06/07/2011 11:39
 קרנושה Posts: 3420
|
חברים יקרים, כמו כל דבר בחיים שלוקח לנו זמן להסתגל אליו, גם בדיאטה צריך הרבה אורח רוח וסבלנות, להסתגל לדרך, למסלול, להתכוונן, להסתגל למידות קטנות יותר, להסתגל למחמאות, להסתגל למזג החדש שמשתרש בנו תוך כדי תהליך, הכל ענין של הסתגלות.. אני בהחלט חושבת שבתהליך הזה הכל נרכש ונלמד והיופי שהוא חל נצח שלם ושום דבר לא עומד במקום, מירוש נתנה אתמול הרצאה מדהימה וזה באמת גרם לי לחשוב ולהפנים שלדברים לוקח זמן לחלחל אלייך וההקפדה על השיטה גם היא מסתגלת בזמנה, בדרכה וביופי שלה. גם מים באבן עושים חור♥ אתמול נכנסתי לחנות של רונן חן המעצב שאני כל כך אוהבת-שאגב במלאן הנחות שוות עכשיו...ומדדתי מכנסיים במידה קטנה יותר, חולצות במידה קטנה יותר והרגשתי פשוט על גג העולם. אפילו המוכרים שמכירים אותי היטב ויודעים מה אני אוהבת ולאן הולכת אמרו לי וואו קרן, איך רזית.. איזה יופי! החיוך שלי התרחב גדול גדול... אני עומדת מול הראי במכנס צמוד, חולצה צמודה עם מחשוף נדיב..סקסית אש ואני פשוט חושבת על מירי..על הזכות, האיכות חיים שלי והשמחה שייש לי בלב שלא נדבר על האהבה העצומה כלפיה! והשבוע שמרתי סופר יפה והייתי על המקום, אני לא הולכת לקלקל את זה, אני הולכת למנף את זה! ושככה יהיה לי טוב שאני כל כך רוצה את זה ואף אחד ושום שום מאכל ישבור אותי עכשיו, נחישות..הפנמה, שליטה והחלטה עמוקה לשינוי מסתגל. זאת המוסיקה שמתנגנת לי בראש...ובקיץ הזה! למען חורף קטן מימדים ותחושה שאין לה אין לה שום מחיר.... מירוש תודה אהובתי ♥ את המתנה שלי לכל אורך הדרך.
|