הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הסתגלות. לחיים יפים יותר...♥

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/07/2011 11:57

רבקה
רבקה
קרנושקה מקסימה
דברייך נוגעים ללב ואמיתיים מאוד
והמשפט גם מים באבן עושים חור מוכיח את עצמו
לכל אורך הדרך
ההתמדה שאת צועדת בה השליטה בכל "השיעורים "
את מוכיחה לנו שכולנו יכולים להצליח
תהני עד בלי די מהמראה עם הביגוד החדש
באמת אין לזה מחיר
המשיכי כך יקירתי
"ובקייץ הזה תלבשי לבן " תרתי משמע
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 11:39

קרנושה
קרנושה
חברים יקרים,
כמו כל דבר בחיים שלוקח לנו זמן להסתגל אליו, גם בדיאטה צריך הרבה אורח רוח וסבלנות,
להסתגל לדרך, למסלול, להתכוונן, להסתגל למידות קטנות יותר, להסתגל למחמאות, להסתגל למזג החדש שמשתרש בנו תוך כדי תהליך, הכל ענין של הסתגלות..
אני בהחלט חושבת שבתהליך הזה הכל נרכש ונלמד והיופי שהוא חל נצח שלם ושום דבר לא עומד במקום, מירוש נתנה אתמול הרצאה מדהימה וזה באמת
גרם לי לחשוב ולהפנים שלדברים לוקח זמן לחלחל אלייך וההקפדה על השיטה גם היא מסתגלת בזמנה, בדרכה וביופי שלה. גם מים באבן עושים חור♥
אתמול נכנסתי לחנות של רונן חן המעצב שאני כל כך אוהבת-שאגב במלאן הנחות שוות עכשיו...ומדדתי מכנסיים במידה קטנה יותר, חולצות במידה קטנה יותר והרגשתי
פשוט על גג העולם. אפילו המוכרים שמכירים אותי היטב ויודעים מה אני אוהבת ולאן הולכת אמרו לי וואו קרן, איך רזית.. איזה יופי! החיוך שלי התרחב גדול גדול...
אני עומדת מול הראי במכנס צמוד, חולצה צמודה עם מחשוף נדיב..סקסית אש ואני פשוט חושבת על מירי..על הזכות,
האיכות חיים שלי והשמחה שייש לי בלב שלא נדבר על האהבה העצומה כלפיה!
והשבוע שמרתי סופר יפה והייתי על המקום, אני לא הולכת לקלקל את זה, אני הולכת למנף את זה! ושככה יהיה לי טוב שאני כל כך רוצה את זה ואף אחד
ושום שום מאכל ישבור אותי עכשיו, נחישות..הפנמה, שליטה והחלטה עמוקה לשינוי מסתגל. זאת המוסיקה שמתנגנת לי בראש...ובקיץ הזה!
למען חורף קטן מימדים ותחושה שאין לה אין לה שום מחיר....

מירוש תודה אהובתי ♥ את המתנה שלי לכל אורך הדרך.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הסתגלות. לחיים יפים יותר...♥

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!