הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » להיות WOW !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/07/2011 12:55

dany
dany
לא מאמי well come to the club
אני קצת -הרבה יותר מבוגרת..................

לדאבוני הרב לא הצלחתי להגיע לממפיס ולגרייס לנד
אולי עוד אעשה זאת............
בכל אופן אלביס זה ממש צמרמורות.................
ולדאבוני יש גם קשר לבעיית ההשמנה

=יולי]היי דני,
יש לי סיפור מדהים על אלביס- אני ממש חייבת לשתף- שהייתי בכיתה ז' אז היתה תוכנית ברשת ג' המלך האיש והאגדה- ככה שמעתי (ימי שישי ושידור חוזר בשבת) והייתי מאזינה ומקליטה. ואח"כ כותבת את מילות השירים באותיות בעברית, אח"כ באנגלית עם שגיאות כתיב והתחלתי לשיר (אני יודעת המון שירים של אלביס בע"פ) קודם כל הסיפור האישי של החיים שלו מדהים=- איך שילד עני מטופלו מיסיסיפי הגיע כ"כ רחוק רק כי חלם בהקיץ שיום אחד יהיה עשיר נורא ויקנה בית להוריו (שהיו ממש עניים) וגם את הקשר המופלא שהיה לאלביס עם אימו גלדיס. בקיצור, כתבתי את השירים כדי שאדע לשיר אותם וכך מהון להון למדתי אנגלית (לא רק בבית הספר) והתחלתי לחשוב באנגלית והתאהבתי באלביס (האמת אם להודות הוא גם חתיך הורס שאין דברים כאלו , לפחות שהיה צעיר ורזה...) ולמדתי אנגלית משירים, ואז צפיתי בסדרה שהייתה ב- VH1 רק באנגלית והגברתי והאזנתי לזה ולא נתתי להורי (מסכנים) להעביר תחנה היתה סדרה ELVIS AND ME וראיתי את כולה בלי תרגום והתאמצתי להבין ומה שלא הבנתי מההקשר, ואח"כ סתם סדרות כאלו ואחרות, ותמיד שירים של אלביס ליוו אותי בתקופות טובות יותר וקשות יותר בחיי, ואז למדתי באוניברסיטה- איך לא- בלשנות אנגלית (בגלל אלביס) והיום- נחשי מה? אני מורה פרטית לאנגלית ובגלל מה? רק כי במקור אני מעריצה שרופה של אלביס. יש לי גם דיסק שקניתי על גרייסלנד, ואת הספר באנגלית ELVIS AND ME וקראתי תוך יומיים ונהניתי מאוד מאוד ממנו, בקיצור הוא ומירי נותנים לי השראה לחיים, וממש אפשר לשאוב כוחות, מירי- לדיאטה ולחיים, ואלביס- השראה שאפשר להשיג כל מה שרוצים בחיים (אבל זהירות מתרופות מרשם וזהירות מהתמכרות לאוכל...) וכמובן- אם רזינו הרבה בזכות מירי אפשר להשיג הכול בחיים והשמים הם הגבול.
אני שמחה שאני לא לבד ויש עוד מי שמתים על אלביס,
ברוכה הבאה למועדון
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 10:31

יולי
יולי
היי דני,
יש לי סיפור מדהים על אלביס- אני ממש חייבת לשתף- שהייתי בכיתה ז' אז היתה תוכנית ברשת ג' המלך האיש והאגדה- ככה שמעתי (ימי שישי ושידור חוזר בשבת) והייתי מאזינה ומקליטה. ואח"כ כותבת את מילות השירים באותיות בעברית, אח"כ באנגלית עם שגיאות כתיב והתחלתי לשיר (אני יודעת המון שירים של אלביס בע"פ) קודם כל הסיפור האישי של החיים שלו מדהים=- איך שילד עני מטופלו מיסיסיפי הגיע כ"כ רחוק רק כי חלם בהקיץ שיום אחד יהיה עשיר נורא ויקנה בית להוריו (שהיו ממש עניים) וגם את הקשר המופלא שהיה לאלביס עם אימו גלדיס. בקיצור, כתבתי את השירים כדי שאדע לשיר אותם וכך מהון להון למדתי אנגלית (לא רק בבית הספר) והתחלתי לחשוב באנגלית והתאהבתי באלביס (האמת אם להודות הוא גם חתיך הורס שאין דברים כאלו , לפחות שהיה צעיר ורזה...) ולמדתי אנגלית משירים, ואז צפיתי בסדרה שהייתה ב- VH1 רק באנגלית והגברתי והאזנתי לזה ולא נתתי להורי (מסכנים) להעביר תחנה היתה סדרה ELVIS AND ME וראיתי את כולה בלי תרגום והתאמצתי להבין ומה שלא הבנתי מההקשר, ואח"כ סתם סדרות כאלו ואחרות, ותמיד שירים של אלביס ליוו אותי בתקופות טובות יותר וקשות יותר בחיי, ואז למדתי באוניברסיטה- איך לא- בלשנות אנגלית (בגלל אלביס) והיום- נחשי מה? אני מורה פרטית לאנגלית ובגלל מה? רק כי במקור אני מעריצה שרופה של אלביס. יש לי גם דיסק שקניתי על גרייסלנד, ואת הספר באנגלית ELVIS AND ME וקראתי תוך יומיים ונהניתי מאוד מאוד ממנו, בקיצור הוא ומירי נותנים לי השראה לחיים, וממש אפשר לשאוב כוחות, מירי- לדיאטה ולחיים, ואלביס- השראה שאפשר להשיג כל מה שרוצים בחיים (אבל זהירות מתרופות מרשם וזהירות מהתמכרות לאוכל...) וכמובן- אם רזינו הרבה בזכות מירי אפשר להשיג הכול בחיים והשמים הם הגבול.
אני שמחה שאני לא לבד ויש עוד מי שמתים על אלביס,
ברוכה הבאה למועדון
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 10:20

dany
dany
יולי מתוקה
כל מה שאת כותבת כל כך נכון ........ אם אין אני לי מי לי,
ואלביס
אז הוא הגדול מכולם
ושמחה שלמרות שלא ראית אותו בחייו את מתחברת ,
וזאת ממעריצה שרופה שלו.

יולי כתב:
היי,
ממש אהבתי את רעיון ה- WOW ובכלל, בעצם, אם אנחנו לא נהייה אופטימיות ואוהבות את החיים בלי שום קשר למשקל שלנו אז מי כן? חוצמיזה- ברגע שאנחנו מפרגנות לעצמנו ואוהבות את עצמנו מתוך מקום של כוח ופרגון עצמי גם כל היקום /עולם /אנשים רואים את זה אונחנו מקבלות פידבקים בהתאם, פתאום אנשים מחפשים את קרבתנו וזה טוב , כלומר בונוס גדול. בעיקרון, אישית, אני קמה כל יום בבוקר ואחרי שאני עוצמת עיניים ומדמיינת דברים שאני רוצה (גם בליילה לפני השינה) להשיג, וגם דרך חיים וכו' אני קמה, מתארגנת. מתקלחת מתאפרת ומתלבשת יפה גם אם אני בבית (אני עובדת מהבית, כי אני מורה פרטית ובאים אליי) וכמובן גם בשבת- אני לא עובדת בשבת, ברור,אבל אני גם מתלבשת יפה ומתאפרת גם אם אנחנו בבית ולא תמיד יוצאים לטייל או לחמתי (אגב-אומרים חמתי או חמותי- מה נכון?) ולפעמים בעלי שואל אותי- למה להתאפר אם אנחנו בבית, למה סתם להקדיש זמן- ואז אני אומרת כי אני אוהבת להתאפר וזה נותן (לא אמרתי ) תחושה של WOW , גם שמתלבשים יפה ומסדרים את השיער , בגדים יפים ומתאימים, ומסדרים לעצמינו ציפורניים, לק וכו' (אולי נשמע סופר שטחי אבל נכון) אז אנחנו מרגישות טוב עם עצמינו ויפות (לא ממש קשור לדיאטה אבל חלק מלאהוב את עצמינו) , ואף אחד לא יכול עלינו כשאנחנו יפות ומרגישות נהדר. אנחנו בשליטה. גם שאנחנו שולטות באוכל והוא לא שולט בנו, שאנחנו מתיישבות לאכול מסודר, שותות מיים (ולא דיאט) דואגות לעצמינו, חושבות חיובי, וכל הנלווה לזה ואנחנו בשליטה על החיים שלנו אנחנו פשוט מרגישות טוב ונראות טוב ואז השמיים הם הגבול.
יום טוב,
שכולנו נהייה ונרגיש WOW
כל הזמן
וכמובן למיצוי ההרגשה שיר של אלביס THE WONDER OF YOU// מתאים להרגשת ה WOW ומוקדש למירי שתמיד מקימה אותנו שקשה ולא נותנת ליפול( סורי שזה שיר ממש ישן אבל אני ממש ממש אוהבת את אלביס למרות שהוא מת ב- 77 ואני נולדתי רק ב- 78, הוא זמר ואישיות ענקית בעיניי, למרות מותו הטרגי, ו- סיימתי לחפור בענין אלביס...)
http://www.youtube.com/watch?v=MyrQqmc5UT8&feature=related
edited by יולי on 7/6/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 10:08

יולי
יולי
היי,
ממש אהבתי את רעיון ה- WOW ובכלל, בעצם, אם אנחנו לא נהייה אופטימיות ואוהבות את החיים בלי שום קשר למשקל שלנו אז מי כן? חוצמיזה- ברגע שאנחנו מפרגנות לעצמנו ואוהבות את עצמנו מתוך מקום של כוח ופרגון עצמי גם כל היקום /עולם /אנשים רואים את זה אונחנו מקבלות פידבקים בהתאם, פתאום אנשים מחפשים את קרבתנו וזה טוב , כלומר בונוס גדול. בעיקרון, אישית, אני קמה כל יום בבוקר ואחרי שאני עוצמת עיניים ומדמיינת דברים שאני רוצה (גם בליילה לפני השינה) להשיג, וגם דרך חיים וכו' אני קמה, מתארגנת. מתקלחת מתאפרת ומתלבשת יפה גם אם אני בבית (אני עובדת מהבית, כי אני מורה פרטית ובאים אליי) וכמובן גם בשבת- אני לא עובדת בשבת, ברור,אבל אני גם מתלבשת יפה ומתאפרת גם אם אנחנו בבית ולא תמיד יוצאים לטייל או לחמתי (אגב-אומרים חמתי או חמותי- מה נכון?) ולפעמים בעלי שואל אותי- למה להתאפר אם אנחנו בבית, למה סתם להקדיש זמן- ואז אני אומרת כי אני אוהבת להתאפר וזה נותן (לא אמרתי ) תחושה של WOW , גם שמתלבשים יפה ומסדרים את השיער , בגדים יפים ומתאימים, ומסדרים לעצמינו ציפורניים, לק וכו' (אולי נשמע סופר שטחי אבל נכון) אז אנחנו מרגישות טוב עם עצמינו ויפות (לא ממש קשור לדיאטה אבל חלק מלאהוב את עצמינו) , ואף אחד לא יכול עלינו כשאנחנו יפות ומרגישות נהדר. אנחנו בשליטה. גם שאנחנו שולטות באוכל והוא לא שולט בנו, שאנחנו מתיישבות לאכול מסודר, שותות מיים (ולא דיאט) דואגות לעצמינו, חושבות חיובי, וכל הנלווה לזה ואנחנו בשליטה על החיים שלנו אנחנו פשוט מרגישות טוב ונראות טוב ואז השמיים הם הגבול.
יום טוב,
שכולנו נהייה ונרגיש WOW
כל הזמן
וכמובן למיצוי ההרגשה שיר של אלביס THE WONDER OF YOU// מתאים להרגשת ה WOW ומוקדש למירי שתמיד מקימה אותנו שקשה ולא נותנת ליפול( סורי שזה שיר ממש ישן אבל אני ממש ממש אוהבת את אלביס למרות שהוא מת ב- 77 ואני נולדתי רק ב- 78, הוא זמר ואישיות ענקית בעיניי, למרות מותו הטרגי, ו- סיימתי לחפור בענין אלביס...)
ועוד אחד מדהים_
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 08:58

dany
dany
יהיה יום מושלם כי כך החלטנו.............. צריכה ללכת לקנות בגד ים!!!!!!!!!!!!

נחושה כתב:
דרך המלך כתב:
נחושה יקריתי
את כשלעצמך wow השמחת חיים שטמונה בך זה wow אחד גדול...
הכתיבה שלך מדהימה מדהימה וממש כייף לקרוא ובהחלט להזדהות עם הכתוב..
השחיה באמת תעזור לך ובהחלט מרעננת
מאחלת לך המון המון הצלחה לקראת יום הולדתך הקרב ובא.
נשיקות סיגל

תודה רבה רבה, זאת המטרה כעת לחשוף את הWOW הגדול שהיה חבוי כל השנים מעבר לחומות השומן
ישב כלוא בחושך ונהייה מאוד מאוד קטן.
אני כעת משתדלת לעודד אותו, לטפח אותו, להראות לו שאני שם בשבילו
ואני במסע להיפגש איתו ולא אוותר לעצמי עד שזה יצליח.
אני יודעת שבכל אחד יש WOW כזה רק לעיתים הוא פשוט היה קטן מפוחד והלך לאיבוד...
יאלללללללללה שיהיה יום מושלם...לכולםםםםםםםםםםםםם
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 08:13

נחושה
נחושה
דרך המלך כתב:
נחושה יקריתי
נשיקות סיגל

תודה רבה רבה, זאת המטרה כעת לחשוף את הWOW הגדול שהיה חבוי כל השנים מעבר לחומות השומן
ישב כלוא בחושך ונהייה מאוד מאוד קטן.
אני כעת משתדלת לעודד אותו, לטפח אותו, להראות לו שאני שם בשבילו
ואני במסע להיפגש איתו ולא אוותר לעצמי עד שזה יצליח.
אני יודעת שבכל אחד יש WOW כזה רק לעיתים הוא פשוט היה קטן מפוחד והלך לאיבוד...
יאלללללללללה שיהיה יום מושלם...לכולםםםםםםםםםםםםם
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 07:54

דרך המלך
דרך המלך
נחושה יקריתי
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 04:56

dany
dany
נדמה לי שהיום קמתי בתחושה הזו..............................wink

קרנושה כתב:
נחושה כתב:
dany כתב:
בזמן האחרון אני כל כך רחוקה מתחושת הוואו הזו.................חייבת לחזור אליה.
שמחה בשבילך נחושתי על כך שאת מתחברת ומצליחה.......... המשיכי כך ושברי את העשרת........................ עד סוף הקיץ................שברי עוד אחת, בהצלחה.

דני יקרה ואהובה,
כיום אני מבינה שתחושת ה WOW אסור שתהיה כרוכה באוכל...
היה לי אתמול יום רע, אכלתי אויבים, אבל הקפדתי שתחושת הוואו תישאר, כי הייתי ועשיתי, התגברתי על דחיינות, ביצעתי משימות, פירגנתי לעצמי שעתיים שנת צהריים (נדיר), ובכלל הנפילה שלי באוכל לא צריכה לחרב את שאר העשיה והביחון העצמי כפי שהיה בעבר.
היום אני נוטה להפריד ומזמזמת לראשי בכל הזדמנות את המנטרה ששלחה לנו קרנושה המדהימה לפני כמה זמן:
אני תמיד מהממת אבל היום ממש הגזמתיCool
זה מקדם אותי ולא מוריד אותי כבעבר...היום אני מסתכלת יותר על ירידה בסוף שבוע של מאמץ כללי ולא יום יומי...המטרה לרדת בשקילה בשקילה הבאה ואז התחושה היא שאני צריכה להיות בסדר בשוטף ולא היום מחוננת ומחר בום...
דני יקרה, חשוב שתעבדי על תחושת הוואו, תעשי דברים שאת אוהבת בין אם זה לפרגן לעצמך שעה באמבטיה, שעה שינה, סרט או יציאה לקפה... זוכרת את מיכלי שאמרה לנו שהשישי בוקר פשוט החזיר לה את הרוח למפרשים...
תעלי על הסיפון יקירה ותביטי רק קדימה לעבר האופק, גם עם לרגלייך יש ים מלא מדוזות ומעלייך שמש קופחת...סמני לך את היעד והרימי עוגן!
אוהבת ומאמינה בך ותודה על העידוד, נחושתך
edited by נחושה on 7/5/2011

כל בוקר אני קמה מהממת, אבל היום, ממש הגזמתי! נשיקות אהובה.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/07/2011 00:08

נחושה
נחושה
נשיקותתתתתתתתתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
05/07/2011 22:21

קרנושה
קרנושה
נחושה כתב:
dany כתב:
שמחה בשבילך נחושתי על כך שאת מתחברת ומצליחה.......... המשיכי כך ושברי את העשרת........................ עד סוף הקיץ................שברי עוד אחת, בהצלחה.

דני יקרה ואהובה,
היה לי אתמול יום רע, אכלתי אויבים, אבל הקפדתי שתחושת הוואו תישאר, כי הייתי ועשיתי, התגברתי על דחיינות, ביצעתי משימות, פירגנתי לעצמי שעתיים שנת צהריים (נדיר), ובכלל הנפילה שלי באוכל לא צריכה לחרב את שאר העשיה והביחון העצמי כפי שהיה בעבר.
היום אני נוטה להפריד ומזמזמת לראשי בכל הזדמנות את המנטרה ששלחה לנו קרנושה המדהימה לפני כמה זמן:
זה מקדם אותי ולא מוריד אותי כבעבר...היום אני מסתכלת יותר על ירידה בסוף שבוע של מאמץ כללי ולא יום יומי...המטרה לרדת בשקילה בשקילה הבאה ואז התחושה היא שאני צריכה להיות בסדר בשוטף ולא היום מחוננת ומחר בום...
דני יקרה, חשוב שתעבדי על תחושת הוואו, תעשי דברים שאת אוהבת בין אם זה לפרגן לעצמך שעה באמבטיה, שעה שינה, סרט או יציאה לקפה... זוכרת את מיכלי שאמרה לנו שהשישי בוקר פשוט החזיר לה את הרוח למפרשים...
תעלי על הסיפון יקירה ותביטי רק קדימה לעבר האופק, גם עם לרגלייך יש ים מלא מדוזות ומעלייך שמש קופחת...סמני לך את היעד והרימי עוגן!

כל בוקר אני קמה מהממת, אבל היום, ממש הגזמתי! נשיקות אהובה.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/07/2011 14:14

רבקה
רבקה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/07/2011 11:18

dany
dany
תודה תודה תודה
אכן צריכה ללמוד להפריד ולא להגדיר את עצמי לפי המשקל...................

נחושה כתב:
dany כתב:

דני יקרה ואהובה,
0 קישור קבוע (Permalink)
05/07/2011 10:18

נחושה
נחושה
dany כתב:

דני יקרה ואהובה,
0 קישור קבוע (Permalink)
05/07/2011 06:05

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2011 17:11

נחושה
נחושה
tutit כתב:
נחושה יקרה!
איזה פוסט מהמם,שיהיה לך רק WOWים חיוביים בחיים וכמה שיותר....
נשיבוקים....תמשיכי כמו שאת והרבה הצלחה בתהליך....smile

Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2011 17:10

נחושה
נחושה
קרנושה כתב:
את מבחינתי כבר WOW...ממזמן♥ רק הולכת ומשתבחת..

hug
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2011 15:47

tutit
tutit
נחושה יקרה!
איזה פוסט מהמם,שיהיה לך רק WOWים חיוביים בחיים וכמה שיותר....
נשיבוקים....תמשיכי כמו שאת והרבה הצלחה בתהליך....smile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2011 14:28

EFF
EFF
נחושקה....מוכנה לצעוק WOW לכל דבר ואחד שאני פוגשת - העיקר שאוכל לצעוק זאת לעצמי , וגם אשמח לשמוע זאת מפי אחרים....
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2011 14:24

קרנושה
קרנושה
את מבחינתי כבר WOW...ממזמן♥ רק הולכת ומשתבחת..
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2011 10:19

ליאת של יוני
ליאת של יוני
אני כל כך בדיעה שלך לרדת באופן מתון ולא לכסח.
אני בטוחה שאת מאוד בדרך הנכונה וזוכרת תמיד את 5 הדברים ה...
בהצלחה בהמשך החיים הבריאים
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!