30/06/2011 17:02
 קרנושה Posts: 3420
|
עוד מותג שהם מוכרים שמומלץ בחום לא פחות הוא ה-Tsubo.. נעל טובה שווה השקעה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2011 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב: 1103 כתב: קרנושה לה תודה. אבדוק לפי עצתך במתחם התחנה למרות שגם בקניון ערים הדגמים מאוד מיוחדים נילי יש גם בדיזנגוף פרישמן. וגם בשינקין ובשינקין פינת מלצ'ט.. חחחחח כבר מיפינו את כל החניות שלהם אבל באמת הם שווים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 21:31
|
אקורדיאון כתב:
1103 כתב: קרנושה לה תודה. אבדוק לפי עצתך במתחם התחנה למרות שגם בקניון ערים הדגמים מאוד מיוחדים נילי יש גם בדיזנגוף פרישמן.
וגם בשינקין ובשינקין פינת מלצ'ט..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 17:09
|
1103 כתב:
קרנושה לה תודה. אבדוק לפי עצתך במתחם התחנה למרות שגם בקניון ערים הדגמים מאוד מיוחדים נילי יש גם בדיזנגוף פרישמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 16:32
|
1103 כתב:
קרנושה לה תודה. אבדוק לפי עצתך במתחם התחנה למרות שגם בקניון ערים הדגמים מאוד מיוחדים נילי
מאד משתנה בהתאם לאוכלוסיה. כל פעם שאני נמצאת בחנות אחרת אני מוצאת משהו אחר וזה הקטע של שופרא, לבלבל את האוייב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 15:49
 1103 Posts: 5022
|
קרנושה כתב:
1103 כתב: קרנושה כתב: 1103 כתב: לשופרא יש עיצובים מיוחדים לא כל אחד מתחבר אליהם נילי נילוש, אני מסכימה עם העיצובים המשוגעים בלשון המעטה. אבל בינהם יש וניתן למצוא דברים שאח"כ את אומרת לעצמך חבל שמצאתי..כי התמכרתי! והם מביאים נעליים מיוחדות וצריך להסתכל היטב מה כי יש מקסימות... אם את נפתחת להתנסות בדברים חדשים בחיים-הרווח כולו שלך. קרנושה מתוקה בחורף האחרון רכשתי בשופרא זוג מגפיים ובתי רכשה שם זוג נעלים, שני הזוגות יפיפיים בעיצוב מאוד מיוחד. אגב אני גרה מעל קניון ערים בכפר-סבא והחנות נמצאת בקניון כל יום אני עוברת לידה כך שאני מעודכנת. נילי איזה קטע נילוש, עד לא מזמן גם אני הייתי שכנתך.. בכל אופן, תנסי את נטורליסטה את לא תתחרטי! אני מאד אוהבת את החנות שם וגם במתחם התחנה בנוה צדק, בכל חנות יש נעליים אחרות כיוון שזה תלוי אוכלוסיה. נעליים שוות בלי ספק.
קרנושה מענין מה היתה כתובתך בכפר-סבא והיכן את מתגוררת היום? נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 15:47
|
קרנושה לה תודה. אבדוק לפי עצתך במתחם התחנה למרות שגם בקניון ערים הדגמים מאוד מיוחדים נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 13:57
|
1103 כתב:
קרנושה כתב: 1103 כתב: לשופרא יש עיצובים מיוחדים לא כל אחד מתחבר אליהם נילי נילוש, אני מסכימה עם העיצובים המשוגעים בלשון המעטה. אבל בינהם יש וניתן למצוא דברים שאח"כ את אומרת לעצמך חבל שמצאתי..כי התמכרתי! והם מביאים נעליים מיוחדות וצריך להסתכל היטב מה כי יש מקסימות... אם את נפתחת להתנסות בדברים חדשים בחיים-הרווח כולו שלך. קרנושה מתוקה בחורף האחרון רכשתי בשופרא זוג מגפיים ובתי רכשה שם זוג נעלים, שני הזוגות יפיפיים בעיצוב מאוד מיוחד. אגב אני גרה מעל קניון ערים בכפר-סבא והחנות נמצאת בקניון כל יום אני עוברת לידה כך שאני מעודכנת. נילי
איזה קטע נילוש, עד לא מזמן גם אני הייתי שכנתך.. בכל אופן, תנסי את נטורליסטה את לא תתחרטי! אני מאד אוהבת את החנות שם וגם במתחם התחנה בנוה צדק, בכל חנות יש נעליים אחרות כיוון שזה תלוי אוכלוסיה. נעליים שוות בלי ספק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 12:37
|
קרנושה כתב:
1103 כתב: לשופרא יש עיצובים מיוחדים לא כל אחד מתחבר אליהם נילי נילוש, אני מסכימה עם העיצובים המשוגעים בלשון המעטה. אבל בינהם יש וניתן למצוא דברים שאח"כ את אומרת לעצמך חבל שמצאתי..כי התמכרתי! והם מביאים נעליים מיוחדות וצריך להסתכל היטב מה כי יש מקסימות... אם את נפתחת להתנסות בדברים חדשים בחיים-הרווח כולו שלך.
קרנושה מתוקה בחורף האחרון רכשתי בשופרא זוג מגפיים ובתי רכשה שם זוג נעלים, שני הזוגות יפיפיים בעיצוב מאוד מיוחד. אגב אני גרה מעל קניון ערים בכפר-סבא והחנות נמצאת בקניון כל יום אני עוברת לידה כך שאני מעודכנת. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 06:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
מודה ומתוודה שלא הכרתי את החברה הזו וזו הפעם הראשונה שאני נחשפת אליהם אבל הסתכלי בקישור שקרנושה שתלה והתרשמתי מהיופי של הנעלים והן נראות נוחות (ואם אתן אומרות אז אני מאמינה). תודה על המידע אני כבר יעשה בו שימוש....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 05:29
 dany Posts: 19819
|
כן בדקתי יש על הכרמל ואני צריכה להיות שם בשבוע הבא מקווה שאמצא זמן נראות לי מאד מעניינות.
קרנושה כתב:
dany כתב: צריכה לבדוק באם יש בצפון בכלל לא מכירה את השם הזה אקורדיאון כתב: אוי שופרא אין על הנעליים שהם מביאים לחנויות שלהם הן בעיצוב והן בנוחות. יש לי חצאי מגפיים שקנתי אצלם ובחורף שעבר ממש חגגתי איתם. תודה קרנושי. יש סניפים בצפון אהובה. תכנסי לגוגל ותחפשי את רשת שופרא בהונות..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 04:47
|
1103 כתב:
לשופרא יש עיצובים מיוחדים לא כל אחד מתחבר אליהם נילי יחד עם זאת ניתן למצוא,נילי אני הצלחתי איתם מאוד,שווה לבדוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 00:16
|
tutit כתב:
תודה קרנושה ! גם אני הייתי קונה שם פעם הם לא זולים בכלל אבל לאחרונה שעברתי הנעליים לא היו משהו, מה ששלחת נראות ממש נוחות אנסה להכנס לשם בהזדמנות לראות. 
לא זול זה נכון. אבל אני למשל מעדיפה איכות ולא כמות. זה נכון לכל תחום בחיים שלי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2011 00:15
|
EFF כתב:
תודה..הצצתי לאתר שלהם - מבחר יפהפה..אגב, האם משלמים מכס על רכישת נעליים ב- EBAY ?
זה מאד משתנה אפוש. צריך לבדוק הכל במעמד ההזמנה אבל זה שווה את זה.. אני קניתי מגף ולא ביקשו תשלום על מכס.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/06/2011 23:30
 EFF Posts: 6417
|
תודה..הצצתי לאתר שלהם - מבחר יפהפה..אגב, האם משלמים מכס על רכישת נעליים ב- EBAY ?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/06/2011 23:06
 tutit Posts: 2431
|
תודה קרנושה ! גם אני הייתי קונה שם פעם הם לא זולים בכלל אבל לאחרונה שעברתי הנעליים לא היו משהו, מה ששלחת נראות ממש נוחות אנסה להכנס לשם בהזדמנות לראות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/06/2011 22:55
|
dany כתב:
צריכה לבדוק באם יש בצפון בכלל לא מכירה את השם הזה אקורדיאון כתב: אוי שופרא אין על הנעליים שהם מביאים לחנויות שלהם הן בעיצוב והן בנוחות. יש לי חצאי מגפיים שקנתי אצלם ובחורף שעבר ממש חגגתי איתם. תודה קרנושי.
יש סניפים בצפון אהובה. תכנסי לגוגל ותחפשי את רשת שופרא בהונות..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/06/2011 22:52
|
1103 כתב:
לשופרא יש עיצובים מיוחדים לא כל אחד מתחבר אליהם נילי
נילוש, אני מסכימה עם העיצובים המשוגעים בלשון המעטה. אבל בינהם יש וניתן למצוא דברים שאח"כ את אומרת לעצמך חבל שמצאתי..כי התמכרתי! והם מביאים נעליים מיוחדות וצריך להסתכל היטב מה כי יש מקסימות... אם את נפתחת להתנסות בדברים חדשים בחיים-הרווח כולו שלך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/06/2011 22:36
|
לשופרא יש עיצובים מיוחדים לא כל אחד מתחבר אליהם נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/06/2011 20:50
 dany Posts: 19819
|
צריכה לבדוק באם יש בצפון בכלל לא מכירה את השם הזה
אקורדיאון כתב:
אוי שופרא אין על הנעליים שהם מביאים לחנויות שלהם הן בעיצוב והן בנוחות. יש לי חצאי מגפיים שקנתי אצלם ובחורף שעבר ממש חגגתי איתם. תודה קרנושי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|