|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/07/2011 09:27
 talime Posts: 48
|
אורי המתוק, בני בן ה-9, בא איתי להרצאה אתמול. הוא ישב קשוב ונהנה מאוד. באוטו בדרךהביתה שאלתי אותו מה הוא למד, ולהלן הערותיו והארותיו: 1. שצריך לאכול 3 ארוחות ביום 2. שלחם זה משמין 3. שמירי מאוד מאוד אוהבת דובדבנים 4. שאריה לא כל כך 5 שצריך לשתות הרבה מים 6. שמירי מאוד אוהבת לרקוד, וגם אריה 7. שצריך לאכול רק תפוח ואגס, ושאבטיח לא נכנס לקיבה אלא לדם (מאוד בלבל אותו...) 8. שמותר לאכול 100 קלוריות של ממתקים, ומעכישו הוא יאכל עוגיות קטנות קטנות שכל אחת תהיה רק 10 קלוריות, וככה אפשר לאכול הרבה עוגיות 9. שמי שיורד במשקל הוא מחונן, ולא רק מי שעובר את המבחן של המחוננים בכיתה ב בבית הספר 10 שהוא לא יאכל הרבה פירות כי זה עושה גזים והוא לא רוצה להיות פלוצר (מילותיו, מה אני אעשה...) ואז הוא שאל אם הכרתי את מירי לפני שפגשתי את אבא. שאלתי אותו למה הוא שואל, והוא ענה שהוא רוצה לדעת אם אני עם אבא כי הוא WOW, או שלא ידעתי שצריך להיות WOW כשפגשתי את אבא כי מירי לא אמרה לי. הרגעתי אותו שאבא WOW!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|