01/07/2011 13:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רק אנרגיות חיוביות ולהחליט ששולטים ומקיימים ,אני מדברת לעצמי כבר כל השבוע לגבי השליטה בסוף השבוע. בהצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 11:26
 קרנושה Posts: 3420
|
בהצלחההההההההה לכולם♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 10:47
 dany Posts: 19819
|
נהדרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tutit כתב:
dany כתב: אל פחד יקירה רק מחשבות חיוביות נשיקות tutit כתב:  בינתיים גם אצלי השליטה (חמסה) זורמת אך מפחדת מסופשבוע........... והנה הרישום עזר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2011 09:43
 tutit Posts: 2431
|
dany כתב:
אל פחד יקירה רק מחשבות חיוביות נשיקות tutit כתב:  בינתיים גם אצלי השליטה (חמסה) זורמת אך מפחדת מסופשבוע...........
והנה הרישום עזר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 13:02
|

אקורדיאון כתב:
dany כתב: כן כבר ציינתי שהיום אני בפתח יום רביעי של שמירה זורמת והלוואי שכך ימשיך!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: כנראה בכל זאת שהעברת לי איזה מסר מיסטי כי עובדה שהכל זורם...................... אקורדיאון כתב: dany כתב: הבנתי מהרחשושים שיש בפורום כי יש למה לצפות שמתאים ממש ממש למה שמתרחש עכשיו בחיינו.................. אקורדיאון כתב: אכן יקירתי כי בסופו של דבר כל אחת מאיתנו נמצאות במקומות הללו בתהליך אז כמובן שחלק נכבד מצוי כרגע. כשתצפי בהרצאה תביני,אין לי ספק שיגע בך.זה קורה כי מירי יודעת על מה היא מדברת שהרי היא בסירה איתנו. בדיוק,כל ההרצאה חשבתי לעצמי שחבל שאת לא לידי,ממש תפור. ואני מאושרת שכך,גם אצלי זורם ,חייבות להמשיך. ואנחנ כבר כבר בעיצומו של חמישי ,מקווה שאכן כך נמשיך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 13:01
|
אל פחד יקירה רק מחשבות חיוביות נשיקות tutit כתב:
 בינתיים גם אצלי השליטה (חמסה) זורמת אך מפחדת מסופשבוע...........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 12:29
|
בינתיים גם אצלי השליטה (חמסה) זורמת אך מפחדת מסופשבוע...........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 05:55
|
dany כתב:
כן כבר ציינתי שהיום אני בפתח יום רביעי של שמירה זורמת והלוואי שכך ימשיך!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: כנראה בכל זאת שהעברת לי איזה מסר מיסטי כי עובדה שהכל זורם...................... אקורדיאון כתב: dany כתב: הבנתי מהרחשושים שיש בפורום כי יש למה לצפות שמתאים ממש ממש למה שמתרחש עכשיו בחיינו.................. אקורדיאון כתב: אכן יקירתי כי בסופו של דבר כל אחת מאיתנו נמצאות במקומות הללו בתהליך אז כמובן שחלק נכבד מצוי כרגע. כשתצפי בהרצאה תביני,אין לי ספק שיגע בך.זה קורה כי מירי יודעת על מה היא מדברת שהרי היא בסירה איתנו. בדיוק,כל ההרצאה חשבתי לעצמי שחבל שאת לא לידי,ממש תפור. ואני מאושרת שכך,גם אצלי זורם ,חייבות להמשיך. ואנחנ כבר כבר בעיצומו של חמישי ,מקווה שאכן כך נמשיך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 05:25
|
כן כבר ציינתי שהיום אני בפתח יום רביעי של שמירה זורמת והלוואי שכך ימשיך!!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: כנראה בכל זאת שהעברת לי איזה מסר מיסטי כי עובדה שהכל זורם...................... אקורדיאון כתב: dany כתב: הבנתי מהרחשושים שיש בפורום כי יש למה לצפות שמתאים ממש ממש למה שמתרחש עכשיו בחיינו.................. אקורדיאון כתב: אכן יקירתי כי בסופו של דבר כל אחת מאיתנו נמצאות במקומות הללו בתהליך אז כמובן שחלק נכבד מצוי כרגע. כשתצפי בהרצאה תביני,אין לי ספק שיגע בך.זה קורה כי מירי יודעת על מה היא מדברת שהרי היא בסירה איתנו. בדיוק,כל ההרצאה חשבתי לעצמי שחבל שאת לא לידי,ממש תפור. ואני מאושרת שכך,גם אצלי זורם ,חייבות להמשיך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 23:57
|
dany כתב:
כנראה בכל זאת שהעברת לי איזה מסר מיסטי כי עובדה שהכל זורם...................... אקורדיאון כתב: dany כתב: הבנתי מהרחשושים שיש בפורום כי יש למה לצפות שמתאים ממש ממש למה שמתרחש עכשיו בחיינו.................. אקורדיאון כתב: אכן יקירתי כי בסופו של דבר כל אחת מאיתנו נמצאות במקומות הללו בתהליך אז כמובן שחלק נכבד מצוי כרגע. כשתצפי בהרצאה תביני,אין לי ספק שיגע בך.זה קורה כי מירי יודעת על מה היא מדברת שהרי היא בסירה איתנו. בדיוק,כל ההרצאה חשבתי לעצמי שחבל שאת לא לידי,ממש תפור. ואני מאושרת שכך,גם אצלי זורם ,חייבות להמשיך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 21:39
 קרנושה Posts: 3420
|
tutit כתב:
איך הרבה מכן בנות הפורום היקרות כתבתן השבוע שההרצאה היתה ממש עליכן ובשבילכן אני ממש מחכה למחר לראות כבר את ההרצאה השבועית- מה שאומר ש: מירי את פשוט מוכשרת ברמות!!! לגעת בכ"כ הרבה אנשים ולקלוע בול זו תכונה מיוחדת שבורכת בה,ההרצאה תמיד משובחת, מצחיקה,מעניינת, מחדשת ומרגשת, תודההההה על הכל. אוהבת ♥ 
כל מילה שלך דבש יקירה.. זה אכן כך!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 21:26
 EFF Posts: 6417
|
יש למה לחכות - מאחלת לך שתצאי מחוזקת כמוני !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 19:33
 קרולין Posts: 6651
|
אכן כן יקירתי! אין כמו מירי בעולם!!! קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 19:29
|
כנראה בכל זאת שהעברת לי איזה מסר מיסטי כי עובדה שהכל זורם...................... אקורדיאון כתב:
dany כתב: הבנתי מהרחשושים שיש בפורום כי יש למה לצפות שמתאים ממש ממש למה שמתרחש עכשיו בחיינו.................. אקורדיאון כתב: אכן יקירתי כי בסופו של דבר כל אחת מאיתנו נמצאות במקומות הללו בתהליך אז כמובן שחלק נכבד מצוי כרגע. כשתצפי בהרצאה תביני,אין לי ספק שיגע בך.זה קורה כי מירי יודעת על מה היא מדברת שהרי היא בסירה איתנו. בדיוק,כל ההרצאה חשבתי לעצמי שחבל שאת לא לידי,ממש תפור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 17:22
|
dany כתב:
הבנתי מהרחשושים שיש בפורום כי יש למה לצפות שמתאים ממש ממש למה שמתרחש עכשיו בחיינו.................. אקורדיאון כתב: אכן יקירתי כי בסופו של דבר כל אחת מאיתנו נמצאות במקומות הללו בתהליך אז כמובן שחלק נכבד מצוי כרגע. כשתצפי בהרצאה תביני,אין לי ספק שיגע בך.זה קורה כי מירי יודעת על מה היא מדברת שהרי היא בסירה איתנו. בדיוק,כל ההרצאה חשבתי לעצמי שחבל שאת לא לידי,ממש תפור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 17:19
|
הבנתי מהרחשושים שיש בפורום כי יש למה לצפות שמתאים ממש ממש למה שמתרחש עכשיו בחיינו..................
אקורדיאון כתב:
אכן יקירתי כי בסופו של דבר כל אחת מאיתנו נמצאות במקומות הללו בתהליך אז כמובן שחלק נכבד מצוי כרגע. כשתצפי בהרצאה תביני,אין לי ספק שיגע בך.זה קורה כי מירי יודעת על מה היא מדברת שהרי היא בסירה איתנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 17:14
|
אכן יקירתי כי בסופו של דבר כל אחת מאיתנו נמצאות במקומות הללו בתהליך אז כמובן שחלק נכבד מצוי כרגע. כשתצפי בהרצאה תביני,אין לי ספק שיגע בך.זה קורה כי מירי יודעת על מה היא מדברת שהרי היא בסירה איתנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 17:12
|
זה כבר מחר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 16:08
|
איך הרבה מכן בנות הפורום היקרות כתבתן השבוע שההרצאה היתה ממש עליכן ובשבילכן אני ממש מחכה למחר לראות כבר את ההרצאה השבועית- מה שאומר ש: מירי את פשוט מוכשרת ברמות!!! לגעת בכ"כ הרבה אנשים ולקלוע בול זו תכונה מיוחדת שבורכת בה,ההרצאה תמיד משובחת, מצחיקה,מעניינת, מחדשת ומרגשת, תודההההה על הכל.
אוהבת ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|