05/07/2011 17:57
 dany Posts: 19819
|
ברור שאם עושים זה עובד .....אין אפס!!!!!!!!!! אך צריך לעשות נכון???????????
אקורדיאון כתב:
אכן אני ממש מצדיעה לילדים האלה כי לנו קשה?להם פי כמה. דני את רואה זה עובד .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 15:27
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן אני ממש מצדיעה לילדים האלה כי לנו קשה?להם פי כמה. דני את רואה זה עובד .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 11:50
 רבקה Posts: 8411
|
אתמול אחרי שלושה שבועות העידרות התגעגעתי למירי ולחברות מירי נראית מיליון דולר וראיתי את הילדודס שנרשמו חדשים אני מצדיעה להם בתקופת חופשה להירשם למסגרת ולהתחיל בדיאטה ילדים חיזקו ואימצו והמון בהצלחה ולכולנו שליטה קלה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 09:59
 שאפתנית Posts: 8392
|
תמיד צריך לזכור כמה קשה לילדים האלה להתמודד עם עודף משקל וכל מה שנגזר מזה: יחס של חברים, העלבות, הצורך בדיאטה והגבלה בבגדים. בקיצור, קשה להיות ילד שמן וכשאני רואה כאלה אני באמת מרחמת עליהם. הם לא יודעים מה מחכה להם בעתיד אם הם לא יקחו את עצמם בידיים. ילד שמן צריך משפחה תומכת כי לבד הם לא יצליחו לעמוד מול כל הפיתויים שקיימים בעולם הילדים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 06:18
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
כרגיל אני מחכה להרצאה ליום חמישי............. קייטנה???????? לא הייתי אף פעם, שהייתי ילדה רק ילדים מסכנים הלכו לקייטנה ומתקשר לילדים שמנמודים, הנכד הבכור שלי בתקופה מסויימת פתאום מאד השמין והוא היה ילד צנום עד שקיפות.......... כמובן שאני דאגתי האם הגן השמנמוד עבר אליו, אך הוא בחור נחוש והחל ללכת למכון , לשמור על אכילה נכונה והיום הוא בחור גבוה וחתיך. ואחותו שכבר סיפרתי לכם אין ספור פעמים שהיא שמנמודה אמיתית............. כבר יותר מחצי שנה נמצאת בתהליך, ויורדת לאיטה אך בבטחה ממש תענוג. כך שאם רוצים אין זו אגדה!!!!!!!!!! קייטנה מזכיר אם אני לא טועה שוקו ולחמניה או ספגניה....אבל לא בשבילנו אקורדיאון כתב: אכן ההרצאה חשובה לכולנו ואני קנתי את ההצעה לערוך לעצמי קיטנת קיץ עד החגים .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 06:17
|
אקורדיאון כתב:
אכן ההרצאה חשובה לכולנו ואני קנתי את ההצעה לערוך לעצמי קיטנת קיץ עד החגים . אכן כדאי לעשות זאת רעיון ,להנות עד הסוף!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 06:15
 dany Posts: 19819
|
כרגיל אני מחכה להרצאה ליום חמישי............. קייטנה???????? לא הייתי אף פעם, שהייתי ילדה רק ילדים מסכנים הלכו לקייטנה ומתקשר לילדים שמנמודים, הנכד הבכור שלי בתקופה מסויימת פתאום מאד השמין והוא היה ילד צנום עד שקיפות.......... כמובן שאני דאגתי האם הגן השמנמוד עבר אליו, אך הוא בחור נחוש והחל ללכת למכון , לשמור על אכילה נכונה והיום הוא בחור גבוה וחתיך. ואחותו שכבר סיפרתי לכם אין ספור פעמים שהיא שמנמודה אמיתית............. כבר יותר מחצי שנה נמצאת בתהליך, ויורדת לאיטה אך בבטחה ממש תענוג. כך שאם רוצים אין זו אגדה!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
אכן ההרצאה חשובה לכולנו ואני קנתי את ההצעה לערוך לעצמי קיטנת קיץ עד החגים .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 05:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן ההרצאה חשובה לכולנו ואני קנתי את ההצעה לערוך לעצמי קיטנת קיץ עד החגים .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2011 22:47
 tutit Posts: 2431
|
היום בדרך לתור בקופ"ח לביקורת של הגדול ,עברנו באיזור בילוי של המון משפחות , פיצות ,גלידות ורשתות מזון מהיר,כמה ילדים שמנמודים היו שם.................וואו הכמות של הילדים בעלי עודף משקל ממש עלתה ,לאחרונה רואים יותר וזו באמת אומללות במיוחד שהילדים הם אכזריים מעליבים ומקניטים...........נקווה שימצאו את דרכם למירי באיזושהי דרך..... אולי מהטלויזיה.....או מפה לאוזן....מאחלת להם להצליח לשנות את הרגלי האכילה שלהם כבר מגיל צעיר למרות הקושי,זה דורש בשלות נפשית בגרות והמון סבלנות .......... אני כמובן מחכה להרצאה על הקיץ בחמישי,שיהיה בהצלחה לכולנו ולילה טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2011 21:58
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ענתי יקרה תודה רבה, החוג ילדים זה אהבה גדולה, הצלת נפשות. ואם לא נדע איך להתנהג בקיץ, חבל על הזמו....... אוהבת אותך וכל הכבוד על ההתמדה שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2011 21:37
 קרולין Posts: 6651
|
ענתי יקרה, בטוחה שההרצאה נהדרתתתתתת, מחכה בהתרגשות למיפגש שלנו.... נשיקות ולילה טוב קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2011 20:12
|
אכן היתה חשובה, לקחתי משם טיפים מועילים,תודה... ואכן הרצאה שתחילתה היתה מרגשת,את נראית נפלא ממש יפהפיה תבורכי על מה שאת ועל הנתינה שלך לשמנמודים מרגש לראות את הילדים בחוג שלך, אוהבת המון ענת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|