06/07/2011 12:56
 dany Posts: 19819
|
אכן לא להתייאש זה עובר ונשאר בסוף רק כמו איזה סיפור מתקופה אחרת...............
talime כתב:
רעותה, כמניקה אחת לאחרת אני יכולה להזדהות עם הקושי הרב. אתמול רון התעורר ב 2:30 ולא חזר לישון עד 4:00- איך אפשר לתפקד ככה בגלל? אני לא יודגעת כמה זמן את אחרי לידה, אבל זה כם משתפר, הגוף מתאושש, החיים לאט לאט חוזרים למסלול. החוכמה היא באמת באמת לדאוג לתמיכה פיזית ונפשית- שמישהו יעשה את כל מה שאת לא חייבת לעשות- קניות, בישולים, נקיונות. וגם אז זה עדיין קשה. ישר כח- לא לאבד תקווה- ממרומי 8 חודשים אני יכולה להגיש שבכל זאת נראה אחרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 12:40
 talime Posts: 48
|
רעותה, כמניקה אחת לאחרת אני יכולה להזדהות עם הקושי הרב. אתמול רון התעורר ב 2:30 ולא חזר לישון עד 4:00- איך אפשר לתפקד ככה בגלל? אני לא יודגעת כמה זמן את אחרי לידה, אבל זה כם משתפר, הגוף מתאושש, החיים לאט לאט חוזרים למסלול. החוכמה היא באמת באמת לדאוג לתמיכה פיזית ונפשית- שמישהו יעשה את כל מה שאת לא חייבת לעשות- קניות, בישולים, נקיונות. וגם אז זה עדיין קשה. ישר כח- לא לאבד תקווה- ממרומי 8 חודשים אני יכולה להגיש שבכל זאת נראה אחרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 07:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
רעותה היקרה כל כך מבינה ללבך... מסכימה עם מה שנחושה רשמה לך ומה ששאר הבנות רשמו. את בהחלט צריכה קצת זמן לעצמך עם עצמך בלבד.. בקשי עזרה מהמשפחה זה לא בושה ולכי לישון שעה בצהריים זה יטעין אותך מחדש..... ואל תשכחי להכין מראש במקרר לשעת חרום... גם כאן את יכולה לבקש עזרה מהמשפחה שיכינו לך סלט ותטבלי אותו בזמן האכילה... זה מאד יעזור לך וחוץ מזה והכי חשוב שיום שני ראיתי אותך את קורנת ונראית פצצה!!!!!! שיהיה שבוע מוצלח נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 18:43
 EFF Posts: 6417
|
רעותה יקרה..הקרייבינג לפחמימות נובע מהרצון לאוכל מנחם כאשר הגוף עייף ורוצים כ"כ לישון - והאמת שרק הפחמימות מצליחות בשלב זה לספק זאת. התיחסי לכך כתופעה זמנית וחריגה , ובכל זאת הכיני לך תחליפים לשעות קשות. מאכלים שאפשר להכין מראש ולשמור בקירור לשעה קשה. (סלט טונה טעים, מיטבל גבינה טעים וכו')
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 17:54
|
לא לא חותמים רק עושים את הטוב ביותר שאפשר
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן תירוצים זו האליפות שלנו............... כפי שאקו החכמה כתבה לך להכין מבעוד מועד ואז אין נפילות. בהצלחההההההההההההההההההההההה דנושה שוב לא נחתום אבל הסיכויים קטנים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 15:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אכן תירוצים זו האליפות שלנו............... כפי שאקו החכמה כתבה לך להכין מבעוד מועד ואז אין נפילות. בהצלחההההההההההההההההההההההה דנושה שוב לא נחתום אבל הסיכויים קטנים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 15:12
 רבקה Posts: 8411
|
איך כולנו מוצאים את הדרך הקלה ביותר להשגה והיא הפ ח מ י מ ו ת הרי קל גם לגשת לשלוף מלפפון או גזר ולנגוס מסתבר שכולנו אותו דבר רעותה אהבתי את שכתבה לך נחושתי וכולנו יחד נאמץ את עזרתה רעותה שיעברו לך ימים קלים והעיקר תהני מכל רגע עם הגוזל המתוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 12:35
 נחושה Posts: 6982
|
 בכיף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 11:21
|
כמה עזרה מתאים ממש לכולנו.................תודה
נחושה כתב:
רעותה אהובה שלי, כמו שכתבתי אז למיכלי...את צריכה חיבוק, את צריכה עוד שעה שינה את צריכה לשבת קצת ולא להתרוצץ בקניות אם לא מוכרחים...את עדיין הורמונלית וגם לך מגיע צומי לעצמך...עוד מקלחת טובה, עוד תוכנית טלויזיה כדי לשחרר קצת בכי ורגשות... אני זוכרת כשהייתי בחופשת לידה ראיתי איזו טלנובלה (בחיים לא עושה זאת) רק כדי שיהיה לי שעה בכל יום למרר בבכי מנקה ששתף לי את העיניים הירוקות ואריו הייתי קלילה בכמה קילוגרמים... תמצאי לך משהו מפנק שלא קשור באוכל כדי להשתחרר, כדי להיות לבד עם עצמך וכדי להיטען בכוחות מחודשים לגבי האוכל יקירה יעצו לך כבר תפרגני לך את הסנדויץ שאת אוהבת בישיבת "קפולסקי" עם פרח ונר ורגליים מורמות נניח ב 10:00 וזה יהיה הפינוקי שלך אבל זהו יהיה הפינוק היחיד בצהריים תדאגי למשהו חם גם אם זה טבעול או אוכל מקופסא שהופשר ותפוח אדמה אפוי במיקרו ובאמת תשתדלי להיערך לסלט חתוך ולא מתובל, מרק גדול שמוקפא בקוסאות ורק לחמם והו שיהיה בבית פסטרמה, טונה, גבינות , דנונה לבן כדי שגם אם תשנשני עדיף לא פחמימות... מאמינה בך יקירה, אל תלחיצי את עצמך ותני לך ספייס, וכמו שכתבתי בפוסט אחר, תשיגי לך WOW שלא קשור באוכל. בהצלחה מתוקה נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 10:42
 נחושה Posts: 6982
|
רעותה אהובה שלי, כמו שכתבתי אז למיכלי...את צריכה חיבוק, את צריכה עוד שעה שינה את צריכה לשבת קצת ולא להתרוצץ בקניות אם לא מוכרחים...את עדיין הורמונלית וגם לך מגיע צומי לעצמך...עוד מקלחת טובה, עוד תוכנית טלויזיה כדי לשחרר קצת בכי ורגשות... אני זוכרת כשהייתי בחופשת לידה ראיתי איזו טלנובלה (בחיים לא עושה זאת) רק כדי שיהיה לי שעה בכל יום למרר בבכי מנקה ששתף לי את העיניים הירוקות ואריו הייתי קלילה בכמה קילוגרמים... תמצאי לך משהו מפנק שלא קשור באוכל כדי להשתחרר, כדי להיות לבד עם עצמך וכדי להיטען בכוחות מחודשים לגבי האוכל יקירה יעצו לך כבר תפרגני לך את הסנדויץ שאת אוהבת בישיבת "קפולסקי" עם פרח ונר ורגליים מורמות נניח ב 10:00 וזה יהיה הפינוקי שלך אבל זהו יהיה הפינוק היחיד בצהריים תדאגי למשהו חם גם אם זה טבעול או אוכל מקופסא שהופשר ותפוח אדמה אפוי במיקרו ובאמת תשתדלי להיערך לסלט חתוך ולא מתובל, מרק גדול שמוקפא בקוסאות ורק לחמם והו שיהיה בבית פסטרמה, טונה, גבינות , דנונה לבן כדי שגם אם תשנשני עדיף לא פחמימות... מאמינה בך יקירה, אל תלחיצי את עצמך ותני לך ספייס, וכמו שכתבתי בפוסט אחר, תשיגי לך WOW שלא קשור באוכל. בהצלחה מתוקה נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 09:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
רעותה כל כך מוכר המצב שאת מתארת ולצערי זה מה שהורס לנו יום שלם של הצלחה. חייבים להיות חזקים ולדאוג שיהיה משהו מוכן במקרר למקרים כאלה (למרות שיש פעמים שגם במקרר יש משהו מוכן רק שאין חשק לזה ומחפשים משהו אחר) בקיצור, צריך להיות חזקים ולא ליפול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 09:06
 קרולין Posts: 6651
|
רעותהההה יקרה שלי, את עדיין הורמונלית אחרי לידה ומניקה......זה בטח לא קל לך ....יחד עם זאת תירוצים, לצערי הם חלק מהתהליך וכולנו אלופי העולם בלתרץ..... מקווה שתמצאי את הדרך לאכול נורמלי זה שווה את המאמץ. נשיקותתתת ובהצלחהההההה רבההההה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 06:21
|
מכירים את המקום הזה שלא רוצים לראות לא גבינה ולא ירקות???????????????? אז זהו , זה מה שהיה לי בימים האחרונים. היום חוזרת לעצמי ולאהבה שלי קוטג' עם פלפל אדום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יפה לבגוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 06:20
 ענת Posts: 3849
|
מירי המליצה על סלט ירקות וגבינה בולגרית לערב כשעייפים גם לי זה קורה תכיני מראש
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 06:11
|
אכן תירוצים זו האליפות שלנו............... כפי שאקו החכמה כתבה לך להכין מבעוד מועד ואז אין נפילות. בהצלחההההההההההההההההההההההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 05:08
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה תירוצים יש לנו בלי סוף ,את הסלט הכיני לך מבעוד מועד ללא תיבול והוא ימתין לך אחר כבוד. מאחלת לך שאכן השבוע יעבור בשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2011 22:50
 רעותה Posts: 869
|
הי לכולם, באמת שאני מאוד עייפה כי הלילות ארוכים עם ההנקה והכל. אני מוצאת את עצמי מחבלת לי בתהליך ונופלת על לחמים ובצקים , כי לא תמיד יש לי כוח וזמן להכים סלט ומגיעה מורעבת למשהו.... פחממות . מקווה שהשבוע יעבור טוב יותר ועם אכילה נכונה. שבוע מקסים לכולם. ההרצאה נהדרת ומצחיקה כמו תמיד מירי מעולה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|