05/07/2011 22:35
 חיה'לה Posts: 885
|
תודה לכולכן!! אכן, אין כמו העידוד והתמיכה של הפורום הזה. עובר עליי שבוע עמוס במיוחד, כל יום אירוע אחר - וכולם טעונים מאוד מבחינה רגשית. מבטיחה לספר ולפרט בסוף השבוע... אך בזכות כולכם אני מצליחה לשלוט באוכל, ולא להפריז בשום אירוע. מקווה להמשיך להתמיד גם ביום רביעי וביום חמישי. ושוב - חוויות בסוף השבוע. תודה לכן על הכול הכול הכול, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 12:01
 רבקה Posts: 8411
|
חיה'לה ההתמדה שלך והיכולת להתמודד עם קשיים תביא אותך בסופו של דבר להצלחה וכולנו כאן יד אחת כדי לתמוך לעודד ולעזור ולהצליח יום נעים ומצב רוח מרומם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 10:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין ספק שההרצאה הזו מכניסה אותנו לפרופורציות בחיים. לדעת להסתכל על הכל בזוית הנכונה ולא לעשות מכל דבר משבר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 06:00
 dany Posts: 19819
|
חיוש מתוקה אכן אני מסכימה איתך לעיתים החיים מזמנים לנו משברים לא קלים והחוכמה באותם זמנים היא לדעת לצוף............... החיבור לכאן, לפורום ולקבוצה של מירי נותן סוג של חמצן לעבור ימים לא כל כך.............. ואפילו אם לא עומדים ממש ביעדים, התחושה כי ניתן להתגבר ולעבור ולהמשיך מעודדת ודוחפת הלאה. מאחלת לך ולכולנו להתגבר על משברים ובסופו של יום לצאת מנצחים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/07/2011 22:30
 קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה, אכן הרצאה נפלאה כמו תמיד....אין כמו מירי והחוג שלנו. שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך...זכרי: גם מים עושים חור באבן"....סבלנות, נחישות והתמדה. לילה טוב קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/07/2011 15:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
התמידי ובהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/07/2011 15:01
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה, זה עתה צפיתי בהרצאה המעולה שלך השבוע על המשברים בדיאטה ובכלל. אני מזדהה כל כך עם הדברים, עד שממש ממש התרגשתי וזלגו לי דמעות. אכן, יש תקופות לא קלות, וניסיונות גדולים, אך אני מסקימה אתך לגמריי שהחיים הם עליות ומורדות, והחכמה היא לדעת גם בתקופות של קושי להתמודד עם הקשיים בגבורה, להינות משפע הטוב שמקיף אותנו, ובכלל - לעסוק בכל בעיה ובעיה בפרופורציות הראויות לה. פעמים רבות דברים נראים לי כבבלתי פתירים, ולאחר זמן מתברר שכמעט הכול פתיר, שכמעט בכל דבר אפשר לטפל ולשפר, והחכמה לדעת לעשות זאת בתבונה, ולהתאזר בסבלנות עד אין קץ. לשמחתי, התברכתי במשפחה מדהימה ובחברים נפלאים, ובזכותם אני מצליחה להתמודד בשנים האחרונות עם קשיים שונים, וכמובן - בזכות העידוד והתמיכה שאני זוכה מהם אני גם מצליחה להגביל את כמויות האוכל, ואם לא לרדת - אז לפחות לשמור על הקיים. ואולם מירי היקרה, לך אני חייבת כה הרבה על כל התובנות, חכמת החיים, התמיכה והעידוד, המקצוענות ושפע האהבה שאת מרעיפה על כולנו וגם עליי. כל אלה מחזיקים אותי כל כך, ואע"פ שאני יוצאת המון ומזמנת המון ומוקפת בפיתויים - בכל זאת אני מצליחה לא להעלות במשקל, לשמור על הקיים ולעתים אפילו לרדת מעט. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי רשומה לדיאטה... כבר לא הייתי עוברת דרך הדלת... לאושרי הרב, גיליתי בהרצאות שלך המון תמיכה, עידוד, תובנות ולכמת חיים גם בתחומים אחרים בחיים, וגם ההרצאה הזו, כמו הרצאות רבות אחרות, משאירה בי תובנות עמוקות עמוקות. אז תודה לך על הכול הכול, ועל אף שאני יוצאת השבוע 4 ערבים, כמו בכל שבוע, ובתוכם שני אירועים חשובים, כמו בכל שבוע, ועם כל זה שבשבת הקרובה אני כבר מוזמנת לאירוע כל השבת - עם כל זה אני עדיין יודעת שהמסגרת הזו שומרת עליי מכל משמר, ומעודדת אותי להתמיד בכול ולא להישבר. תודה על הכול הכול והמשך שבוע נפלא!! אוהבת מאוד מאוד מאוד, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|