01/07/2011 16:55
 ריבל'ה Posts: 266
|
נחושה יקירה. איזה דברים נפלאים, ממש כך, לפגוש את עצמנו זה רק מתוך מעברים שונים בחיים, ולא לברוח, לעמוד מול, ללכת בתוך, עם עוצמה ובטחון, והתוצאה החיובית בוא תבוא. ראיתי זאת בהרבה דברים בחיים שלי, וגם במחלה הקשה שעברתי , נלחמתי להבראתי עם תזונה נכונה, דמיון מודרך, עקשנות לריפוי, וב"ה, הבראתי מהר מאוד יחסית. ולי ולך, ולכולנו כאן, יש כרגע מאבק על חומות השומן, כמו שאת אומרת, כל אחת מסיבתה שלה, ונעבור זאת, באחדות של הביחד, התמיכה של מירי והאנרגיות הנפלאות שלה, לאט יותר מהר יותר, אבל באומץ ובבטחה. מאחלת לך כל ההצלחה שבעולם, ואור הקב"ה יאיר לך בכל אשר תעשי תצליחי. שבת שלום ומבורך, באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 15:55
 נחושה Posts: 6982
|
תודה אפוש יקירה על ההשקעה שלך, ההצלחות שלך והאהבה הענקית לכולנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 15:48
 EFF Posts: 6417
|
נחושקה, מאחלת לך הצלחה ענקית ב"מסע"...גם אני שומרת כל מיני משפטים נפלאים שמשמשים לפעמים ליווי לימים קשים..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 15:42
|
ועוד משפט ששמעתי הרגע מפיה של העיתונאית גל גבאי: "סבתי היתה תמיד אומרת שמי שהולך אחרי הלב לא יכול ללכת לאיבוד..." כמה נכון♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 13:59
 קרולין Posts: 6651
|
מכל הלבבבבב יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 13:56
|
קרולין כתב:
נחושתי יקירתי! את מרגשת וכ"כ נוגעת בי! אני בטוחה שתגיעי לכל יעדייך , עם כזאת אופטימיות , מודעות ונחישות. וכן את במקום ה כי טוב שיש!!!! אוהבת נשיקות שבת שלום קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 13:54
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! את מרגשת וכ"כ נוגעת בי! אני בטוחה שתגיעי לכל יעדייך , עם כזאת אופטימיות , מודעות ונחישות. וכן את במקום ה כי טוב שיש!!!! אוהבת נשיקות שבת שלום קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 13:47
|
היי לכם... במסגרת סידורי המגירות ומציאת גזירי "בהזדמנות אני אקרא זאת שוב"...מצאתי נכס נוסף: "בכל הזדמנות ללמידה, להתפתחות ולצמיחה חייבים לעבור חומה מסויימת. השכילו לעבור דרכה ולא לעקוף אותה, כי בלאו הכי מעברה השני תפגשו את עצמכם." / שרה ארבל מאמנת אישית עיתון את. אני התחלתי לקחת שיעור ציור פעם בשבוע כחלק מהחלטתי לשוב ליצירה והתמודדות עם חומת הדחיינות של הנושא הזה. אחרי שני שיעורים בלבד אני כבר לא מפחדת כל כך מ "אימת הדף הלבן"... ומרגישה כמו אפרוח רטוב שבקע כרגע מהביצה ורועד מקור אבל שמח שהוא בקע ויודע שהשמש תחמם את נוצותיו... לעבור את חומות השומן, זה המסע הכי חשוב כרגע של חיי...ואני במקום הנכון לטפל בכך ובוחרת ללכת דרכן בנחישות ובהתמדה. שבת שלום נפלאה ומבורכת בדרך לפגוש את עצמכם נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|