02/07/2011 23:36
 שרה Posts: 111
|
את מאוד צודקת באומרך ששום דבר לא מובן מאליו. מי שחווה משבר מכל סוג, יודע איך זה מרגיש. לעבור דרך קושי גדול ולצאת ... חזקי ואימצי את במודעות ובדך נכונה. שבוע טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2011 05:16
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ביראות והצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 19:38
 ענת Posts: 3849
|
אכן שום דבר אינו מובן מאליו שיהיה לך בה צלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 14:10
 קרולין Posts: 6651
|
אכן כן יקירתי! תודה על השיתוף והפתיחות שלך...זה ממש ממש לא מובן מאליו! שיהיה לך הכי טוב שיש. בהצלחה בהכללללל. שבת שלום ומבורך קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 13:00
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה כתב:
אני גאה בך יקירה! תמשיכי לשתף ולכתוב זה מאד עוזר..והכי חשוב תהי בריאה, תחשבי טוב...תלכי לאן שעושה לך טוב בלב ובראש תמיד♥ נשיבוקים וסופשבוע מקסים!
כנ"ל, מסכימה 100%
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 11:25
 קרנושה Posts: 3420
|
אני גאה בך יקירה! תמשיכי לשתף ולכתוב זה מאד עוזר..והכי חשוב תהי בריאה, תחשבי טוב...תלכי לאן שעושה לך טוב בלב ובראש תמיד♥ נשיבוקים וסופשבוע מקסים!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 10:56
 dany Posts: 19819
|
אכן שום דבר אינו ברור ומובן מאליו והכל כרוך בעבודה ובהתמדה. ב"ה יש לך את שניהם אז נותר רק לאחל לך שתהיי בריאה וחזקה ושיעמדו לך כוחותיך . כי עם אופטימיות כמו שלך השמיים הם הגבול. שבת שלום
חיוך מהלב כתב:
בוקר יום שישי. זה משפט שאני משננת לעצמי המון מאז שעברתי משבר (אם מירי דיברה על משברים אמיתיים) בסוף 2008. לבטח לא אלאה אתכם אלא שהיה זה משבר נפשי מאד קשה שקרה בעקבות היותי באיזה כת שלא יודעים שהיא כזו. לימודי מודעות הם קוראים לעצמם וקרה מה שקרה. לכן, כשיצאתי נפשית מוכה וחבולה מאד, ונרפאתי לחלוטין, שום דבר בחיי מאז אינו ברור ומובן מאליו כל היכולו שלי, יצירתיות הופעות מוצלחות בכל רחבי הארץ וכמובן התיפקוד היומיומי המושלם, כל אלה אני מברכת ומודה לאל על כך. היום כשאני שוב נמצאת במשבר, אני גם כן אומרת לעצמי הרי נפלא, כי אני לא יושבת וזוללת כפי שעשיתי בעברי. מה זה יתן לי? נכון יש שעות שאני באמת צריכה משהו מתוק לנשמה אבל הכל במודעות גדולה ולא חס וחלילה בולמוסים ועוד. אני מקזזת בשעות שיותר קל לי מידי פעם מרשה לעצמי קצת גלידה. ואני מדגישה קצת ... לכן אני גאה בעצמי כי בעברי הייתי בולסת ומפצה את עצמי על המצב שבו אני עתה נמצאת. בכל אופן, עליתי על המשקל ולמרות שגם לא היה לי תאבון כמה ימים (מצב רוח ירוד), עליתי במשקל. אני לא מתרגשת. "הרי אין לך בלוטת תריס אני אומרת לעצמי ועדיין לא קיבלתי תחליף" יכול להיות זה בשל העניין. ושליטה על האוכל יש לי ואין פחמימות בערב. כל אלה מלמדים אותי שאפשרי גם בימי משבר לעשות הכי טוב. לפחות המצפון שלי שקט כי לא בלסתי ובטח לא נתתי לעצמי. אפילו אחרי בדיקות המיפוי השבוע, רציתי מאד עוגה. במקומה לקחתי לחם דגנים עם סלט טונה ומיץ גזר גם לבריאות ובטח שעוגה לא היתה מטיבה עימי בשום אופן. אני לא גיבורה, אני רק פועלת ממקום של ידיעה שבסוף הכל יהיה בסדר בע"ה גם המשקל יתיצב בסופו של דבר ואוכל להמשיך בתהליך הירידה. שיהיה לכולנו יום שישי שמח ושבת מאושרת edited by dany on 7/1/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 09:03
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
בוקר יום שישי. זה משפט שאני משננת לעצמי המון מאז שעברתי משבר (אם מירי דיברה על משברים אמיתיים) בסוף 2008. לבטח לא אלאה אתכם אלא שהיה זה משבר נפשי מאד קשה שקרה בעקבות היותי באיזה כת שלא יודעים שהיא כזו. לימודי מודעות הם קוראים לעצמם וקרה מה שקרה. לכן, כשיצאתי נפשית מוכה וחבולה מאד, ונרפאתי לחלוטין, שום דבר בחיי מאז אינו ברור ומובן מאליו כל היכולו שלי, יצירתיות הופעות מוצלחות בכל רחבי הארץ וכמובן התיפקוד היומיומי המושלם, כל אלה אני מברכת ומודה לאל על כך. היום כשאני שוב נמצאת במשבר, אני גם כן אומרת לעצמי הרי נפלא, כי אני לא יושבת וזוללת כפי שעשיתי בעברי. מה זה יתן לי? נכון יש שעות שאני באמת צריכה משהו מתוק לנשמה אבל הכל במודעות גדולה ולא חס וחלילה בולמוסים ועוד. אני מקזזת בשעות שיותר קל לי מידי פעם מרשה לעצמי קצת גלידה. ואני מדגישה קצת ... לכן אני גאה בעצמי כי בעברי הייתי בולסת ומפצה את עצמי על המצב שבו אני עתה נמצאת. בכל אופן, עליתי על המשקל ולמרות שגם לא היה לי תאבון כמה ימים (מצב רוח ירוד), עליתי במשקל. אני לא מתרגשת. "הרי אין לך בלוטת תריס אני אומרת לעצמי ועדיין לא קיבלתי תחליף" יכול להיות זה בשל העניין. ושליטה על האוכל יש לי ואין פחמימות בערב. כל אלה מלמדים אותי שאפשרי גם בימי משבר לעשות הכי טוב. לפחות המצפון שלי שקט כי לא בלסתי ובטח לא נתתי לעצמי. אפילו אחרי בדיקות המיפוי השבוע, רציתי מאד עוגה. במקומה לקחתי לחם דגנים עם סלט טונה ומיץ גזר גם לבריאות ובטח שעוגה לא היתה מטיבה עימי בשום אופן. אני לא גיבורה, אני רק פועלת ממקום של ידיעה שבסוף הכל יהיה בסדר בע"ה גם המשקל יתיצב בסופו של דבר ואוכל להמשיך בתהליך הירידה. שיהיה לכולנו יום שישי שמח ושבת מאושרת
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|