הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כבר יום שלישי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/06/2011 05:25

dany
dany
חנה מסכימה איתך מאד מאד שהגישה לחיים צריכה להיות עד כמה שפחות לחפש על מה להתעצבן ולהתרגז,
בכל מקום שאפשר להשאיר שובל של חום ואהבה עדיף על כעס ומרירות.
לחנך את כל העולם כנראה שכבר לא נצליח , אז שכל אחד ינסה רק לתקן את עצמו ובכך נצא נשכרים.
מילה טובה וחיוך מהלב שווים אלפי מונים .

חיוך מהלב כתב:
כבר מאוחר בערב של יום ג'. מה לקחתי מההרצאה. שהמילה משבר היא קשה והפרופורציות שלה צריכות להיות ממש במקרים שזה מצדיק. ואם עסקינן בפרופורציות נראה לי שאני למדה בחיים מה באמת חשוב. דוקא עכשיו כשאני באמת קצת לא במיטב ועדיין יש לי דרך לעשות בבריאות עד להשלמה. לוקחת כל יום לגופו נהנית מכל דבר מצחיק או משונה או אפילו מרגיז. אומרת לעצמי עד היום התרגזתי מכל כך הרבה שטויות עכשיו הזמן לשנות בורג במערכת בראש ולראות מה באמת חשוב. כאילו לא ראיתי עד עכשיו. ראיתי אך לא הבנתי ולא הפנמתי. יש דברים שלא כדאי אפילו להתעכב עליהם כמו אנשים טיפשים כי זו מחלה שאין לה ריפוי ולכן אין טעם להתרגז עליהם מסכנים, או ציפיות שבאמת אין להם מקום. איני מצפה מאיש דבר אף אחד לא חייב לי כלום ולכן אני מסוגלת לומר לכל אדם באשר הוא מילה טובה אבל תמיד הייתי כזו. יכולה להחמיא לפקידה בבנק גם אם לא שרתה אותי שיש לה עגיל יפה או תסרוקת יפה מה זה עולה לי כסף? סתם עושה טוב לשני ומעלה חיוך אז למה לא? ממש בחינם. אבל תמיד תמיד אני כזו רק שזה מתחזק. גם היום לפקידה באיכילוב שעזרה לי אמרתי לה יותר מתודה כי כשמקבלים שרות טוב זה לא ברור מאליו אצלנו בארץ ועוד לא בשביל הכסף נכון?תמיד העדפתי ללכת לחנות בה היחס הוא טוב גם אם המחיר קצת יותר וזה למדתי מאבי ואימי ז"ל. הם צודקים. או כמו שחברתי הטובה אומרת "אם יש מקום בלב אז יש מקום לכולם" ואני מתכוונת לכולם כל בני האדם. נסעתי בפקקים כדי להגיע למירי וטעיתי בדרך והייתי לחוצה אבל במקום זה אמרתי לעצמי מה שיהיה יהיה אני לא אסע בשוליים ולא אעשה דבר שאינו חוקי ומתי שאגיע זה בסדר. והגעתי תודה לאל ושמעתי והפנמתי דברים תבורכי ושיהיה לכולנו שבוע של שמירה והעיקר חיוך לכולם ואופטימיות ובראש ובראשונה ב ר י א ו ת לכולם !!! אמן
0 קישור קבוע (Permalink)
29/06/2011 05:16

dany
dany
כל הכבוד אפי על המסירות
מאחלת לך להמשיך כך
ולהגיע אל האמצע..................... הקצה באמת מפחיד.

EFF כתב:
אקו יקרה יקרה....♥♥ כמה מבינה לליבך...כל כך טוב שיש אפשרות "לשפוך" כאן דברים שאחרים לא מבינים. כמו שלא מבינים שאשה רזה באה להשקל אצל מירי (אותי שיגעו בזמנו: "מה את עושה פה"...לכי תסבירי לכולם שאת עם עבר שמן הווה רזה ועתיד לא כ"כ ידוע..

גם אני בחדשים האחרונים על הקצה, והחלפת קידומת מפחידה אימים. אבל יש את מירי וזו נקודת האור הגדולה...קבלתי אזהרה וכבר ישמתי - שבוע שלם בלי אף נשנוש ולו הקטן ביותר, עם שיגור יום יומי למירי את דו"ח האכילה שלי...

בורכנו גם בורכנו....בהצלחה יקירתי - אוהבת אותך המון!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/06/2011 04:55

אקורדיאון
אקורדיאון
חיוך מהלב לדעת להעניק,לפרגן להחמיא אלה תכונות שמעניקות לנותן יותר מאשר למקבל.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/06/2011 04:52

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אכן השמירה היא לא קלה אך אפשר לעשות אותה!!!!!!!!!!!!
אז בנות אנחנו כאן לעזור ולתמוך בכדי שכולנו נוכל להגיד אנחנו מצליחות כי פשוט מגיע לנו.

אין שום ספק שנצליח.חייבים להרוג את הקילוגרמים כשהם קטנים ונעשה זאת יחד עם המון תמיכה ועידוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/06/2011 04:50

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
אקו יקרה יקרה....♥♥ כמה מבינה לליבך...כל כך טוב שיש אפשרות "לשפוך" כאן דברים שאחרים לא מבינים. כמו שלא מבינים שאשה רזה באה להשקל אצל מירי (אותי שיגעו בזמנו: "מה את עושה פה"...לכי תסבירי לכולם שאת עם עבר שמן הווה רזה ועתיד לא כ"כ ידוע..

גם אני בחדשים האחרונים על הקצה, והחלפת קידומת מפחידה אימים. אבל יש את מירי וזו נקודת האור הגדולה...קבלתי אזהרה וכבר ישמתי - שבוע שלם בלי אף נשנוש ולו הקטן ביותר, עם שיגור יום יומי למירי את דו"ח האכילה שלי...

מסכימה עם כל מילה אפי ובהצלחה גדולה .
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 23:05

קרנושה
קרנושה
חיוך מהלב כתב:
כבר מאוחר בערב של יום ג'. מה לקחתי מההרצאה. שהמילה משבר היא קשה והפרופורציות שלה צריכות להיות ממש במקרים שזה מצדיק. ואם עסקינן בפרופורציות נראה לי שאני למדה בחיים מה באמת חשוב. דוקא עכשיו כשאני באמת קצת לא במיטב ועדיין יש לי דרך לעשות בבריאות עד להשלמה. לוקחת כל יום לגופו נהנית מכל דבר מצחיק או משונה או אפילו מרגיז. אומרת לעצמי עד היום התרגזתי מכל כך הרבה שטויות עכשיו הזמן לשנות בורג במערכת בראש ולראות מה באמת חשוב. כאילו לא ראיתי עד עכשיו. ראיתי אך לא הבנתי ולא הפנמתי. יש דברים שלא כדאי אפילו להתעכב עליהם כמו אנשים טיפשים כי זו מחלה שאין לה ריפוי ולכן אין טעם להתרגז עליהם מסכנים, או ציפיות שבאמת אין להם מקום. איני מצפה מאיש דבר אף אחד לא חייב לי כלום ולכן אני מסוגלת לומר לכל אדם באשר הוא מילה טובה אבל תמיד הייתי כזו. יכולה להחמיא לפקידה בבנק גם אם לא שרתה אותי שיש לה עגיל יפה או תסרוקת יפה מה זה עולה לי כסף? סתם עושה טוב לשני ומעלה חיוך אז למה לא? ממש בחינם. אבל תמיד תמיד אני כזו רק שזה מתחזק. גם היום לפקידה באיכילוב שעזרה לי אמרתי לה יותר מתודה כי כשמקבלים שרות טוב זה לא ברור מאליו אצלנו בארץ ועוד לא בשביל הכסף נכון?תמיד העדפתי ללכת לחנות בה היחס הוא טוב גם אם המחיר קצת יותר וזה למדתי מאבי ואימי ז"ל. הם צודקים. או כמו שחברתי הטובה אומרת "אם יש מקום בלב אז יש מקום לכולם" ואני מתכוונת לכולם כל בני האדם. נסעתי בפקקים כדי להגיע למירי וטעיתי בדרך והייתי לחוצה אבל במקום זה אמרתי לעצמי מה שיהיה יהיה אני לא אסע בשוליים ולא אעשה דבר שאינו חוקי ומתי שאגיע זה בסדר. והגעתי תודה לאל ושמעתי והפנמתי דברים תבורכי ושיהיה לכולנו שבוע של שמירה והעיקר חיוך לכולם ואופטימיות ובראש ובראשונה ב ר י א ו ת לכולם !!! אמן

לא יצא לי לתת לך חיבוק גדול היום..אבל את עושה עם עצמך עבודה נהדרת..ואני אוהבת אותך יקרה שלי♥ תמשיכי להיות אופטימית הא?
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 22:08

חיוך מהלב
חיוך מהלב

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 21:00

EFF
EFF

0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 20:53

dany
dany
אכן השמירה היא לא קלה אך אפשר לעשות אותה!!!!!!!!!!!!
אז בנות אנחנו כאן לעזור ולתמוך בכדי שכולנו נוכל להגיד אנחנו מצליחות כי פשוט מגיע לנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 20:31

אקורדיאון
אקורדיאון
קרולין כתב:
אקו יקירתי!
מתחברת לכל מילה שלך!
אני תמיד "פינטזתי" שכשאגיע למשקל היעד אוכל ל"השתולל" לי לפעמים בכיףףףףףף....
וזה הכי הכי קשה בעולם....את ק צ ת אוכלת יותר והמשקל משתולללללללל מה זה?!!!!!!!
כל הזמן צריך להיות עם היד על הדופק! חלומות לחוד ומציאות לחוד.....מי אמר שזה קל???!!!!
מזל שאנחנו במסגרת! מזל גדול אחרת היינו "הולכים לאיבוד"! נקודה.
שיהיה יום מקסים לכולםםםםםםם והעיקר שאנחנו ביחד בתהליך ביחד אנחנו כוח! מי יכול עלינו?מי?!!!!
נשיקותתת
קרולין.smile

אוי מה אומר לך כל מילה בסלע,אני תמיד אומרת עבורי מבצע הירידה הגדולה היה קלי קלות לעומת השמירה על הקיים כי זו דרך החיים וההתמודדות האמיתית.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 20:30

אקורדיאון
אקורדיאון
קרולין כתב:
אקו יקירתי!
מתחברת לכל מילה שלך!
כל הזמן צריך להיות עם היד על הדופק! חלומות לחוד ומציאות לחוד.....מי אמר שזה קל???!!!!
שיהיה יום מקסים לכולםםםםםםם והעיקר שאנחנו ביחד בתהליך ביחד אנחנו כוח! מי יכול עלינו?מי?!!!!
נשיקותתת
קרולין.smile

אוי מה אומר לך כל מילה בסלע,אני תמיד אומרת עבורי מבצע הירידה הגדולה היה קלי קלות לעומת השמירה על הקיים כי זו דרך החיים וההתמודדות האמיתית.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 19:59

נחושה
נחושה
והנה הוא נגמר
ויום רביעי האהוב מגיע כבר מחר
Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 19:57

נחושה
נחושה
והנה הוא נגמר
ויום רביעי האהוב מגיע כבר מחר
Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 14:33

אשירה
אשירה
אקורדיאון כתב:
יקירי כמו בכל בוקר אאחל לכולנו יום נפלא ובשליטה שאני באופן אישי איבדתי לאחרונה.
השיטה הפסולה לרדת כל כך יפה ,להגיע למשקל יעד,להצליח תקופה לא מבוטלת לשמור על זה ופתאום משום מקום
להתחיל ללכת על הקצה,להרפות ובמילה פשוטה להשתולל כאילו אין מחר,התוצאה הרי ידועה מראש , העליה במשקל
מטאורית להחריד.כפי שאני אומרת תמיד ,מזל גדול שאני כאן במסגרת וכיום לאחר הרבה מאוד שנים שבמקרים כאלה הייתי נכנסת להיסטריה,
גדלתי והפנמתי שכאן נמצא המלאך השומר ואין מצב של לעבור את הקצה ואכן אתמול ההרצאה פשוט נתפרה עבורי ובטוחני שעבור עוד הרבה
שחשים כמוני.נשקלתי באומץ רב והפעם באמת חטפתי מה שנקרא סטירה לפרצוף ולאחר מכן ההרצאה שלא אספר את תוכנה כדי שלא לקלקל לבנות
האינטרנט אבל איך מירי אומרת ,מספיק משפט אחד שניים שלקחנו מספיק,הפעם לקחתי את כל ההרצאה כולה ומאתמול אני חזרה על המסלול ואין אפשרות אחרת.
מאחלת לעצמי הצלחה וכמובן לכל הנשקלים היום.
יום נפלא.אוהבת את כולכם מאוד,מי יכול להבין את אשר כתבתי?????.רק בבית הזה.

באמת רק אנחנו יכולות להבין אחת את השניה. פה זה המקום ששומר עלינו. אם זה בשמירה על משקל היעד או אצל אחרות בעצירת העליה.
נשיקות,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 10:33

dany
dany
בהצלחהi agree

שאפתנית כתב:
בוקר טוב חברות יקרות
אני קוראת את דבריכן וכל כך מזדהה. אכן אף אחת מאיתנו לא חסינה ולא משנה אם הגיעה למשקל היעד או לא הגיע. לצערי אין את מטה הקסם שיגע בנו וישאיר אותנו חסינות מעליה במשקל (חבל) נצתרך תמיד להיות על המשמר אם זה ברצוננו לרדת או ברצוננו לשמור (וזה באמת קשה).
לפחות אנחנו ביחד עוזרות אחת לשניה וההתמודדות יותר קלה כשיודעים שאנחנו יחד. יש לזה עוצמה.
אני מאחלת לנו המשך שבוע טוב ושנצליח לעמוד ביעד.

0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 09:41

קרולין
קרולין
אקו יקירתי!
מתחברת לכל מילה שלך!
נשיקותתת
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 09:03

דרך המלך
דרך המלך
מצטרפת לכולכן ומסכימה בהחלט אנחנו כולנו באותה הסירה..
וגם אני לקחתי אתמול את כל ההרצאה..... הפנמתי היטב...
מאחלת לכולנו יום שלישי פעמיים כי טוב - אז שיהיה טוב לכולנו אמן ואמן
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 08:58

אקורדיאון
אקורדיאון
ענת כתב:
הי יקירתי כולנו באותה סירה בהחלט מבינה אותך השבוע נחזור למסלול עם החזרת חובות......
אין דרך אחרת אני יודעת שזה מתסכל...בהצלחה רבה

גם לך יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 08:58

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
בוקר טוב חברות יקרות
אני קוראת את דבריכן וכל כך מזדהה. אכן אף אחת מאיתנו לא חסינה ולא משנה אם הגיעה למשקל היעד או לא הגיע. לצערי אין את מטה הקסם שיגע בנו וישאיר אותנו חסינות מעליה במשקל (חבל) נצתרך תמיד להיות על המשמר אם זה ברצוננו לרדת או ברצוננו לשמור (וזה באמת קשה).
לפחות אנחנו ביחד עוזרות אחת לשניה וההתמודדות יותר קלה כשיודעים שאנחנו יחד. יש לזה עוצמה.

אכן כך יקירתי.מסכימה לחלוטין.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2011 06:46

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב חברות יקרות

0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כבר יום שלישי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!