06/07/2011 07:58
 דרך המלך Posts: 5707
|
נילי את בהחלט צודקת.... גם אני אתמול נפלתי על ארטיק שאני מתה עליו (מגנום) אבל אחריי 4 ביסים היו לי רגשי אשם וזרקתי לפח.... מסגרת לכל החיים דיאטה לכל החיים תהליך לא קל לפנינו השמנמודים ונצליח בו בגדול שבוע נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 17:53
 dany Posts: 19819
|
ולמרות זאת ירדת שני קילו את אכן גאונה
אקורדיאון כתב:
אכן זו המציאות שלנו,אני חוויתי בשבת את אותה חוויית דובדבנים והם גם הגבירו את הרצון לעוד כל מיני....... כפי שכבר כתבתי כולנו נופלים אך יודעים לקום ובאמת להמשיך בדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 15:14
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן זו המציאות שלנו,אני חוויתי בשבת את אותה חוויית דובדבנים והם גם הגבירו את הרצון לעוד כל מיני....... כפי שכבר כתבתי כולנו נופלים אך יודעים לקום ובאמת להמשיך בדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 14:19
 רבקה Posts: 8411
|
כל כך נכון ועל כן אנחנו לומדים לומדים ומיישמים את שיעורי הבית פעם בקלות יותר ופעם פחות ועם עזרתכם ומורתינו אנחנו מקפידים ומתמידים וההצלחה לאט לאט תחלחל בנו לכולנו בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 11:19
|
הכל נכון ואמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
מסכימה לגמרי, אנחנו בוגרים וכל אחד יודע טוב טוב מה מפיל אותו לקרשים... לכן צריכה להיות רשימה בראש, זה אויב , זה לא בבית ספרי!!! וכל השאר זה באמת תירוצים, כי כשממש אבל ממש רוצים, מתייחסים לזה כמו פלסטלינה או כל מוצר בלתי אכיל אחר ונערכים עם סלטים, פשטידות, מרקים, מוקפצים ו... חורשים את פורום המתכונים למתכונים נהדרים קלים וזמינים בצ'יק צאק כלום עבודה אבל תמורה אינסופית אנחנו יכולים...אנחנו פשוט צריכים מאוד לרצות....לתרגל ולהתמיד!!! בהצלחה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 10:28
 נחושה Posts: 6982
|
מסכימה לגמרי, אנחנו בוגרים וכל אחד יודע טוב טוב מה מפיל אותו לקרשים... לכן צריכה להיות רשימה בראש, זה אויב , זה לא בבית ספרי!!! וכל השאר זה באמת תירוצים, כי כשממש אבל ממש רוצים, מתייחסים לזה כמו פלסטלינה או כל מוצר בלתי אכיל אחר ונערכים עם סלטים, פשטידות, מרקים, מוקפצים ו... חורשים את פורום המתכונים למתכונים נהדרים קלים וזמינים בצ'יק צאק כלום עבודה אבל תמורה אינסופית אנחנו יכולים...אנחנו פשוט צריכים מאוד לרצות....לתרגל ולהתמיד!!! בהצלחה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 09:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה רק מחזק את דבריה של מירי שדיאטה זה לא לתקופה. זה אורח חיים ומצריך התמדה והשקעה יום יומית. אין קסם. אנחנו תמיד חשופים לנפילות במיוחד אם זה משהו שאנחנו מאוד אוהבים. גם אחרי כל כך הרבה שנים במסגרת יש סיכוי שתגיע נפילה ולכן המסגרת חשובה מאוד עבורנו כי היא מרימה אותנו בחזרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 09:30
|
תודה לך נילי ואכן בזמנים שכוחותינו דלים רצוי וכדאי לא לעמוד בפני הפיתויים כי פשוט הם חזקים מאיתנו. המשך יום נהדר ומלא מלא אור והצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 09:13
 1103 Posts: 5022
|
אתמול בהרצאה,מירי סיפרה שהיא קנתה לשבת דובדבנים, שיהיה קינוח לארוחת הצהרים, בגלל אהבתה לפרי הזה,פרט ל-8 דובדבנים שאריה אכל,היא חיסלה את כל הקופסה. זה אומר שעדין חולשותינו חזקות מאיתנו,עם כל הכוונה הטובה,איננו יכולים לעמוד בפני דברי מאכל שאנו אוהבים לכן כדאי להמנע מראש ולא לעמוד למבחן כדברי מירי "לאכול אותך לא לאכול אותך". זו רק דוגמה אחת מיני רבות לכל אחד מאיתנו יש את המאכל שמפיל אותנו כגון פירות ממתקים עוגות וכו" ולאחר מעשה,גורם לנו סבל פיזי או מצפוני..לכן נאמר כל מעשה במחשבה תחילה. יום נהדר ומואר נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|