26/06/2011 20:00
 קרולין Posts: 6651
|
כרובית יקרה, נכון הכי בא לנו בעולם זה מתוקים...ולפעמים אנחנו "נופלים" לתוכם ונהנים מכל ביס... אח"כ חייבים להמשיך הלאה.... מקווה שאת כבר חזרה במסלול ובאכילה שפויה ונורמלית. שיהיה לך שבוע טוב ומוצלח. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 17:36
 dany Posts: 19819
|
כרוביתי מקווה שהקרייבינג עבר לך............. אצלי הימים ממש לא אחרים.......... יום אסל ויום בסל, ולא מצליחה להתרומם ליותר מזה....... מחכה ומצפה לימים טובים יותר ומאחלת גם לך אותם. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 15:48
 כרובית Posts: 261
|
בינתיים מחזיקה מעמד..תודה על החיזוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 15:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שבוע חדש אנרגיות מחודשות אין ברירה למרות שכל כך מזדהה איתך כרובית,אתמול אכלתי כרובית מטוגנת ועברתי למתוקים שכל כך אהובים עלי ומהווים כזה מוקש עבורי אבל הרמתי ראש והתחלתי מיום מחדש,מה אומר,שוב תודה לאל שאני במסגרת ולא מעלה בדעתי להרים ידיים. הצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 14:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
כרובית אני מאחלת לך שהיום הזה ימשיך בלי חשק למתוקים. תשתדלי לעצור את ההדרדרות הזו, כמו שכתבת חבל לקלקל. בהצלחה!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 13:23
|
את המתוקים אני לא מכניסה הבייתה אלא הולכת בעצמי לקנות!!!!וואי איזה פדיחה..חחחחח מירי-אשמש לו דוגמא,אני כל כך שמחה שהצטרף סוף סוף לדיאטה באינטרנט...לפחות זה אם לא לבוא. יום טוב....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 12:35
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
כרובית יקרה ואהובה, את צריכה לשמש דוגמה לעז היקר שהצטרף סוף סוף לשורותנו, תמסרי לו דש חם ובהצלחה. ותגיעי להרצאה השבטע היא ממש בשבילך עכשיו...... שבוע נפלא דש חם להורים אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 11:07
 tutit Posts: 2431
|
הי כרובית יקרה! קודם כל את המתוקים אל תכניסי הביתה ,כי אין סיכוי כרגע שאת ממש בחשקים שתצלחי אפילו לעבור לידם בשלום, דבר שני תשתי המון זה מרגיע את הרעב,במיוחד קפה שחור במקרה של צורך במתוק עוזר לי מאוד....ואני לא מרבה בשתיית קפה בדר"כ. בנוסף אני בימים כאלו מחליפה את הקוואקר ב2 פרוסות לחם קל כדי שארגיש פחות רעבה.......ואם בכל זאת את רעבה עדיין קחי פלפל עם קוטג' או גזר....... העיקר שתכנסי לפורום להיעזר אל תמשיכי לאכול שטויות זה מביא רק למצב מדכא יותר וחבל.... בטוחה שתצליחי בסוף גם את ה6 ק"ג להוריד..............לכולנו לפעמים יש ימים קשים העיקר להמשיך הלאה בלי להתייאש......... בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 10:51
|
אני מתחילה את השבוע עם עליה במשקל. אתמול אכלתי המון מתוקים! פשוט לא הפסקתי...ולא יכולתי לשלוט על זה... גם היום קמתי רעבה ואני ממש מחזיקה את עצמי.... האמת, קצת מיואשת....כל פעם להעלות ולרדת להעלות ולרדת..... שלא תבינו, אין סיכוי שאני מרימה ידיים וחוזרת לימי הזוהר השמנים שלי...גם היום אני מרגישה שמנמנה וזה עם עוד 6 קילו שאני רוצה עוד לרדת... אני מתגעגעת למתוקים...זה הכל. הם חסרים לי מאוד. היום אני לא יכולה להגיע לחוג הקבוע שלי ולהשקל (מסיבת סיום של הילדה) אבל ממש מקווה שאצליח להגיע ליום אחר. אני רעבה.... יום טוב, כרובית(האמת?, ממש מתחשק לי כרובית מטוגנת )
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|