03/07/2011 00:10
 EFF Posts: 6417
|
זהו שתמיד אמרתי..."ילדים קטנים - דאגות קטנות - כשהם גדלים גדלות גם הדאגות" אבל - חו"ח שאלו ישפיעו על היחס לעצמנו ולגופנו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2011 21:45
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה לכולכן על המילים החמות... איזה כייף.. המשקל בטוח יראה עליה אבל אין בעיה לא נורא מה שעולה מהר יורד מהר לא?! שיהיה שבוע טוב לכולנו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2011 18:02
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיגל יקרה אני מאושרת כף לשמע שהכל בסדר, רק שיהיו בריאים ומאושרים זה מה שכולנו רוצים. שיהיה שבוע נהדר ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2011 17:01
 נינוש Posts: 1442
|
סיגל יקרה, איזה כייף, תתכונני, זה יוצא וזה חוזר וכך יהיה הלאה והלאה....... המשך חופש גדול נעים ותזכרי, אין חינוך כמו תנועות הנוער ובקשר לכביסה ( אמרתי לך).
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2011 16:10
 dany Posts: 19819
|
אושר אושר גדול הנה גם את צומחת עם הילד והפחמימות .............. יסתלקו להן............ נשיבוקים
דרך המלך כתב:
שבת שלום לכולם ביקרנו אתמול את ליאור והיה מרגש מאוד... הוא טרף את האוכל של סבתא כמובן... והוא כל כך נהנה שם ... היה מאורגן להפליא מבחינת הארגון של קבלת ההורים, היתה תוכנית של להקת הנוער ששרה שירים ותחרות מורלית בין המחנות (לא פלא שאין לו קול בכלל ) לקחתי את כל הכביסות הביתה - לא להאמין כמה שחור... ליאור עקוץ כולו בכל הגוף אבל רואים את האושר שלו .. המדריך שלו פונה אליי ואומר לי "תשמרי עליו הוא מחוזר פה ע"י כל בנות המחנה"... חיוך ענק של אושר היה לי.... הילדים נהנו לראות אותו...ומאוד התרגשו (העלתי תמונות לפייסבוק מוזמנים לראות) הפאק היחידי היה שחזרנו מאוד מאוחר בלילה וגווענו ברעב לצערי אכלתי פחמימות בלילה.... ממש לא היה לי כח להכין לי כלום גם מהתרגשות גם מעייפות גם מנחת .... (תירוצים) אכלתי עוף סיני ואכלתי.... מקווה שלא יקלקל לי את כל השבוע ששמרתי.... עכשיו הבת מודיעה לי שהיא יוצאת ביום שני לאש לילה בצופים...(זהו אני כבר מחוסנת  ) מאחלת לכולנו שבת נפלאה נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2011 10:18
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקירתי, אכן כן, מרגישים את האושר בכל מילה שכתבת...איזה יופי, שמחה ומאושרת בשבילכם. תמשיכי כרגיל עם הדיאטה והכל יהיה לך בסדר. נשיקות והשמך שבת נהדרתתתתת.
 קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2011 10:11
 נחושה Posts: 6982
|
איזה אושרררררררררררררררר הבוקר התחיל לו יום חדש של כביסות והתארגנות אז רחוק מהמקרר ומהר שמחה שנהנתם גם אתם וגם הילדים....שבת שלום נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2011 09:26
 אקורדיאון Posts: 16382
|
האושר זועק מכתיבתך יקירה,הפחמימות תעלמנה כלא היו המשיכי לרוות נחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2011 09:01
 דרך המלך Posts: 5707
|
שבת שלום לכולם ביקרנו אתמול את ליאור והיה מרגש מאוד... הוא טרף את האוכל של סבתא כמובן... והוא כל כך נהנה שם ... היה מאורגן להפליא מבחינת הארגון של קבלת ההורים, היתה תוכנית של להקת הנוער ששרה שירים ותחרות מורלית בין המחנות (לא פלא שאין לו קול בכלל ) לקחתי את כל הכביסות הביתה - לא להאמין כמה שחור... ליאור עקוץ כולו בכל הגוף אבל רואים את האושר שלו .. המדריך שלו פונה אליי ואומר לי "תשמרי עליו הוא מחוזר פה ע"י כל בנות המחנה"... חיוך ענק של אושר היה לי.... הילדים נהנו לראות אותו...ומאוד התרגשו (העלתי תמונות לפייסבוק מוזמנים לראות) הפאק היחידי היה שחזרנו מאוד מאוחר בלילה וגווענו ברעב לצערי אכלתי פחמימות בלילה.... ממש לא היה לי כח להכין לי כלום גם מהתרגשות גם מעייפות גם מנחת .... (תירוצים) אכלתי עוף סיני ואכלתי.... מקווה שלא יקלקל לי את כל השבוע ששמרתי.... עכשיו הבת מודיעה לי שהיא יוצאת ביום שני לאש לילה בצופים...(זהו אני כבר מחוסנת ) מאחלת לכולנו שבת נפלאה נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|