02/07/2011 05:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
הבעיה שלא ידעתי להעריך אותו בזמנו............... רק בדיעבד אקורדיאון כתב: דרך המלך כתב: דני וריבלה תודה רבה שתהיה לכולנו שבת מקסימה... מתכוננת לנסיעה .... ליאור שלח הודעה הוא רוצה אוכל של סבתא..... מבינים???? מכר אותי בגרוש  סתם .... גם אני מתה על האוכל של אמא שלי... לא יעזור אין כמו האוכל של סבתא,אני מתגעגעת אליו עד היום. אני מאוד הערכתי וזכיתי לשתי סבתות בשלניות בחסד. ראי את התוצאה,חחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 18:04
 dany Posts: 19819
|
הבעיה שלא ידעתי להעריך אותו בזמנו............... רק בדיעבד
אקורדיאון כתב:
דרך המלך כתב: דני וריבלה תודה רבה שתהיה לכולנו שבת מקסימה... מתכוננת לנסיעה .... ליאור שלח הודעה הוא רוצה אוכל של סבתא..... מבינים???? מכר אותי בגרוש  סתם .... גם אני מתה על האוכל של אמא שלי... לא יעזור אין כמו האוכל של סבתא,אני מתגעגעת אליו עד היום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 13:08
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דרך המלך כתב:
דני וריבלה תודה רבה שתהיה לכולנו שבת מקסימה... מתכוננת לנסיעה .... ליאור שלח הודעה הוא רוצה אוכל של סבתא..... מבינים???? מכר אותי בגרוש  סתם .... גם אני מתה על האוכל של אמא שלי... לא יעזור אין כמו האוכל של סבתא,אני מתגעגעת אליו עד היום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 13:06
 נחושה Posts: 6982
|
סיגל יקרה, כל הכבוד על התעודות והנחת כל הכבוד על השליטה בצלחת מאחלת לך סוף שבוע כייפי ומרגש ואל תפחדי מהחופש...תערכי לכבודו כי זה מה שיש.... נשיקות נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 13:04
 נחושה Posts: 6982
|
דרך המלך כתב:
ברור !!! אמא שלי בעננים כבר מ6 בבוקר עם הסירים...... אפשר לחשוב היא מכינה לגדוד ... כולה לליאור ... אבל זה הנכד הראשון שלה והבכור אז מה לא עושים למען הנכד!!!!
היא מתאמנת לגיוס כשיבואו החברה של ליאור ושלושה מגשי שניצל יעלמו תוך 30 שניות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 10:45
|
ממש ברור ומובן לי..............
דרך המלך כתב:
ברור !!! אמא שלי בעננים כבר מ6 בבוקר עם הסירים...... אפשר לחשוב היא מכינה לגדוד ... כולה לליאור ... אבל זה הנכד הראשון שלה והבכור אז מה לא עושים למען הנכד!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 10:29
 tutit Posts: 2431
|
סיגל יקרה! כל הכבוד על השליטה במסיבה,תהני מהפגישה עם הבן ושיהיה חופש מוצלח וקל עם הילדים .............. סופשבוע מהנה עם מוטיבציה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 09:32
 דרך המלך Posts: 5707
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 08:20
|
בתור סבתא גם אני הייתי מקבלת מחמאה זו באהבה
דרך המלך כתב:
דני וריבלה תודה רבה שתהיה לכולנו שבת מקסימה... מתכוננת לנסיעה .... ליאור שלח הודעה הוא רוצה אוכל של סבתא..... מבינים???? מכר אותי בגרוש  סתם .... גם אני מתה על האוכל של אמא שלי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 07:48
|
דני וריבלה תודה רבה שתהיה לכולנו שבת מקסימה... מתכוננת לנסיעה .... ליאור שלח הודעה הוא רוצה אוכל של סבתא..... מבינים???? מכר אותי בגרוש סתם .... גם אני מתה על האוכל של אמא שלי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 05:20
|
יעברו גם יעברו לא תאמיני איך לא נסתובב ימינה ושמאלה וכבר נעמוד בראשון בספטמבר............ שלא נדבר על ראש השנה................... אז כפי שמירי אומרת יש לנו שלושה חודשים לעשיה מבורכת. שבת שלום יקירה
דרך המלך כתב:
תודה דני וקרולין היקרות... כולי מים מהניקיונות... הילדים חזרו עם התעודות ואין מאושרת ממני.... שהחודשיים האלו יעברו בשלום..... הצילו!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 21:00
 ריבל'ה Posts: 266
|
כל הכבוד לך סיגל. איזו שליטה, איזו עוצמה. איזו עבודה עצמית. ממש ללמוד ממך. ואיך את מתייחסת לכל אחת שכותבת לך. את מדהימה. שיהיה לך רק טוב בחיים, ושתהיי תמיד במסיבות חיוביות, וחוויות טובות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 14:33
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
נילי לא ידעתי שיש לך זכרונות מטבעון................נחמד לקרוא. 1103 כתב: סיגל יקרה כל הכבוד לשליטה ולמודעות במסיבה של הבן בעזריאלי תהני מחר עם ליאור. ביקורך אצלו במחנה מזכיר לי, את ביקורה של אימי כאשר אחי ואני היינו במחנה קיץ של הצופים בטבעון. לא היה אז יום הורים,היא היתה היחידה שהיגיעה עם אחותי הקטנה על הידיים, ובאמתחתה המון דברים טובים.אגב לא היה אז רכב פרטי, היא היגיע לביקור, מרמת-גן לטבעון עם כמה אוטובוסים ביום קיץ לוהט. סוף שבוע רגוע נילי דני הזכרונות הם אך ורק מאותו מחנה קיץ שנערך בטבעון. אגב בתי למדה חינוך מיוחד במכללת "אורנים"שנמצאת בעירך. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 13:18
|
תודה דני וקרולין היקרות... כולי מים מהניקיונות... הילדים חזרו עם התעודות ואין מאושרת ממני.... שהחודשיים האלו יעברו בשלום..... הצילו!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 13:12
|
ראשית כל הכבוד לך על השליטה.......... יישר כוח. וברכות לסיום של הילד כיתה א' והכי הכי.............. מחר את נפגשת עם ליאור איזה כייף איזו התרגשות. שיהיה לך סופ"ש נפלא ומלא וגדוש באירועים שמחים ומאושרים.
דרך המלך כתב:
היי לכולם, אתמול חגגנו סיום כיתה א לבני ב "אי " בעזראילי.. היום שם רק פחמימות בורקסים עוגות נקניקיות בלחמניה חטיפים ורק אוייבים.. וואלה גאה בעצמי.. שתיתי מים קפה אחד מים ולעסתי מסטיק עד סיום המסיבה. הגעתי הביתה וחיכה לי סלט עשיר ביותר... . מחר אני נוסעת לראות את ליאור בכפר חורש יש ביקור הורים.. כולי התרגשות וגעגעוגים..... הולכת לנקות את הבית ומאחלת לכולם יום נפלא עם הרבה חיוכים נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 13:09
|
נילי לא ידעתי שיש לך זכרונות מטבעון................נחמד לקרוא.
1103 כתב:
סיגל יקרה כל הכבוד לשליטה ולמודעות במסיבה של הבן בעזריאלי תהני מחר עם ליאור. ביקורך אצלו במחנה מזכיר לי, את ביקורה של אימי כאשר אחי ואני היינו במחנה קיץ של הצופים בטבעון. לא היה אז יום הורים,היא היתה היחידה שהיגיעה עם אחותי הקטנה על הידיים, ובאמתחתה המון דברים טובים.אגב לא היה אז רכב פרטי, היא היגיע לביקור, מרמת-גן לטבעון עם כמה אוטובוסים ביום קיץ לוהט. סוף שבוע רגוע נילי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 13:00
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקרה שלי, את אמא נפלאה!!! כיף לילדים שלך!!! כל הכבוד על השליטה! תהנו בביקורכם את בנך היקר. נשיקות ואחלה סופ"ש קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 11:14
|
תודה שאפתנית... מאחלת לכל האמהות קשרים טובים עם הילדים זה חשוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 10:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
את ממש מרגשת!!!! איזו אמא מקסימה. אני מאחלת לך שכל החיים הקשר הזה עם בנך ושאר ילדיך ישאר כך ולא ישתנה לעולם!! דרך המלך כתב:
אני אפילו לא יכולה לתאר את הגעגעגועים שלי אליו.... הוא הבכור ועברתי איתו המון המון בחיים... מחכה כבר למחר... אפילו לא מנקה כמו כל שבוע .. כל שניה במחשב...... לראות אם העלו תמונות מהשטח.... מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 09:30
|
אני אפילו לא יכולה לתאר את הגעגעגועים שלי אליו.... הוא הבכור ועברתי איתו המון המון בחיים... מחכה כבר למחר... אפילו לא מנקה כמו כל שבוע .. כל שניה במחשב...... לראות אם העלו תמונות מהשטח.... מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|