30/06/2011 00:45
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טלי לי יקרה יופי שאת איתנו ומשתפת....מחכה לך מחר הרצאה על משבר בתהליך ההרזיה, מקוה שיעזור לך .....חיבוק גדול מתגעגעת מאד מירי דש חם למשפחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 19:22
 ענת Posts: 3849
|
טל לי המדהימה אכן אין מה להוסיף אל תוותרי ואת מוזמנת להתקשר אלי בשמחה. קחי מסטיק חריף לפה בעבודה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 14:11
 יולי Posts: 754
|
היי טלי, אני מצטרפת לקרנושה ולשאר המגיבים. חמש זו צפירה לאי אכילת פחמימות . והכי חשוב- להתארגן עם ירקות, יוגורט וכאלו. ותזכרי כלל חשוב (גם אני מנסה ליישם אותו) והוא: האוכל לא פותר לנו בעיות רגשיות, זה רק גורם לנו לאחרות.... בהצלחה, ותעדכני אותנו יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 13:55
 קרולין Posts: 6651
|
גם אני מצטרפת לבנות... על המקום זה בסדר גמור! לא קלה הדרך....והביחד שלנו , והמסגרת זה המפתח להצלחה. המשך יום טוב ובשליטה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 12:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
טלי אחרי שהבנות כתבו לך הכל נותר לי להצטרף ולאחל בהצלחה. התופעה מוכרת לכולנו ואנחנו עוברות אותה בתקופות מסוימות במהלך התהליך שאנו נמצאות בו. אין הרבה ברירות להמשיך ולהתקדם הלאה ולהשתדל לא ליפול לפיתויים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 12:30
 1103 Posts: 5022
|
טל-לי יקרה אני מצטרפת למה שקרנושה ודני כתבו לך,אך גם להשאר במקום זה בסדר, לפעמים הגוף עושה אתנחתא.המשיכי בהתמדה ובשליטה,וירידת הקילוגרמים, תגיעה במהרה. המשך שבוע נפלא הצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 11:58
 dany Posts: 19819
|
טלי מאחלת לחזור לאנרגיות הטובות שהיו לך........... זה הכל עניין של החלטה ובחירה!!!!!!!!!!! כולנו מידי פעם מאבדים את מקור המוטיבציה וצריכים איזה רענון. אז באמת רישום זה דבר נפלא, דיווח כאן בפורום עובד יופי. ודמיון מודרך איך אני רוצה לראות את עצמי.............. ומה אני מוכנה לעשות למען כך. נשיקות ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 11:39
 קרנושה Posts: 3420
|
קרנושה כתב:
טלושקה, הרי לך התכנית: לוקחת דף, לוקחת עט בצבע, ורושמת כל היום מה נכנס לפה. מכניסה ברישום לפחות 10 כוסות מים, מקפידה לשמוע צפירה בשעה 17:00, מתקשרת אלייך לקבל חיזוקים, חותכת לך גזרים ומלפפונים ופלפלים יפים לנשנוש, משתפת בפורום ומקבלת תמיכה, מרחיקה כל מזיקין ואויבים לא נחוצים, חושבת על מידה קטנה יותר..על קילוגרמים מתעופפים והרבה הרבה מחשבות על הרווח וההפסד, על זה שדווקא כשקשה, צריך להתמודד ולהלחם, יש לך את כולנו ואת כל הכלים בעולם בשביל להתמודד..את במקום הכי נכון ואת בדרך הנכונה!
ולקינוח אני שולחת לך חיבוק ענקי של געגוע, נשיבוקים ותעדכני♥
מתקשרת אליי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 11:38
 קרנושה Posts: 3420
|
טלושקה, הרי לך התכנית: לוקחת דף, לוקחת עט בצבע, ורושמת כל היום מה נכנס לפה. מכניסה ברישום לפחות 10 כוסות מים, מקפידה לשמוע צפירה בשעה 17:00, מתקשרת אלייך לקבל חיזוקים, חותכת לך גזרים ומלפפונים ופלפלים יפים לנשנוש, משתפת בפורום ומקבלת תמיכה, מרחיקה כל מזיקין ואויבים לא נחוצים, חושבת על מידה קטנה יותר..על קילוגרמים מתעופפים והרבה הרבה מחשבות על הרווח וההפסד, על זה שדווקא כשקשה, צריך להתמודד ולהלחם, יש לך את כולנו ואת כל הכלים בעולם בשביל להתמודד..את במקום הכי נכון ואת בדרך הנכונה!
ולקינוח אני שולחת לך חיבוק ענקי של געגוע, נשיבוקים ותעדכני♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 11:10
 טלי-לי Posts: 13
|
מיום שני שעבר, במהלך השבוע הייתי ממש ילדה טובה וממושמעת, הקפדתי על שתייה, ארוחות כמעט בדיוק לפי התפריט, ובלי פחמימות מ17:00... אבל אז הגיע הסוף שבוע - ביום חמישי שעבר בערב הייתי קצת בלחץ כי בעלי הדירה שלנו היו אצלנו וחתמנו איתם חוזה לשנה נוספת, אז איכשהו מצאתי את עצמי אוכלת ב23:00 אוכלת גלידה מול הטלוויזה, ואז שמרתי "בערך" בשישי שבת... לא חגגתי עם שטויות, אבל אתן יודעות איך זה, שאת מרשה לעצמך קצת יותר מזה, וקצת יותר מזה... ואז שוב הגיע יום ראשון והיה לי הרבה יותר קל לחזור לשגרה ולשמור כמו שצריך, ושמרתי יפה בימים האחרונים, אבל כמובן שכשנשקלתי אתמול הייתי על המקום... לא ציפיתי למשהו אחר, אבל אני נמצאת במעין נקודה מתסכלת - אני מרגישה שאני מסתובבת במעגלים - פשוט לא מצליחה להתקדם לשום מקום... אני מכירה את התורה, אני יודעת מה אני צריכה לעשות ומה אני לא צריכה לעשות, אבל כל פעם אני מאבדת את האנרגיות (מיותר לציין שבעבודה אני בסביבה מלאת פיתויים וההתמודדות היא יומיומית, מידי דקה ושנייה (ממש עכשיו יש פה בראוניז שקורצים אליי כבר 3 ימים ואני כמו גדולה לא נוגעת, אבל אני מרגישה שהחוזקות הולכות ונחלשות...)). וזהו... חשבתי שאם אני קצת אכתוב ואשתף אולי זה יקל קצת ויעזור לי להתחייב שוב... בינתיים אכלתי הבוקר 2 פרוסות לחם עם גבינת זיתים 5% ועכשיו אני בדרך לחתוך תפוח :-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|