01/07/2011 05:17
 dany Posts: 19819
|
ברור שיהיו עידכונים כי אני יודעת שצריך לתת דו" ח ואז אני נשמרת כיפליים......
ענת כתב:
dany כתב: אכן כבר שישי בבוקר אני מארחת מחר את כל החברה שלי..............לארוחת צהריים. למעשה כבר הכנתי הכל , היום עוד קצת השלמות אחרונות. ויהיו גם אויבים אין מה לעשות המשפוחה לא בדיאטה בכל אופן לא כולם....................חחחחחחחחחחחח אך אני דואגת להעיף הכל מהבית, מה שלא יגמר ישלח אחר כבוד איתם הביתה...........כי היום במשוואה גם בעלי שלא יתפתה למשהו עם סוכרים........... ב"ה להשוות עם יום שישי לפני שלושה שבועות זה ממש לא יאומן ובאמת הכל רק מתפריט מאוזן ובריא. שבת שלום ונשיבוקים איזו חריצות כל הכבוד, אכן תשתדלי להעיף את האוייבים בהצלחה תעדכני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 05:15
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
אכן כבר שישי בבוקר אני מארחת מחר את כל החברה שלי..............לארוחת צהריים. למעשה כבר הכנתי הכל , היום עוד קצת השלמות אחרונות. ויהיו גם אויבים אין מה לעשות המשפוחה לא בדיאטה בכל אופן לא כולם....................חחחחחחחחחחחח אך אני דואגת להעיף הכל מהבית, מה שלא יגמר ישלח אחר כבוד איתם הביתה...........כי היום במשוואה גם בעלי שלא יתפתה למשהו עם סוכרים........... ב"ה להשוות עם יום שישי לפני שלושה שבועות זה ממש לא יאומן ובאמת הכל רק מתפריט מאוזן ובריא. שבת שלום ונשיבוקים איזו חריצות כל הכבוד, אכן תשתדלי להעיף את האוייבים בהצלחה תעדכני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 05:14
|
אכן כבר שישי בבוקר אני מארחת מחר את כל החברה שלי..............לארוחת צהריים. למעשה כבר הכנתי הכל , היום עוד קצת השלמות אחרונות. ויהיו גם אויבים אין מה לעשות המשפוחה לא בדיאטה בכל אופן לא כולם....................חחחחחחחחחחחח אך אני דואגת להעיף הכל מהבית, מה שלא יגמר ישלח אחר כבוד איתם הביתה...........כי היום במשוואה גם בעלי שלא יתפתה למשהו עם סוכרים........... ב"ה להשוות עם יום שישי לפני שלושה שבועות זה ממש לא יאומן ובאמת הכל רק מתפריט מאוזן ובריא. שבת שלום ונשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 22:14
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: בוקר מקסים לכן ולכולם,אמן שימשיך כך ....בואו נתחייב לסוף שבוע.. רק שימשיך כך,ענתי אני כבר לא רוצה לומר מתחייבת כי בסוף התוצאה הפוכה,לכן רק אאחל לעצמי סוף שבוע מוצלח ובשליטה .
סבבה כל יום ביומו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 21:06
 ריבל'ה Posts: 266
|
אצלי כבר ערב, אבל מחר יהיה שוב בוקר. ואח"כ שבת, ואח"כ שוב בוקר יום ראשון. איזה כיף שהימים חולפים מליאים, גדושים בתכנים מעניינים. תודה על כל איחולייך אקו יקרה, ושיהיה רק טוב לכולנו כל יום מחדש, עם אור השמש הזורחת, ומתחדשת בכל בוקר....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 13:08
|
גם לך מתוקה
קרולין כתב:
המשך יום נפלא לכולכן, קל בשמירה ובשליטה!!! ואחלה אחלה סופ"ששששש לכולנו. נשיבוקים קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 13:02
 קרולין Posts: 6651
|
המשך יום נפלא לכולכן, קל בשמירה ובשליטה!!! ואחלה אחלה סופ"ששששש לכולנו. נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 13:00
|
מאחלת לך אקו שאכן תמשיכי את המומנטום מיום שני................. בהצלחה
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: בוקר מקסים לכן ולכולם,אמן שימשיך כך ....בואו נתחייב לסוף שבוע.. רק שימשיך כך,ענתי אני כבר לא רוצה לומר מתחייבת כי בסוף התוצאה הפוכה,לכן רק אאחל לעצמי סוף שבוע מוצלח ובשליטה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 09:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
שנמשיך ונצליח בנות. סוף שבוע נעים ונקווה שלא יהיו הפתעות בגזרת האוכל. שנעמוד איתנות מול הפיתוים (אם יהיו כאלה).
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 09:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ענת כתב:
בוקר מקסים לכן ולכולם,אמן שימשיך כך ....בואו נתחייב לסוף שבוע.. רק שימשיך כך,ענתי אני כבר לא רוצה לומר מתחייבת כי בסוף התוצאה הפוכה,לכן רק אאחל לעצמי סוף שבוע מוצלח ובשליטה .
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 07:57
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר נפלא לכולם אני רואה שכולם בעשיה איזה כייף זה ... שיהיה לכולנו בהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 06:56
|
בוקר מקסים לכן ולכולם,אמן שימשיך כך ....בואו נתחייב לסוף שבוע..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 05:22
|
בוקר הכי הכי לכמעט סוף שבוע. גם אצלי יש איזה מהפך קטן שמקווה שיצבור תאוצה ויגדל............... פותחת יום רביעי של שליטה מלאה...................... מאחלת לכולם המשך יום נהדר ובעקבותיו יבוא סיום טוב ושקילות שבוע הבא יישאו פרי.
אקורדיאון כתב:
בוקר נפלא לכולנו.יום חדש התחלות חדשות או מחודשות לכל מי שזקוק להן ובהצלחה. שליטה באוכל תחושיה שאין לה מחיר. שוב תודה מעומק הלב למירי על הרצאת השבוע שעבורי היתה קרש הצלה של ממש ומקווה שכך אסגור את השבוע כולו ואקצור את הפרי במעמד השקילה. שוב יום קסום לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 05:19
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בוקר נפלא לכולנו.יום חדש התחלות חדשות או מחודשות לכל מי שזקוק להן ובהצלחה. שליטה באוכל תחושה שאין לה מחיר. שוב תודה מעומק הלב למירי על הרצאת השבוע שעבורי היתה קרש הצלה של ממש ומקווה שכך אסגור את השבוע כולו ואקצור את הפרי במעמד השקילה. שוב יום קסום לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|