16:31
 קרנושה Posts: 3420
|
נחושה כתב:
dany כתב: בנחישות זה יקרה!!!!!!! נחושה כתב: תתחדשו בנות, איזה כיףףףףףףףףףףףףף אינשאלה בקרוב אצלי  א-א-א-א-מ-ן!!!!  אאאאאאאאאאאאאאממממממממממממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 07:58
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
בנחישות זה יקרה!!!!!!! נחושה כתב: תתחדשו בנות, איזה כיףףףףףףףףףףףףף אינשאלה בקרוב אצלי 
א-א-א-א-מ-ן!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 07:56
 dany Posts: 19819
|
בנחישות זה יקרה!!!!!!!
נחושה כתב:
תתחדשו בנות, איזה כיףףףףףףףףףףףףף אינשאלה בקרוב אצלי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 07:56
|
תתחדשו בנות, איזה כיףףףףףףףףףףףףף אינשאלה בקרוב אצלי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 06:04
|
קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב: חחחחחחח קרנושי הבוקר עשיתי גיחה בחנות של רונן חן וכמו תמיד ישר למידה הגדולה יותר והמוכרת אומרת לי מה זה? זה ענק עבורך. חשבתי לעצמי שווה לקחת מידה יותר גדולה ולקבל תגובה כזו בשביל הכיף.רכשתי גם מכנסיים ויצאתי בתחושה של ריחוף. איזה קטע! אני אוהבת את העיצוב שלו, את הקו מחשבה והוא אדם מוכשר ומענין ביצירות שלו..עובדה מובהקת שאני תמיד חוזרת אליו. ואני אוהבת עוד כמה מעצבים ישראליים אבל רונן זה סוג של רכישה שבהחלט מרגישה כמו ריחוף..כמו הנאה מבגד שמונח ומחמיא בכל שלב. אין עליו. תתחדשי אהובה♥ושתינו ביחד נלך עם רונן♥ מסכימה איתך ,תודה וחזרה תהני כי כפי שכבר נאמר זר לא יבין זאת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 06:03
|
כן סוחטת מחמאות איזה כיף לי לקבל אותן כשמגיע לי. כן את לא אחת מצחיקה והפנימי זאת יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 18:59
 ענת Posts: 3849
|
קרנושה איזה כיף הרגשה טובה תתחדשי ותהני תמישיכי כך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 16:46
|
המחמאה הכי גדולה בשבילי שאומרים לי שאני מצחיקה, תודה
קרנושה כתב:
dany כתב: אהה סוחטת מחמאות................ בכייף איזה יופי תתחדשי אקורדיאון כתב: חחחחחחח קרנושי הבוקר עשיתי גיחה בחנות של רונן חן וכמו תמיד ישר למידה הגדולה יותר והמוכרת אומרת לי מה זה? זה ענק עבורך. חשבתי לעצמי שווה לקחת מידה יותר גדולה ולקבל תגובה כזו בשביל הכיף.רכשתי גם מכנסיים ויצאתי בתחושה של ריחוף. חחחחח דני מצחיקה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 16:45
|
dany כתב:
אהה סוחטת מחמאות................ בכייף איזה יופי תתחדשי אקורדיאון כתב: חחחחחחח קרנושי הבוקר עשיתי גיחה בחנות של רונן חן וכמו תמיד ישר למידה הגדולה יותר והמוכרת אומרת לי מה זה? זה ענק עבורך. חשבתי לעצמי שווה לקחת מידה יותר גדולה ולקבל תגובה כזו בשביל הכיף.רכשתי גם מכנסיים ויצאתי בתחושה של ריחוף.
חחחחח דני מצחיקה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 16:44
|
אהה סוחטת מחמאות................ בכייף איזה יופי תתחדשי
אקורדיאון כתב:
חחחחחחח קרנושי הבוקר עשיתי גיחה בחנות של רונן חן וכמו תמיד ישר למידה הגדולה יותר והמוכרת אומרת לי מה זה? זה ענק עבורך. חשבתי לעצמי שווה לקחת מידה יותר גדולה ולקבל תגובה כזו בשביל הכיף.רכשתי גם מכנסיים ויצאתי בתחושה של ריחוף.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 16:39
|
אקורדיאון כתב:
חחחחחחח קרנושי הבוקר עשיתי גיחה בחנות של רונן חן וכמו תמיד ישר למידה הגדולה יותר והמוכרת אומרת לי מה זה? זה ענק עבורך. חשבתי לעצמי שווה לקחת מידה יותר גדולה ולקבל תגובה כזו בשביל הכיף.רכשתי גם מכנסיים ויצאתי בתחושה של ריחוף.
איזה קטע! אני אוהבת את העיצוב שלו, את הקו מחשבה והוא אדם מוכשר ומענין ביצירות שלו..עובדה מובהקת שאני תמיד חוזרת אליו. ואני אוהבת עוד כמה מעצבים ישראליים אבל רונן זה סוג של רכישה שבהחלט מרגישה כמו ריחוף..כמו הנאה מבגד שמונח ומחמיא בכל שלב. אין עליו. תתחדשי אהובה♥ושתינו ביחד נלך עם רונן♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 16:24
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 15:26
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושההההה יפתי, אין כמוך! את מדהימההההה ומהמממת והכי מצליחה ומפרגנת בעולםםםםם. תמשיכי להתמיד ו ל ה צ ל י ח. נשיקותתתתתתתתתתתתת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 15:12
 נינוש Posts: 1442
|
קרנושה יקרה!!!! מי אמר שאת לא מחוננת סופר מחוננת ומקסימה את תצליחי בכל אבל בההההכככלללל יפה שכמותך עם רצון והתמדה כמו שלך מי יכול עלייך את מהווה השראה לכולנו!!!! כל הכבוד לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 15:02
|
תודה אהובות♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 14:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
איזה אושר קרנושה. בגדים במידה קטנה יותר ובנוסף לקבל מחמאות, מי צריך יותר מזה???? כל הכבוד והצלחה בהמשך. אכן איכות חיים שווה הקרבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 13:49
|
מרגשתתתתתתתתתתת ומתחדשת לקראת היומולדתתתתתתתת אני עדיין לא מאחלת את שלל האיחולים אני רק מברכת אותך בהגשמת כל החלומות והמאוויים אוהבתתתתתתתתתתתת נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 12:59
|
תתחדשי מתוקה ותהני איזה כייף לקבל מחמאות ולדעת כי זה מגיע לך ממש בזכות.
קרנושה כתב:
חברים יקרים, כמו כל דבר בחיים שלוקח לנו זמן להסתגל אליו, גם בדיאטה צריך הרבה אורח רוח וסבלנות, להסתגל לדרך, למסלול, להתכוונן, להסתגל למידות קטנות יותר, להסתגל למחמאות, להסתגל למזג החדש שמשתרש בנו תוך כדי תהליך, הכל ענין של הסתגלות.. אני בהחלט חושבת שבתהליך הזה הכל נרכש ונלמד והיופי שהוא חל נצח שלם ושום דבר לא עומד במקום, מירוש נתנה אתמול הרצאה מדהימה וזה באמת גרם לי לחשוב ולהפנים שלדברים לוקח זמן לחלחל אלייך וההקפדה על השיטה גם היא מסתגלת בזמנה, בדרכה וביופי שלה. גם מים באבן עושים חור♥ אתמול נכנסתי לחנות של רונן חן המעצב שאני כל כך אוהבת-שאגב במלאן הנחות שוות עכשיו...ומדדתי מכנסיים במידה קטנה יותר, חולצות במידה קטנה יותר והרגשתי פשוט על גג העולם. אפילו המוכרים שמכירים אותי היטב ויודעים מה אני אוהבת ולאן הולכת אמרו לי וואו קרן, איך רזית.. איזה יופי! החיוך שלי התרחב גדול גדול... אני עומדת מול הראי במכנס צמוד, חולצה צמודה עם מחשוף נדיב..סקסית אש ואני פשוט חושבת על מירי..על הזכות, האיכות חיים שלי והשמחה שייש לי בלב שלא נדבר על האהבה העצומה כלפיה! והשבוע שמרתי סופר יפה והייתי על המקום, אני לא הולכת לקלקל את זה, אני הולכת למנף את זה! ושככה יהיה לי טוב שאני כל כך רוצה את זה ואף אחד ושום שום מאכל ישבור אותי עכשיו, נחישות..הפנמה, שליטה והחלטה עמוקה לשינוי מסתגל. זאת המוסיקה שמתנגנת לי בראש...ובקיץ הזה! למען חורף קטן מימדים ותחושה שאין לה אין לה שום מחיר.... מירוש תודה אהובתי ♥ את המתנה שלי לכל אורך הדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|