הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיאטה וחתונה....כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/07/2011 18:08

miribelkin
miribelkin
Administrator
תודה חברים יקרים על התגובות החמות...
אל תחמיצו את ההרצאה החשובה השבוע
מי שבבית מחר בבוקר אחרי 10 ערוץ 2 תצפו
להתראות במעמד השקילה אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2011 13:02

אשירה
אשירה
למירי, מזל טוב כפול ומכופל, על החתונה ועל ההצלחה,

וליולי, פשוט תענוג לקרוא את דברייך,

אוהבת,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2011 05:21

אקורדיאון
אקורדיאון
יולי יקירה הצלחת לתאר כל כך במדוייק את התהליך.
ירידה במשקל הופכת את חיינו בכל מובן ועניין בריאותית ונפשית,כל כך נכון ,מצב הרוח ,הרצון להתלבש להתאפר לצאת.
לכן המסגרת כל כך חשובה לכולנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 19:36

ענת
ענת
מדהים כל הכבוד לה על הירידה וכל הכבוד גם לך מירי יקרה על הכוחות שנתת לה
ואכן אסור להירדם בשמירה...ושיהיה רק שמחות
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 17:19

רעותה
רעותה
כל הכבוד על הנחישות והעשייה.
אני בטוחה שבת דודתך מעריכה מאוד אותך ואת עצמה על הבחירה הנכונה מכולן.
שרק נשכיל ונלמד , שאין דבר העומד בפני הרצון.
שבת שלום ונשיקות
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 16:46

ריבל'ה
ריבל'ה
מירי יקרה, איזה כיף לקרוא את דברייך המרגשים.
לעזור לבת דודה לרדת בעודף משקל רציני, וגם לחוות את יופיה בחתונה משפחתית
איזו הרגשת סיפוק אני מתארת לעצמי שהרגשת.
למעשה, לדעתי, זה האושר בחיים - - -
אדם שנותן מכל הלב, כמוך, את כל הנשמה
לעזור לאנשים , ורואה בעמלו נחת...
זה אושר אדיר....
ואשריך שאת סוחפת איתך נשים מקסימות, ששומעות להנחיותיך, ושמחות
עם הדרך שאת מתווה להן, וזוכות לתוצאות.
והכל נזקף לזכותך יקירה. זה כח האהבה, ההתמדה, ההשקעה, כמו שאת אומרת.
באהבה עמוקה אליך, ושבת שלום ריבל'ה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 16:07

miribelkin
miribelkin
Administrator
חברים יקרים ריגשתם אותי מאד במיוחד יולי שחשפה את
כל התהליך הלא קל של ירידה עליה וההתמדה המתבקשת, אם לא
רוצים לעלות הכל..... חזרה.אין כמו שליטה, כל יום מחדש בלי לחץ,
חייבים לתרגל שינוי והתמורה שווה כל מאמץ.
שתהיה שבת טובה ונעימה וכמובן, להתראות במעמד השקילה.
אוהבת מאד וגאה בכם מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 15:41

EFF
EFF
קודם כל מזל טוב !! שתרבינה שמחות במשפחתכם...והשמחה במקרה הזה באמת כפולה...איזו ירידה מרשימה...ולא לשכוח שיחד עם הקילוגרמים "נושרות גם השנים..." אדם שמן נראה הרבה יותר מבוגר מכפי גילו האמיתי.
להיות רזה וחתיכה ולהראות צעירה - נפלא !!אין כמוך מירוש בהובלת האנשים בדרך הזו להגיע אל המראה וההרגשה המיוחלים.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 14:02

קרולין
קרולין
מירי יקרה שלי,
תחילה, מזל טוב גדול!!! כן ירבו שמחות במשפחתך אמן!
בנוסף, אני ב ט ו ח ה שבת דודתך נראתה מצויין!!!! 40 קילו זה וואו וואו וואו...ועוד יותר בטוחה שהיא תמשיך ותתמיד איתך ביחד בתהליך ותראה עוד ועוד ירידות.
אין כמוך ואין לך מתחרים!!!!!
אוהבת המון
שלך תמיד,
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 11:23

קרנושה
קרנושה
miribelkin כתב:
חזרתי עכשיו מחתונה מרגשת במיוחד...
אם החתן בת דודתי ירדה בעזרתי ליום הגדול
בתשעה חודשים בדיוק 40 קילו,בתה מתחתנת בשנה הבאה
והיא מתכננת את ה30 הנותרים....
כפי שהבנתם היא היגיעה לחוגים לפני פחות משנה עם עודף של כ70 קילו.
לראות אותה היום מקבלת את פני האורחים.
אשה יפה בשמלה אלגנטית, שמחה מאושרת ואופטימית, היה רגע מרגש מאד.
כמה חוזק אופי כח רצון התמדה ונחישות צריך לגלות בעצמנו,
ולעשות את התהליך ההכרחי הזה.......
ולא פעם נשאלת השאלה, למה בכלל להזניח ולהגיע למשקל כזה.......
לקראת סוף השבוע, בואו נזכור שיש כ3 חודשים לחגים,

שווה להשקיע לעשות להתמיד ולהצליח, ואני איתכם.
לילה טוב אוהבת מירי

מירוש, ראשית המון מזל טוב! וכן ירבו השמחות במשפחתך.
שנית, רק מלקרוא מה שכתבת אני מתרגשת, אני בטוחה שזה שינה את חייה
כמו שמשנה את חיינו שלנו כשאנחנו משילים קילוגרמים עודפים, כל חצי קילו
או קילו זה אושר עצום ואני ממש מאמינה בך ובדרך בשיטה והשליטה שלנו.
גם אני קיבלתי את ההחלטה ביחד איתך להתכוונן לחגים בעוד שלושה חודשים בפחות
כמה וכמה קילוגרמים כי עכשיו הגיע הזמן...
נשיבוקים חמים וסופ"ש קסום בשליטה וירידה שבוע הבא♥
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 10:54

dany
dany
יולי מתוקה
איזה תובנות ואיזו התיחסות בוגרת ומקסימה.
ההישג שלך הוא אדיר........... אני מכירה אותו כי גם אני ירדתי בחיי כבר כמה פעמים את ה-30+ לאחרונה עשיתי זאת לפני 7 שנים אך לדאבוני היום אני עם 10+ מעל הירידה ההיא...... אך איך את אומרת לפחות לא עולה את כל המסה הזו בחזרה........... אני אצל מירי באינטרנט שנה וחצי ירדתי אצלה מאד יפה אך מפסח עברתי טלטלה מאד רצינית ........ ממש בלי סיבה והעליתי הכל + אז עכשיו חזרה לעבודה ולמלאכה, בלי פינוק ובלי קיטורים בלי לחפש סיבות ותירוצים........... עלה , עלה!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו ירד.
כל הכבוד לך על ההתמדה והרצינות.
הלוואי והייתי גרה בקרבת מקום ובטוח לא הייתי מפסידה אפילו פגישה אחת.
שתיהיה לך שבת נפלאה ואין ספק שתרדי את אותם קילוגרמים שכביכול מפרידים בינך ובין האושר, תאמיני לי את יכולה כבר להיות מאושרת עכשיו חבל לחכות.
חיבוקי חזק..

יולי כתב:
מירי יקרה,
זה הישג אדיר 40 קילו , ואני חייבת לציין שכל פעם שיורדים במשקל, ובעיקר הישג של החלפת קידומות (לקטנות יותר) זה משהו שהוא מעבר למשקל, זה בונה ביטחון עצמי, זה משנה את החיים הרבה מאוד מעבר לדיאטה כי פתאום את מבינה את הערך העצמי שלך, וזה כמו פרח שנפתח ומתחיל ללבלב, אני ממש מרגישה ככה. פתאום אני משתנה לטובה, מחדשת קשרי משפחה עם בני משפחה יקרים שלא היינו בקשר בלי שום סיבה ( ויותר אולי בגלל הוריי, אבל זה לא חייב להיות קשור אליי) , פתאום אני מתלבשת יפה, מתאפרת, אופטימית יותר מהחיים ברמות שאי אפשר לתאר, הפכתי גם מאישה/ בחורה שלא עבדה כי לא מצאתי את עצמי במזכירות למורה פרטית מאוד מוצלחת, ואני זוקפת את כל השינויים הללו לגמרי בזכות זה שאני יושבת אצלך בחוג בשקט בשקט כבר 6 שנים ומפנימה גם את מה שאת אומרת על החיים ולא רק על הדיאטה, כי החוג שלך זה חוג משנה חיים, יש לך, מירי המון חוכמת חיים שאת ממש משתפת אותה איתנו, לגבי מערכות יחסים, לגבי מה בריא ומה לא, לגבי התנהלות בחיים ולעשות מה שטוב לנו ולחשוב רק חיובי לגבי החיים, והנה- שחושבים טוב וחיובי הכל טוב, רק שמאוד קשה לבד ואיתך הדברים הופכים להיות יותר קלים ונעימים ושוב- בנוסף לכך- שנראים וב אז גם מרגישים טוב, נניח אם אני עצובה ממשהו אני חושבת לעצמי- לפחות אני יפה ונראית טוב ורזיתי. אז נכון שאני חייבת 5 -6 קילו שמפרידים בייני לבין האושר כי עליתי בשנה החולפת קצת, והכל מאכילה רגשית, למרות שאכילה רגשית לא שווה את הק"ג האלו בכלל, ובכל אופן, אני מסתכלת על הכוס המלאה ועל המזל שנפל בחלקי לגלות את הקבוצה הנהדרת שלך, ואת הבגדים בחנויות "רגילות" וגיליתי צבעים ולא רק שחור בגלל שזה מרזה, ובכלל, חפרתי לעצמי פנימה והשינוי אצלי מתחיל מבחוץ פנימה, קודם הק"ג (שהם אולי מגננה של שומן כזו, אכילה רגשית וכו') ואז שאין את המגננה הנה, פתאום אני מדברת, מוחצנת , פתוחה יותר, מה שבחיים שלי לא הייתי,
אני מממש יכולה לחלק את החיים שלי לפני מירי בלקין ואצל מירי בלקין (לעולם לא אגיג אחרי כי אני מגיעה כל הזמן וזה חשוב מאוד בשבילי) וכל הזמן לומדים דברים חדשים
בכלל, התחלתי אתץ הירידה כי בעלי ביקש ממני לכבוד החתונה שלנו (לפני 6 שנים בדיוק) לעשו קצת דיאטה בשביל השמלה והתמונות, והוא היה ממש עדין, הושיב אותי מול המחשב והאינטרנט, יצא מהחדר ואמר לי כמה שמות של דיאטות שהוא בירר שהן בריאות ומאוזנות וגם- מירי בלקין. החלטתי להתקשר דווקא אלייך, כי את מאחורי כל ההרצאות וזה מאוד אישי, גם אחרי שדיברנו בטלפון, הרגשתי דרך הטלפון את האישיות החמה החייכנית והכל כך אוהבת אנשים ממך, ישר הבנתי מי את והבנתי שגם רק את מעבירה את ההרצאות ולכן החלטתי (למרות שפחדתי להשקל ולגלות את האמת...) להגיע ישרולאט לאט ישבתי מוקסמת בהרצאות ואז..3 שנים, ומשהו כמו קסם מוריד ממך 30 קילו. אז נכון עליתי 5 סתם מאכילה רגשית, אבל 5 זה לא 30 , ואני פה כדי לרדת לאט ולשמור על זה. מבחינתי אני עם כרטיס זהב לכל החיים כי אני לא יכולה לבד, ופעם בשבוע זה באמת חוג של איכות חיים, ומי שלא בא, או מי שנשבר, או מתפנק ולא מגיע ההפסד כולו שלו, משברים זה חלק מהדרך, כמו בכל דבר בחיים ויש להם תפקיד והוא להיות אח"כ חזקים יותר ולהבין שאין דרך אחרת, ונכון שיש זילות למילה משבר, לפעמים אנחנו סתם מתעסקים בשטויות וקוראים לזה משבר, או חושבים שסוף העולם הגיע והאמת היא שזה לא נכון ולא תירוץ לאכילה גסה, אבל אנלנו שמנמודים, וצריך תירוצים ופחמימה זה תמיד מרגיע (וגם מתפיח) ו..יש לנו אותך ו"מה שעולה מהר יורד מהר". וכיף תמיד להגיע, ולהרצאות שלפעמים קצת כמו סטנד אפ טוב, ואנשים מפרגנים ונעימים בקבוצות, ואני כותבת כבר מגילה ולכן אסיים.

שבת שלום,
באהבה והערכה גדטלה מאוד
יולי
edited by יולי on 7/1/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 09:30

דרך המלך
דרך המלך
יולי יקרה
מאוד מרגש לקרוא את מה שכתבת ...
את אישה חזקה כל הכבוד!!! ה5 -6 קילו ירדו מהר ואת תצליחי בגדול!!!
המשך תהליך נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 09:10

יולי
יולי
מירי יקרה,
זה הישג אדיר 40 קילו , ואני חייבת לציין שכל פעם שיורדים במשקל, ובעיקר הישג של החלפת קידומות (לקטנות יותר) זה משהו שהוא מעבר למשקל, זה בונה ביטחון עצמי, זה משנה את החיים הרבה מאוד מעבר לדיאטה כי פתאום את מבינה את הערך העצמי שלך, וזה כמו פרח שנפתח ומתחיל ללבלב, אני ממש מרגישה ככה. פתאום אני משתנה לטובה, מחדשת קשרי משפחה עם בני משפחה יקרים שלא היינו בקשר בלי שום סיבה ( ויותר אולי בגלל הוריי, אבל זה לא חייב להיות קשור אליי) , פתאום אני מתלבשת יפה, מתאפרת, אופטימית יותר מהחיים ברמות שאי אפשר לתאר, הפכתי גם מאישה/ בחורה שלא עבדה כי לא מצאתי את עצמי במזכירות למורה פרטית מאוד מוצלחת, ואני זוקפת את כל השינויים הללו לגמרי בזכות זה שאני יושבת אצלך בחוג בשקט בשקט כבר 6 שנים ומפנימה גם את מה שאת אומרת על החיים ולא רק על הדיאטה, כי החוג שלך זה חוג משנה חיים, יש לך, מירי המון חוכמת חיים שאת ממש משתפת אותה איתנו, לגבי מערכות יחסים, לגבי מה בריא ומה לא, לגבי התנהלות בחיים ולעשות מה שטוב לנו ולחשוב רק חיובי לגבי החיים, והנה- שחושבים טוב וחיובי הכל טוב, רק שמאוד קשה לבד ואיתך הדברים הופכים להיות יותר קלים ונעימים ושוב- בנוסף לכך- שנראים וב אז גם מרגישים טוב, נניח אם אני עצובה ממשהו אני חושבת לעצמי- לפחות אני יפה ונראית טוב ורזיתי. אז נכון שאני חייבת 5 -6 קילו שמפרידים בייני לבין האושר כי עליתי בשנה החולפת קצת, והכל מאכילה רגשית, למרות שאכילה רגשית לא שווה את הק"ג האלו בכלל, ובכל אופן, אני מסתכלת על הכוס המלאה ועל המזל שנפל בחלקי לגלות את הקבוצה הנהדרת שלך, ואת הבגדים בחנויות "רגילות" וגיליתי צבעים ולא רק שחור בגלל שזה מרזה, ובכלל, חפרתי לעצמי פנימה והשינוי אצלי מתחיל מבחוץ פנימה, קודם הק"ג (שהם אולי מגננה של שומן כזו, אכילה רגשית וכו') ואז שאין את המגננה הנה, פתאום אני מדברת, מוחצנת , פתוחה יותר, מה שבחיים שלי לא הייתי,
אני מממש יכולה לחלק את החיים שלי לפני מירי בלקין ואצל מירי בלקין (לעולם לא אגיג אחרי כי אני מגיעה כל הזמן וזה חשוב מאוד בשבילי) וכל הזמן לומדים דברים חדשים
בכלל, התחלתי אתץ הירידה כי בעלי ביקש ממני לכבוד החתונה שלנו (לפני 6 שנים בדיוק) לעשו קצת דיאטה בשביל השמלה והתמונות, והוא היה ממש עדין, הושיב אותי מול המחשב והאינטרנט, יצא מהחדר ואמר לי כמה שמות של דיאטות שהוא בירר שהן בריאות ומאוזנות וגם- מירי בלקין. החלטתי להתקשר דווקא אלייך, כי את מאחורי כל ההרצאות וזה מאוד אישי, גם אחרי שדיברנו בטלפון, הרגשתי דרך הטלפון את האישיות החמה החייכנית והכל כך אוהבת אנשים ממך, ישר הבנתי מי את והבנתי שגם רק את מעבירה את ההרצאות ולכן החלטתי (למרות שפחדתי להשקל ולגלות את האמת...) להגיע ישרולאט לאט ישבתי מוקסמת בהרצאות ואז..3 שנים, ומשהו כמו קסם מוריד ממך 30 קילו. אז נכון עליתי 5 סתם מאכילה רגשית, אבל 5 זה לא 30 , ואני פה כדי לרדת לאט ולשמור על זה. מבחינתי אני עם כרטיס זהב לכל החיים כי אני לא יכולה לבד, ופעם בשבוע זה באמת חוג של איכות חיים, ומי שלא בא, או מי שנשבר, או מתפנק ולא מגיע ההפסד כולו שלו, משברים זה חלק מהדרך, כמו בכל דבר בחיים ויש להם תפקיד והוא להיות אח"כ חזקים יותר ולהבין שאין דרך אחרת, ונכון שיש זילות למילה משבר, לפעמים אנחנו סתם מתעסקים בשטויות וקוראים לזה משבר, או חושבים שסוף העולם הגיע והאמת היא שזה לא נכון ולא תירוץ לאכילה גסה, אבל אנלנו שמנמודים, וצריך תירוצים ופחמימה זה תמיד מרגיע (וגם מתפיח) ו..יש לנו אותך ו"מה שעולה מהר יורד מהר". וכיף תמיד להגיע, ולהרצאות שלפעמים קצת כמו סטנד אפ טוב, ואנשים מפרגנים ונעימים בקבוצות, ואני כותבת כבר מגילה ולכן אסיים.

שבת שלום,
באהבה והערכה גדטלה מאוד
יולי
edited by יולי on 7/1/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 08:52

1103
1103
מירי יקרה
מזל טוב ורוב נחת ואושר למעגל המשפחתי המצומצם והמורחב.
הסיבות להשמנה המסיבית נובעת מסיבות שונות אך אנשים אינם יודעים לעצור בעליה.
בת-דודתך החליטה לעשות מעשה,כיוון שהיתה לה מטרה מאדגרת. למזלה יש לה אותך,
אני בטוחה שהיא לא תפסיק את התהליך ראשית יש לה עוד מטרה-חתונת הבת,שנית
אני בטוחה שהיום היא מאושרת לאחר שהישילה את 40 הקלוגרמים,וברצונה להמשיך לרדת במשקל,
אני מקווה שהיא מבינה היום שהיא חייבת להישאר במסגרת כדי לשמור על ההשגים כי אין דרך אחרת
אני מאחלת לה המשך הצלחה בתהליך.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 08:03

דרך המלך
דרך המלך
מירי יקרה
מזל טוב לשמחה במשפחה....
מרגישים דרכך את ההתרגשות של האמא שעמדה וקיבלה את האורחים רזה ... איזה כייף..
לצערי אנחנו מגיעים למשקלים כאלה כי אנחנו נרדמים בשמירה...
מזל מזל מזל שהגעתי אלייך לפני שחציתי קווים אדומים..... אני עולה קילו יורדת קילו אבל אני במסגרת וזה כל כך חשוב....זה כל כך שומר עליי מנפילה גדולה..
מאחלת לך המון שמחות במשפחה הקטנה והמורחבת וטונות של אושר
אוהבת סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 04:52

dany
dany
מזל טוב לכל המשפחה
ואכן תענוג גדול לראות כזה מהפך.
ובאמת נשאלה כאן שאלת השאלות, למה להגיע למצב כל כך נורא של כזה עודף במשקל.
מקווה שבת דודתך תתמיד ותמשיך בירידה ולא רק לקראת אירוע זה או אחר.
שבת שלום
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 04:49

אקורדיאון
אקורדיאון
זה באמת מהפך מרגש ובטוחה שהיא הרגישה על גג העולם .
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2011 01:10

miribelkin
miribelkin
Administrator
חזרתי עכשיו מחתונה מרגשת במיוחד...
אם החתן בת דודתי ירדה בעזרתי ליום הגדול
בתשעה חודשים בדיוק 40 קילו,בתה מתחתנת בשנה הבאה
והיא מתכננת את ה30 הנותרים....
כפי שהבנתם היא היגיעה לחוגים לפני פחות משנה עם עודף של כ70 קילו.
לראות אותה היום מקבלת את פני האורחים.
אשה יפה בשמלה אלגנטית, שמחה מאושרת ואופטימית, היה רגע מרגש מאד.
כמה חוזק אופי כח רצון התמדה ונחישות צריך לגלות בעצמנו,
ולעשות את התהליך ההכרחי הזה.......
ולא פעם נשאלת השאלה, למה בכלל להזניח ולהגיע למשקל כזה.......
לקראת סוף השבוע, בואו נזכור שיש כ3 חודשים לחגים,

שווה להשקיע לעשות להתמיד ולהצליח, ואני איתכם.
לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיאטה וחתונה....כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!