|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/06/2011 05:17
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה על הברכה והספר אכן הוא ליד המיטה לחזור אליו עוד יותר מאוחר כי היה קשה מאד לעיכול בפעם הראשונה. והרי אנחנו כבר יודעים את כל הסיפורים האלו ובכל זאת לקרוא את זה כחיי יומיום ................. קשה!!!!!!!!!!! הדור שלנו שגדל עם השואה בבית ועם הסיפורים מגוף ראשון(מי שגדל) אך התיאורים אף פעם לא היו כל כך פלסטיים אלא יותר בכללי................ היה קר, לא היה מה לאכול, לא היה מה ללבוש, הוציאו אותנו לשיירות עבודה............. לאקוני , מתומצת, רק בכדי להמשיך לנשום ולחיות. ואילו כאן מקבלים תמונה כל כך עמוקה, כואבת, של חיים במקום שאין בו חיים, ובכל זאת כל זמן שנושמים רוצים לחיות. עד כמה שהיצר הזה חזק מהכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2011 00:52
 EFF Posts: 6417
|
אני כבר בסבוב המי ידע כמה של הספר ועוד מוציאה וממרקרת תובנות תובנות ופרופורציות על החיים...אכן לדעת לוותר היא הרגשה טובה ולא רק הרגשה, לדעת לוותר = לשמור על עצמנו ועל בריאותנו התקינה. אז המון המון המון בריאות בעתיד..ושלא תגיעי למצבים כל כך קשים עם הבעלול - אני מבינה כמה שזה מפחיד ולא נעים - היתה לי חוויה מפחידה עם בעלי לפני מספר שבועות. סיפרתי כאן עליה...

|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|