27/06/2011 07:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
מימי נסיעה טובה !!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2011 05:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מימי נסיעה טובה ,תהני מכל רגע ותחזרי אלינו עם המון חוויות .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 22:34
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי יקרה אוהבת אותך כל כך, את מרגשת כל פעם מחדש.........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 21:37
 נחושה Posts: 6982
|
מימי כתב:
איזה כיף לקרוא כזה פוסט!!!!! כמו שהצליחו התפילות והמעשים במשפחתולוגיה שלנו, כך גם נצליח בדיאטה. אז למי שלא יודעת, אני חמותה של מיכל! התפללתי המון שבני, גיתי, ימצא את האשה הנכונה, ותפילתי נענתה בגדול! כי מלהיות משפחה חמה ומסורה כולנו יוצאים נשכרים, בעלי ואני נהננו מתומר מאוד בסוף השבוע  שמחנו שמיכל מפרגנת לעצמה קצת כיף וממלאה מצברים שהתרוקנו בחודשיים וחצי האחרונים. הלילה אנחנו נוסעים לארה"ב לשבועיים ומאוד נתגעגע לכולם, מקוים שכולכם תשמרו על מה שנכנס לפה וגם אני אשתדל לעשות זאת בארה"ב..... נשיקות וחיבוקים לכל חברי הפורום ובהצלחה לרציניים שבכם!!!!! מימי יקרה, תעשי חיים ותכתבי לנו משם...היום ראיתי את תומריקו והחזקתי אותו...חמוד אמיתי, טוב נו זה בגנים.... נשמור לך על המקום....נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 19:53
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה כיף לקרוא אותך תמיד. שיהיה לך שבוע נהדררררררררררררר. ולך מימי יקרה, נסיעה טובההההההההההההה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 17:34
 dany Posts: 19819
|
מיכלי מתוקה, איזה יופי הצלחת לעשות אתנחתא........ להינות ולחזור לעצמך. ולמימי נסיעה טובה ותשמרי על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 16:31
 1103 Posts: 5022
|
מימי יקרה איזה חמות נפלאה ומפרגנת את,אני מבינה שיש לך כלה שלא נופלת ממך, הרווח כולו של שתיכן ומשפחותיכן. נסיעה טובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 15:59
 מימי Posts: 117
|
איזה כיף לקרוא כזה פוסט!!!!! כמו שהצליחו התפילות והמעשים במשפחתולוגיה שלנו, כך גם נצליח בדיאטה. אז למי שלא יודעת, אני חמותה של מיכל! התפללתי המון שבני, גיתי, ימצא את האשה הנכונה, ותפילתי נענתה בגדול! כי מלהיות משפחה חמה ומסורה כולנו יוצאים נשכרים, בעלי ואני נהננו מתומר מאוד בסוף השבוע
שמחנו שמיכל מפרגנת לעצמה קצת כיף וממלאה מצברים שהתרוקנו בחודשיים וחצי האחרונים. הלילה אנחנו נוסעים לארה"ב לשבועיים ומאוד נתגעגע לכולם, מקוים שכולכם תשמרו על מה שנכנס לפה וגם אני אשתדל לעשות זאת בארה"ב..... נשיקות וחיבוקים לכל חברי הפורום ובהצלחה לרציניים שבכם!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 15:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
זכרי זאת היטב ,מגיע לך והשי לעצמך מידי פעם הפוגה של ההנאות הקטנות הללו לעצמך שהרי כולם סביבך רק ירוויחו. שאפו לסבתא מימי ולך כמובן על השליטה באוכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 14:41
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי, כל כך שמחה בשבילך שעשית את הפאוזה , שאיפשרו לך אותה, שפירגנת אותה לעצמך... יש לך חמה לוהטת ומקסימה וכן זכית ואני בטוחה שתומריקו החמוד עשה גם הוא כיף חיים ושמח להתגעגע אלייך קצת חזרה... מאחלת לך עוד פסקי זמן כייפיים בהמשך...מגיע לך... וכול הכבוד על הנחישות באוכל, יצאת גדולה!!! נשיבוקיםםםםםםםםםם נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 14:34
 כרובית Posts: 261
|
אני כל כך מבינה אותך.המירוץ הזה סביב הילדים המתוקים שלנו..ייסורי המצפון שאנחנו לא איתם ומצד שני השפיות שלנו כנשים,בנות זוג,אמהות עובדות....בקיצור שלל תפקידים. שמחה בשבילך על פסקי הזמן הקצרים שלקחת בסופ"ש..זה חשוב. צריך להודות על חמה וחם כאלו טובים ומוכנים לעזור.האמיני לי, זה לא מובן מאיליו. שבוע טוב!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 14:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי מיכלי, איזה כייף לקרוא את הפוסט שלך, אכן לאמא יש עוד צדדים ותחושות ורצונות ומאוואים ואנחנו צריכות לדאוג גם לעצמנו כדי שיהיה לנו כוח לדאוג לאחרים. כל הכבוד שהרמת את הכפפה ויצאת לסיבוב עם חברות, החזרת נשימה ופינקת את הנפש והגוף. תומר תמיד יחכה לך בחזרה אז אין למה למהר, לפעמים אנחנו זקוקות לפסק זמן ולמילוי הסוללה. שמחה שנהנית השבת ומאחלת לך עוד הרבה שבתות כאלו מהנות וכייפיות. שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 10:52
 מיכל שרון Posts: 1318
|
פורום יקר ונהדר, איזה סופ"ש מפנק עבר עלי!!! סופשבוע שכולו בסימן התרגעות ופינוק וקבלה והורדת לחצים ומתחים.. ותנחשו מה? זה עבד!!! זה התחיל מזה שחמיי הנפלאים העניקו לי בוקר שישי לעצמי ולקחו את תומר אליהם וככה יכולתי לעשות סידורים בשקט, לשבת עם חברה לקפה, קצת שופינג בשביל הנשמה (חצאית חדשה!!!), לבשל ולסדר בנחת.. פשוט תענוג. וככה יצא שכשהורדתי הילוך ונתתי קצת לעצמי בלב שלם ובלי רגשות אשמה כל החלקים הסתדרו במקום.. ממש כמו שמירי אומרת.. שהכי חשוב שלאמא יהיה טוב כי זה מקרין על הכל. אז פתאום נזכרתי שאני גם אישה ועם החצאית החדשה שוב הרגשתי סקסית ונחשקת ואז התחשק לי שוב להשקיע בלבוש ובמראה אחרי שבועיים של תחושות מיאוס. ועם ההשקעה בלבוש גם הלוע נסתם מהמחמאות ומההרגשה היפיפיה שאיתה יצאתי מהבית בשבת לצהריים אצל ההורים של גיתי וכשהגענו גיליתי שלא צריך בכלל להתאמץ לשמור כי מימי בישלה כל כך טעים ועם זאת דיאטטי שבכלל לא הרגשתי שיש כאן התמודדות. בערב יצאנו להצגה בתיאטרון גשר ולפני כמו ילדה טובה אכלתי פלפל ממולא בביצה קשה והלוע נסתם ולא נישנשנו בחוץ שטויות אסורות וקמתי הבוקר בתחושה מנצחת!!! כמה זמן לא היה לי סופ"ש כזה חיובי... איזה כיף ואיזה תענוג ולמה זכיתי בו? כי הרשיתי לעצמי!!! אז נכון שגם בשישי וגם בשבת הייתי רחוקה מתומר ל - 6 שעות בערך כל יום... אבל המרחב הזה נתן לי מקום להתגעגע ולהיזכר שיש בי עוד צדדים שגם בהם אני צריכה "להשתמש" . אז לכל הנשים המדהימות כאן בפורום שרצות כמו מטורפות את מירוץ השגרה השוחק והמתיש.. תעצרו בצד רגע.. תנשמו, תרשו לעצמכן כמה רגעי חסד של לבד והנאה אגואיסטית ותראו כמה כוחות תקבלו מזה, איזו תחושת רעננות תלווה אתכן... שיהיה לכולנו אחלה שבוע ובהצלחה בשקילות לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|