05/07/2011 17:42
 dany Posts: 19819
|
אכן בלי הבטחות והודעות פומפוזיות שלא ניפול בפח של עצמנו. תודה ונשיקות
אקורדיאון כתב:
דנושה הכל בסדר יקירה הרי אנחנו יודעות היטב שאין לנו דרך אחרת ופעם למעלה ופעם למטה ,העיקר שאנחנו לא מרימות ידיים עם כל הקושי וההתמודדות היומית. חיבוק ענק לחיזוק ובלי הבטחות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 17:41
|
נכון ממש כך להביט קדימה בתקווה שמשהו ירד.
רבקה כתב:
דני'לה היום יהיה טוב ויהיה גם מחר אנחנו ממשיכים עכשיו קדימה ומנטרלים את האחורה המלצת השבוע ירידה ולא חשוב כמה העיקר להרגיש טוב עם עצמינו וחיוך על פנינו אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 15:09
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דנושה הכל בסדר יקירה הרי אנחנו יודעות היטב שאין לנו דרך אחרת ופעם למעלה ופעם למטה ,העיקר שאנחנו לא מרימות ידיים עם כל הקושי וההתמודדות היומית. חיבוק ענק לחיזוק ובלי הבטחות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 14:56
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה היום יהיה טוב ויהיה גם מחר אנחנו ממשיכים עכשיו קדימה ומנטרלים את האחורה המלצת השבוע ירידה ולא חשוב כמה העיקר להרגיש טוב עם עצמינו וחיוך על פנינו אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 11:23
|
היום התחיל מצויין ומקווה שימשיך כך עוד ועוד........................... גם לך יום נפלא
קרנושה כתב:
דנוש בוקר טוףףףףףף מה שלומייך היום?♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 11:23
|
תודה מתוקה ושמן זה תחושה פנימית לעיתים לא ממש מתחבר למספרים עצמם.............. אם כי גם המספרים עכשיו הם גבוהים למדי
נחושה כתב:
דני יקרה, תכנסי לפוסטים שהגבתי ותשאבי כוחות ומוטיבציה את לא שמנה, תאמיני לי שגם אני לא...אנחנו מלאות במקומות הלא נכונים (אגס וגם תפוח) אבל אנחנו עושות ומתרגלות ונרשמנו לקייטנה של מירי .. בקייטנה של מירי אין שוקו ולחמניה אין עוגיה ומיץ וענבים וגם לא עוגיה בקייטנה של מירי בבוקר מוקדם יש הליכה שלוש ארוחות ביום בלי נשנושי ביניים ובחמש בדיוק צפירה בקייטנה של מירי כל פירות הקיץ מותרים רק כציור על הבגדים מומלץ לשתות 10 כוסות מים עם לימון ונענע וקוביות קרח והכי חשוב...להיות שמחים ומאושרים !!! בהצלחה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 11:15
 קרנושה Posts: 3420
|
דנוש בוקר טוףףףףףף מה שלומייך היום?♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 10:54
 נחושה Posts: 6982
|
דני יקרה, תכנסי לפוסטים שהגבתי ותשאבי כוחות ומוטיבציה את לא שמנה, תאמיני לי שגם אני לא...אנחנו מלאות במקומות הלא נכונים (אגס וגם תפוח) אבל אנחנו עושות ומתרגלות ונרשמנו לקייטנה של מירי .. בקייטנה של מירי אין שוקו ולחמניה אין עוגיה ומיץ וענבים וגם לא עוגיה בקייטנה של מירי בבוקר מוקדם יש הליכה שלוש ארוחות ביום בלי נשנושי ביניים ובחמש בדיוק צפירה בקייטנה של מירי כל פירות הקיץ מותרים רק כציור על הבגדים מומלץ לשתות 10 כוסות מים עם לימון ונענע וקוביות קרח והכי חשוב...להיות שמחים ומאושרים !!! בהצלחה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 10:46
 tutit Posts: 2431
|
dany כתב:
נכון לרגע זה אני חזקה ומלאת מוטיבציה................... תודה שאפתנית כתב: דניאלוש אני מקווה שהבוקר את בשליטה וחזרת לשגרה.
בהצלחה יקירה,היום דף חלק וחדש..........................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 10:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
שימשיך כך. dany כתב:
נכון לרגע זה אני חזקה ומלאת מוטיבציה................... תודה שאפתנית כתב: דניאלוש אני מקווה שהבוקר את בשליטה וחזרת לשגרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 10:09
|
נכון לרגע זה אני חזקה ומלאת מוטיבציה................... תודה
שאפתנית כתב:
דניאלוש אני מקווה שהבוקר את בשליטה וחזרת לשגרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 09:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש אני מקווה שהבוקר את בשליטה וחזרת לשגרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 06:20
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
לא יכולה לוותר כי לא סובלת את עצמי שמנה.................... !!!!!!!!!!!!! צודקת הרגשה לא טובה ובקיץ עוד יותר ענת כתב: dany כתב: בנות יקרות שלי אל תדאגו אני לא עוזבת ולא נוטשת.......... היה לי אתמול יום של איכסה מעצמי!!!!!!!!!!!!! איך אני מבטיחה ולא מקיימת, איך האוכל מתגבר עלי, אין לי מושג למה, מה קרה? האם יש איזה פחד שלא יהיה מה לאכול בארצנו הקטנה? ואני אוגרת? ובכן איך אקו כתבה לפני כמה ימים לא מבטיחה כי שאני מתחייבת אני עושה ההיפך אז לא מתחייבת אלא רק משעה לשעה................... ואני כאן תאמינו לי אין לי מקום נפלא יותר מזה. אוהבת עד מאד ותודה על הדאגה נשיבוקים חיבוק יקירתי לא לוותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 06:19
|
לא יכולה לוותר כי לא סובלת את עצמי שמנה.................... !!!!!!!!!!!!!
ענת כתב:
dany כתב: בנות יקרות שלי אל תדאגו אני לא עוזבת ולא נוטשת.......... היה לי אתמול יום של איכסה מעצמי!!!!!!!!!!!!! איך אני מבטיחה ולא מקיימת, איך האוכל מתגבר עלי, אין לי מושג למה, מה קרה? האם יש איזה פחד שלא יהיה מה לאכול בארצנו הקטנה? ואני אוגרת? ובכן איך אקו כתבה לפני כמה ימים לא מבטיחה כי שאני מתחייבת אני עושה ההיפך אז לא מתחייבת אלא רק משעה לשעה................... ואני כאן תאמינו לי אין לי מקום נפלא יותר מזה. אוהבת עד מאד ותודה על הדאגה נשיבוקים חיבוק יקירתי לא לוותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 06:19
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
בנות יקרות שלי אל תדאגו אני לא עוזבת ולא נוטשת.......... היה לי אתמול יום של איכסה מעצמי!!!!!!!!!!!!! איך אני מבטיחה ולא מקיימת, איך האוכל מתגבר עלי, אין לי מושג למה, מה קרה? האם יש איזה פחד שלא יהיה מה לאכול בארצנו הקטנה? ואני אוגרת? ובכן איך אקו כתבה לפני כמה ימים לא מבטיחה כי שאני מתחייבת אני עושה ההיפך אז לא מתחייבת אלא רק משעה לשעה................... ואני כאן תאמינו לי אין לי מקום נפלא יותר מזה. אוהבת עד מאד ותודה על הדאגה נשיבוקים חיבוק יקירתי לא לוותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 06:17
|
בנות יקרות שלי אל תדאגו אני לא עוזבת ולא נוטשת.......... היה לי אתמול יום של איכסה מעצמי!!!!!!!!!!!!! איך אני מבטיחה ולא מקיימת, איך האוכל מתגבר עלי, אין לי מושג למה, מה קרה? האם יש איזה פחד שלא יהיה מה לאכול בארצנו הקטנה? ואני אוגרת? ובכן איך אקו כתבה לפני כמה ימים לא מבטיחה כי שאני מתחייבת אני עושה ההיפך אז לא מתחייבת אלא רק משעה לשעה................... ואני כאן תאמינו לי אין לי מקום נפלא יותר מזה. אוהבת עד מאד ותודה על הדאגה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 05:26
 נחושה Posts: 6982
|
גמני יקירה מתחילה לדאוג
|
|
0