הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתנה. אתם המתנה הכי יפה שאפשר לבקש♥

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/06/2011 20:23

EFF
EFF
קרנושק'ה - כמה שאת מלאה באהבה....את תמיד מזכירה לי שיש ריקוד שאנחנו רוקדים בריקודי עם לפי שיר של אורי פיינמן ויש בו את המילים הבאות:

כמה אהבה יש בעינייך
כמו האינסוף שבשמיים
סתיו אל החורף נאסף
וצובע לילה מכושף

וכו' וכו'

0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2011 18:20

ריבל'ה
ריבל'ה
מה אגיד לך, את גם מצחיקונת, וגם חמודנת. ב"ה לוקחת את החיים בקלילות, בזרימה, עם מה שבא. זה הכי טוב. יום הולדת זה יום גדול, הנשמה יכולה לספוג
הרבה אנרגיות חיוביות, ואהבה... זה הדבר הכי גדול בעולם... האהבה מהקב"ה
אלינו בגילוי אהבתו - הים, הדשאים, העצים, השמים, השמש, כל העולם היפה.
והאוכל - מגוון צבעים, ירוק כתום, אדום, צהוב, מגוון טעמים, מעיינות של מים.
לא חסר לנו כלום ב"ה.
ואהבת אנשים אלינו, ואנחנו אליהם, זה מפרה, מרומם, נותן אנרגיות וכוח.
ואיך אפשר שלא לאהוב אותך מתוקה, יפה, מדהימה, מצחיקה ונחמדה.
עוד מעט זמן הדלקת נרות, אני הולכת לקבל את שבת המלכה , את האור הנפלא.
ועד אחרי שבת, שיהיה לך הכי כיף שבעולם. תמיד שמחה, אושר והנאה.
באהבה אליך יקירה. ריבל'ה. שבת שלום ומבורך
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2011 18:03

כרובית
כרובית
אהבתי את הפוסט!!אני מטיבעי מאוד פסימית וכיף לקרוא פוסט חיובי ואופטימי עם ראייה כל כך נכונה וכיפית על החיים! מאחלת לך שכל חייך יהיו רצופי אושר
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2011 17:58

קרנושה
קרנושה
עוד שבועיים יש לי יומולדת. אין לי מושג איך זה קורה כל כך מהר...אבל אני לגמרי שמחה עם זה.
שאלתי את עצמי מהו הדבר שאת הכי הכי רוצה וחסר לך..ו-וואלה אין משהו היסטרי. אני מתכננת לקנות ג'יפ של בנות אבל גם זה יבוא..
אבל כן איחלתי לעצמי את מה שאני מאחלת לכולכן/ם, כל יום ביומו, כל הזמן, לאהוב ולהיות נאהב,
להעניק וליצור, לעשות ולהשפיע, להתרגש ולהפתיע, להיות נוכחת, לספוג, לשנן כי החיים הם מתנה...
ללמוד, לפתוח ערוצים במח ולשמור על פתיחות מחשבתית לכל דבר שמגיע לקרבנו, לרקוד כמה שעות בלי להתרגש מלהזיע, גם אם זה כרוך בלעשות קצת ברייקדאנס..
לקום בבוקר ולחיות, לבלות, לפרגן, להתפנק, לקנות, לשתות הרבה מים, לבוא למירי ויתפהך העולם, להעריך את הקבוצה שלנו, את הדיאטה והבטן השטוחה בבוקר,
את הארוחת בוקר שכולם מתסכלים עליי בעיניי עגל כשהם בולסים לחםsmile ובאמת מזל על התפוחי עץ..
אוהבת את שישי ולמה לא כל יום שבת? אוהבת את המשפחה שלי, אוהבת אנשים עם חוש הומור, אוהבת את הפורום, אוהבת מכנסיים ובייחוד כשהן
עולות ואין תחושת מחנק, כשאני הולכת לים ואני לא מתרגשת מזה שאני עגולה, כשבינתיים רואה מחזות קשים ותופעות שהיו צריכות להשאר בבית..smile
אוהבת לתת ולהעניק כי זה מעלה לי את רמות האושר, אוהבת אוהבת ואוהבת. יש את השיר הזה של פוליקר גם אני רוצה וגם אני רוצה...כזה וכזה וכזה,
תמיד כשאני שומעת אותו בא לי לצחוק כל כך כי אני לא מצליחה לשיר יחד איתו, אני לא עומדת בקצב..חחח
שונאת?-אין בי טיפת שנאה בכל נימי נפשי.
אם גרמתי לכם לחצי חיוך, גם אם כתבתי קשקושים ובדביליות מוחלטת אז יופי! זה יום שישי היום, מותר קצת להשתטות, לא?
עכשיו בבקשה תכתבו גם אתם מה אתם אוהבים..מה עושה אתכם מאושרים♥ומה משמיייייחחחחח את לבבכם.
ושבת שלום ונשיבוקים כמובן♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתנה. אתם המתנה הכי יפה שאפשר לבקש♥

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!