28/06/2011 06:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אנחנו כאן כולנו בני אצולה אמיתית אצולת הרגשות והנתינה שהיא פי אלף שווה יותר מאצולה אחרת של דם כחול ............... עלק. קרנושה כתב: dany כתב: את רואה שאני בוחרת ואני יודעת שיש לי כאן משפחה נפלאה וחמה.תודה קרנושה כתב: דנושקה, באמת נחושה רשמה הכל בשביל כולנו הכי יפה שאפשר.. אבל אנחנו כאן ביחד להתמודד עם הכל, אז תבחרי לשתף ולספר מה עובר עלייך כי את לא לבד! נשיבוקים חמים לעידוד♥ את נסיכה אמיתית.. אכן כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/06/2011 05:29
 dany Posts: 19819
|
אנחנו כאן כולנו בני אצולה אמיתית אצולת הרגשות והנתינה שהיא פי אלף שווה יותר מאצולה אחרת של דם כחול ............... עלק.
קרנושה כתב:
dany כתב: את רואה שאני בוחרת ואני יודעת שיש לי כאן משפחה נפלאה וחמה.תודה קרנושה כתב: דנושקה, באמת נחושה רשמה הכל בשביל כולנו הכי יפה שאפשר.. אבל אנחנו כאן ביחד להתמודד עם הכל, אז תבחרי לשתף ולספר מה עובר עלייך כי את לא לבד! נשיבוקים חמים לעידוד♥ את נסיכה אמיתית..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2011 21:46
 קרנושה Posts: 3420
|
dany כתב:
את רואה שאני בוחרת ואני יודעת שיש לי כאן משפחה נפלאה וחמה.תודה קרנושה כתב: דנושקה, באמת נחושה רשמה הכל בשביל כולנו הכי יפה שאפשר.. אבל אנחנו כאן ביחד להתמודד עם הכל, אז תבחרי לשתף ולספר מה עובר עלייך כי את לא לבד! נשיבוקים חמים לעידוד♥
את נסיכה אמיתית..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2011 21:36
 נחושה Posts: 6982
|
♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2011 11:56
|
את רואה שאני בוחרת ואני יודעת שיש לי כאן משפחה נפלאה וחמה.תודה
קרנושה כתב:
דנושקה, באמת נחושה רשמה הכל בשביל כולנו הכי יפה שאפשר.. אבל אנחנו כאן ביחד להתמודד עם הכל, אז תבחרי לשתף ולספר מה עובר עלייך כי את לא לבד! נשיבוקים חמים לעידוד♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2011 11:56
|
אצליח גם אצליח ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
דנילה נחושה כתבה כל כך יפה שאין לי מה להוסיף למעט החיזוק, אני מקווה שתעברי את הימים האלה בקלות ותצליחי להחזיק מעמד ולעשות למען גופך ובריאותך את הטוב ביותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2011 11:47
 קרנושה Posts: 3420
|
דנושקה, באמת נחושה רשמה הכל בשביל כולנו הכי יפה שאפשר.. אבל אנחנו כאן ביחד להתמודד עם הכל, אז תבחרי לשתף ולספר מה עובר עלייך כי את לא לבד! נשיבוקים חמים לעידוד♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2011 07:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
דנילה נחושה כתבה כל כך יפה שאין לי מה להוסיף למעט החיזוק, אני מקווה שתעברי את הימים האלה בקלות ותצליחי להחזיק מעמד ולעשות למען גופך ובריאותך את הטוב ביותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2011 05:30
|
קראתי שוב תודה על התמיכה היא מאד חשובה אכן אני נמצאת בימים של החלטות ואי עמידה בהן , למה?????????? אולי צריך ספת פסיכולוג, כפי שכתבת אולי יותר מידי על הכתפיים, ואולי זה עוד תירוץ, אך תחושת הרעב שתוקפת היא מאד אמיתית גם אם אין לה ממש סיבה פיזיולוגית, כי אני אוכלת נכון וטוב ולא מקזזת ולא מחסירה אז למה זה תוקף? ממש אין לי תשובה, ושוב נתחיל היום מחדש בתקווה לסיים את היום כפי שצריך וללא כל נפילה. זוכרת שעשיתי לי מין כזה דפדפן שקרעתי כל יום דף והיה לי נפלא עם האתגר הזה אז יש מצב שאני מכינה לי שוב כזה דפדפן אולי הוא יכניס אותי שוב למוטיבציה.......... בכל מקרה מאחלת לך יום נפלא. נשיקות
נחושה כתב:
דני יקרה קראתי את הפוסט שלך והוא כל כך נגע לליבי... כמי שעברה אי אלו משברים בחיים וכל פעם את חושבת נו...מתי תגיע הבומבה הבאה ואיך יהיה לי כוח לאסוף את עצמי מחדש? אז הכי קל זה לרופף משמעת באוכל: " מה כבר יש לי כרגע? " , "מה כבר ביקשתי גביע גלידה? בורקס קטן?.... וכמובן "כעת זה לא הזמן להתעסק בעצמי"... "אחרי החופשה...מיום ראשון....עליתי רק שניים...וכל אותם תירוצים וכמובן תחושות סוביקטיביות: "די נמאס, אין לי אנרגיות,אין לי כוח, הייתי בבי"ח, היינו בחוץ, היינו באירוע...ומה לא? מירי נתנה היום ה-ר-צ-א-ה מדהימה על משברים ותפיסתינו אותם ביחס לעצמינו וביחס לאחרים ועל פרופורציות ועל פירגון...משהווווווווווווווו אני הייתי במקומות הללו ואני מחזיקה אצבעות לבעלך שבחר במסלול הבריאותי ודואג לעצמו ונמצא בתהליך של שינוי מתוך הבנה הפנמה ומודעות וכך את איתו...אך יקירתי מנסיוני אני יודעת שכשאנו יורדים את הקילו יש לנו אנרגיות אחרות מאשר כשאנחנו מסוממות ממתוקים או מפחממות שנותנים לנו 10 שניות של שכרון חושים ו 10 שעות של הלקאה וייסורים... אני יודעת שאנו מבטיחות כל בוקר מחדש ובין 14:00-16:00 מחרבות כל פעם מחדש כי עדיין לא חמש ואפשר לאכול פחמימות... אני יודעת שמחפפים קצת בשישי וקצת בשבת וקצת ביום ראשון וקצת באירוע ואז פתאום זה נהיה הרבה מדי... אני יודעת שגם כשאין כלום בבית אז שותים קפה אצל שכנה או קונים משהו בדרך... יקירתי האהובה, מחר באמת מתחיל יום חדש, אל תעני את עצמך פשוט תביני שאת צריכה גמילה כמו כולנו מנשנושי הביניים, מה-עוד פרי או עוד קפה, מפרוסת לחם מיותרת, או מחטיף מיותר... פשוט תכבדי את גופך ותזיני אותו בדברים שמשמחים אותך (אני חזרתי לשחיה והגוף מודה לי...), לא משנה מה זה יהיה העיקר שתכבדי אותו שוב ואל תכעסי עליו, טפלי בו...בסבלנות ובאהבה. שתפי אותנו באמת בכל מה שעובר עלייך לא כדי שנעשה נו נו נו אלא כדי שנעזור לך בטיפים, בפרספקטיבה ובאהבה. מצטערת על החפירה, פשוט מאוד נגע לליבי והייתי חייבת!!! ♥♥♥ נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 22:59
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני יקריתי מאחלת לכם רק בריאות ובריאות טובה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 22:25
|
dany כתב:
תודה תודה זה לכרגע ומחר תשובה ארוכה יותר.............. אגב בעלי לא לוקח שום אחריות זה הכל על הכתפיים שלי.
בגלל זה את במערבולת כי את גם האישה, גם האחות, גם המטפלת, גם הגננת וגם השמרטף...כל כך מוכר לי....וכמובן מעורבת ריגשית.... לילה טוב חמודה הולכת לתלות כביסה ולישון...מחר יש לי יום נפלא שמחכה לי...חדש לגמרי מהקופסא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 22:05
|
תודה תודה זה לכרגע ומחר תשובה ארוכה יותר.............. אגב בעלי לא לוקח שום אחריות זה הכל על הכתפיים שלי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 22:02
|
דני יקרה קראתי את הפוסט שלך והוא כל כך נגע לליבי... כמי שעברה אי אלו משברים בחיים וכל פעם את חושבת נו...מתי תגיע הבומבה הבאה ואיך יהיה לי כוח לאסוף את עצמי מחדש? אז הכי קל זה לרופף משמעת באוכל: " מה כבר יש לי כרגע? " , "מה כבר ביקשתי גביע גלידה? בורקס קטן?.... וכמובן "כעת זה לא הזמן להתעסק בעצמי"... "אחרי החופשה...מיום ראשון....עליתי רק שניים...וכל אותם תירוצים וכמובן תחושות סוביקטיביות: "די נמאס, אין לי אנרגיות,אין לי כוח, הייתי בבי"ח, היינו בחוץ, היינו באירוע...ומה לא? מירי נתנה היום ה-ר-צ-א-ה מדהימה על משברים ותפיסתינו אותם ביחס לעצמינו וביחס לאחרים ועל פרופורציות ועל פירגון...משהווווווווווווווו אני הייתי במקומות הללו ואני מחזיקה אצבעות לבעלך שבחר במסלול הבריאותי ודואג לעצמו ונמצא בתהליך של שינוי מתוך הבנה הפנמה ומודעות וכך את איתו...אך יקירתי מנסיוני אני יודעת שכשאנו יורדים את הקילו יש לנו אנרגיות אחרות מאשר כשאנחנו מסוממות ממתוקים או מפחממות שנותנים לנו 10 שניות של שכרון חושים ו 10 שעות של הלקאה וייסורים... אני יודעת שאנו מבטיחות כל בוקר מחדש ובין 14:00-16:00 מחרבות כל פעם מחדש כי עדיין לא חמש ואפשר לאכול פחמימות... אני יודעת שמחפפים קצת בשישי וקצת בשבת וקצת ביום ראשון וקצת באירוע ואז פתאום זה נהיה הרבה מדי... אני יודעת שגם כשאין כלום בבית אז שותים קפה אצל שכנה או קונים משהו בדרך... יקירתי האהובה, מחר באמת מתחיל יום חדש, אל תעני את עצמך פשוט תביני שאת צריכה גמילה כמו כולנו מנשנושי הביניים, מה-עוד פרי או עוד קפה, מפרוסת לחם מיותרת, או מחטיף מיותר... פשוט תכבדי את גופך ותזיני אותו בדברים שמשמחים אותך (אני חזרתי לשחיה והגוף מודה לי...), לא משנה מה זה יהיה העיקר שתכבדי אותו שוב ואל תכעסי עליו, טפלי בו...בסבלנות ובאהבה. שתפי אותנו באמת בכל מה שעובר עלייך לא כדי שנעשה נו נו נו אלא כדי שנעזור לך בטיפים, בפרספקטיבה ובאהבה. מצטערת על החפירה, פשוט מאוד נגע לליבי והייתי חייבת!!! ♥♥♥ נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|