01/07/2011 23:50
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה כתב:
מסכימה איתך לגביי כל מילה ..ובהחלט אקנה את הספר. תודה על כל מה שאת מביאה לפורום..♥ נשיקות חמות♥
♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 19:27
 קרנושה Posts: 3420
|
מסכימה איתך לגביי כל מילה ..ובהחלט אקנה את הספר. תודה על כל מה שאת מביאה לפורום..♥ נשיקות חמות♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 18:08
 dany Posts: 19819
|
תודה נחושתי שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 15:47
|
שרה כתב:
נחושה יקרה תודה, בתקופה זו של חיי בה אני מאוד עסוקה עם עצמי בענייני המקום שלי באת לי עם הספר הזה ממש טוב וב''מקום הנכון'' תודה לך נחושה ושבת שלום.
בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 14:10
 שרה Posts: 111
|
נחושה יקרה תודה, בתקופה זו של חיי בה אני מאוד עסוקה עם עצמי בענייני המקום שלי באת לי עם הספר הזה ממש טוב וב''מקום הנכון'' תודה לך נחושה ושבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 13:36
|
היי פורום יקר ואהוב.... אנחנו במקום הנכון !!! יש דברים שלא צריך לראות צריך להרגיש....עמוק בלב....בכל התאים, האדומים...האפורים....השמנמודים ומה שבינהם... אני עומדת לסיים את הספר החדש יחסית: המקום הנכון- למה חשוב לעשות את מה שאוהבים...מאת דר' קן רובינסון בשיתוף לו ארוניקה. מכריכת הספר...."המקום הנכון רב מכר שתורגם ל 16 שפות, הוא ספר להורים, למורים ולכל מי שרוצים לעזור לעצמם ולאחרים לממש את התשוקה האמיתית שלהם בדרך מלהיבה ומספקת." אני יודעת שזה נשמע כמו ספר נו נו נו אבל הוא ממתק אמיתי. אני עומדת לסיים את הספר שאגב לא ניתן לקריאה ביומיים, יש בו ה-מ-ו-ן תובנות על יחסים עם הורים, הסביבה, מע' ציפיות, ופרופורציה, בטחון עצמי ומה לא בעצם... דוגמית: " בלי קשר לקיומה של נכות כלשהי, סוגיות הקשורות ליחסו של אדם ליכולותיו הן בעלות חשיבות עליונה במציאת המקום הנכון. רצון חזק להיות אני עצמי הוא כוח בלתי מנוצח. בלעדיו, גם אדם שמצבו הגופני מושלם יימצא בעמדת נחיתות יחסית. על פי נסיוני, רוב האנשים נאלצים להתמודד עם מכשולים פנימיים של ספק עצמי ופחד לא פחות משהם נאלצים להתמודד עם מכשולים חיצוניים של נסיבות והזדמניות." וגם " הפחד הוא אולי המכשול השכיח ביותר למציאת המקום הנכון. כדאי שכולנו נשאל את עצמנו באיזו תכיפות הפחד הזה מילא תפקיד בחיינו ומנע אותנו מעשיית הדברים שהשתוקקנו לעשות. " מוכר? מישהו?...."אני לא אצליח", " גדול עלי"..., "אני לא מסוגלת"...."קשה לי...הוא לא מבין מה עובר עלי...וכאלה אגב- בספר יש התייחסות מעמיקה לקבוצת חברים, עמיתים ושותפי דרך אמיתיים שמקדמים את האדם ומאמינים ביכולותיו שהם נכס ומקור כוח והנעה בדרך למקום הנכון וזה אתם!!! מומלץ בחום !!! נחושתכם
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|