26/06/2011 22:10
 dany Posts: 19819
|
תודה נשמתי
קרנושה כתב:
dany כתב: די, אני קוראת את הפוסטים המאירים ומהזהירים הללו כמו אור חמה, כמו קרני ירח, מספיק לי ודי............ מה קורה? מה תקף אותי בחודשים האחרונים, שומעת הרצאות של מירי שנכנסות לי ללב ולכליות, מבינה כל כך טוב מה צריך ובהחלט מה לא צריך, הבית ממש מרוקן .............. זוכרות בעלי והסכרת......... מאיפה אני מוצאת עוד מה לנשנש, אין גבול להמצאות ולחידושים. באמת נמאס ודי, אני כבר משעממת את עצמי. והימים חולפים והעשייה נאדה........... בנות מתחייבת בזה הרגע בפניכן בהן צדק וללא משוא פנים שמספיק ודי ואתן מוזמנות לנדנד לי מידי יום ולשאול אותי מה היה ומה עשיתי כי נדמה לי שחציתי כל גבול אדום שנמצא במפה. אז באמת רוצה את עזרתכן תודה יקירותי נשיבוקים אני כאן לצידך..ואת לא לבד!♥ תעשי שינוי קטן...כל דבר. ותראי תפנית זה בטוח..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 19:51
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפתי, איזה פוסט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם! שתמיד תחייכי ותהיי מ א ו ש ר תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. כל שתבקשי לו יהי. אמן. אוהבת המון קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 19:47
 קרנושה Posts: 3420
|
dany כתב:
די, אני קוראת את הפוסטים המאירים ומהזהירים הללו כמו אור חמה, כמו קרני ירח, מספיק לי ודי............ מה קורה? מה תקף אותי בחודשים האחרונים, שומעת הרצאות של מירי שנכנסות לי ללב ולכליות, מבינה כל כך טוב מה צריך ובהחלט מה לא צריך, הבית ממש מרוקן .............. זוכרות בעלי והסכרת......... מאיפה אני מוצאת עוד מה לנשנש, אין גבול להמצאות ולחידושים. באמת נמאס ודי, אני כבר משעממת את עצמי. והימים חולפים והעשייה נאדה........... בנות מתחייבת בזה הרגע בפניכן בהן צדק וללא משוא פנים שמספיק ודי ואתן מוזמנות לנדנד לי מידי יום ולשאול אותי מה היה ומה עשיתי כי נדמה לי שחציתי כל גבול אדום שנמצא במפה. אז באמת רוצה את עזרתכן תודה יקירותי נשיבוקים
אני כאן לצידך..ואת לא לבד!♥ תעשי שינוי קטן...כל דבר. ותראי תפנית זה בטוח..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 17:41
|
די, אני קוראת את הפוסטים המאירים ומהזהירים הללו כמו אור חמה, כמו קרני ירח, מספיק לי ודי............ מה קורה? מה תקף אותי בחודשים האחרונים, שומעת הרצאות של מירי שנכנסות לי ללב ולכליות, מבינה כל כך טוב מה צריך ובהחלט מה לא צריך, הבית ממש מרוקן .............. זוכרות בעלי והסכרת......... מאיפה אני מוצאת עוד מה לנשנש, אין גבול להמצאות ולחידושים. באמת נמאס ודי, אני כבר משעממת את עצמי. והימים חולפים והעשייה נאדה........... בנות מתחייבת בזה הרגע בפניכן בהן צדק וללא משוא פנים שמספיק ודי ואתן מוזמנות לנדנד לי מידי יום ולשאול אותי מה היה ומה עשיתי כי נדמה לי שחציתי כל גבול אדום שנמצא במפה. אז באמת רוצה את עזרתכן תודה יקירותי נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 15:42
|
miribelkin כתב:
קרנושה יפה ואופטימית כף לפתוח איתך את היום והשבוע. תמשיכי כך..... אוהבת מירי
תודה אהובה שלי♥כיף לי שאני איתך! ושיהיה לנו שבוע קסוםםםםםםםם ומלא אהבה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 15:42
|
נחושה כתב:
dany כתב: לסרטניות המתוקות שתהייה לכן שנת הגשמת חלומות קטנים כגדולים. שתיכן מוסיפות פלפל ומלח לפורום שלנו. הכתיבה שלכן מעוררת אותי ללכת ללמוד איזה קורס.............. לא חשוב מה, למרות הספרדית אך זה נראה כבר על סדר היום, מתחשק לי משהו חדש............... הכל כל כך טרי ורענן כמו טל על דשא בבוקר מוקדם מוקדם. אוהבת את שתיכן, ומקווה שכולנו כאן בסוף הקיץ נהיה עגולות פחות ושטוחות יותר נשיבוקים ואהבה WOW איזו תגובה ממך ומאקו...מרגש !!! נשיקות חמות חזרה לשתיכן 
ראית איזה אהבה הולכת פה בפורום? איןןןןןןןןןןןןן דברים כאלו!!!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 14:29
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
לסרטניות המתוקות שתהייה לכן שנת הגשמת חלומות קטנים כגדולים. שתיכן מוסיפות פלפל ומלח לפורום שלנו. הכתיבה שלכן מעוררת אותי ללכת ללמוד איזה קורס.............. לא חשוב מה, למרות הספרדית אך זה נראה כבר על סדר היום, מתחשק לי משהו חדש............... הכל כל כך טרי ורענן כמו טל על דשא בבוקר מוקדם מוקדם. אוהבת את שתיכן, ומקווה שכולנו כאן בסוף הקיץ נהיה עגולות פחות ושטוחות יותר נשיבוקים ואהבה
WOW איזו תגובה ממך ומאקו...מרגש !!! נשיקות חמות חזרה לשתיכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 12:37
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה יפה ואופטימית כף לפתוח איתך את היום והשבוע. תמשיכי כך..... אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 09:53
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה יקרה! פוסט מקסים.........ומחמם את הלב... את מדהימה ומרגשת אותנו תמיד נהניתי לקרוא ...מאחלת לך שכל משאלות לבך יתגשמו לטובה.......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 08:36
|
תודה לכולכן על כל התגובות החמות♥ מאחלת לכולנו הצלחות בכל נישה שרק נבחר... ושיהיה שבוע קסום!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 08:35
|
רעותה כתב:
קרנושה המקסימה ,
קודם כל אני מאחלת לך שנה נפלאה לקראת יום הולדתך . עכשיו אני נזכרת , בעודי כותבת לך על זה שאיחלת לעצמך שנה שעברה על להיות רזה בקיץ ..... זוכרת? ראית איך טסה לה שנה. טוב גם אני מאחלת את זה לעצמי יותר ויותר כעת . שתגשימי את כל יעדיך באהבה ובאושר. , רעותה
יקירה, תודה על הכל! ואת צודקת, בהחלט איחלתי לעצמי להיות רזה יותר בשנה שעברה ובאמת ירדתי, לא כמו שרציתי אבל עדיין אני בכיוון הנכון ולא מוותרת. והקיץ יעבור נפלא כי לי באופן אישי בקיץ יותר קל לרדת מאשר בחורף. תודה אהובה, נשיבוקים!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 07:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
לסרטניות המתוקות שתהייה לכן שנת הגשמת חלומות קטנים כגדולים. שתיכן מוסיפות פלפל ומלח לפורום שלנו. הכתיבה שלכן מעוררת אותי ללכת ללמוד איזה קורס.............. לא חשוב מה, למרות הספרדית אך זה נראה כבר על סדר היום, מתחשק לי משהו חדש............... הכל כל כך טרי ורענן כמו טל על דשא בבוקר מוקדם מוקדם. אוהבת את שתיכן, ומקווה שכולנו כאן בסוף הקיץ נהיה עגולות פחות ושטוחות יותר נשיבוקים ואהבה מצטרפת לכל מילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 05:28
|
לסרטניות המתוקות שתהייה לכן שנת הגשמת חלומות קטנים כגדולים. שתיכן מוסיפות פלפל ומלח לפורום שלנו. הכתיבה שלכן מעוררת אותי ללכת ללמוד איזה קורס.............. לא חשוב מה, למרות הספרדית אך זה נראה כבר על סדר היום, מתחשק לי משהו חדש............... הכל כל כך טרי ורענן כמו טל על דשא בבוקר מוקדם מוקדם. אוהבת את שתיכן, ומקווה שכולנו כאן בסוף הקיץ נהיה עגולות פחות ושטוחות יותר נשיבוקים ואהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/06/2011 22:31
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה אהובה, אני יודעת ומרגישה בדיוק על מה את מדברת... גם אני כסרטנונה החוגגת יומולדת שבוע אחרייך מרגישה את המחשבות והתהיות והסיכומים...מה הספקתי ומה אבקש... אני כמוך אופטימית מיום הולדתי ומאמינה בטוב ובנכון ובאימרה שכל עכבה לטובה ושצריך מהלימון לסחוט את הלימונדה המתוקה ביותר... צודקת רעותה לגבי מה שאיחלנו בשנה שעברה לגבי הדיאטה ושנהיה רזות יותר...לי זה לא הצליח באופן גורף, לא נהייתי רזה יותר משמעותית אבל כן בהחלט השתנו בי דברים... הבולמוסים פחתו, ימי הבלי פחמימות מחמש עלו באופן דרמטי בסיכום חודשי, אני יותר מודעת לכמויות, אני יותר מודעת לכמויות הקפה, הסוכרזית...ומה שנכנס לגוף. אני יותר אוהבת ומכבדת אותי בתהליך ואת רצוני שלי בהתנהלות הכוללת... ולגבי הגשמת החלומות...היום אני מאמינה יותר מבעבר שאצליח להגשימם, אני קרובה יותר...אני זמינה יותר....אני רוצה אותם יותר מבעבר...ומאמינה שגם את בדרך לשם!!! היום אני מבינה יותר ששינוי הגישה משנה את ההרגשה ומוכנה יותר להסיר מכשולים פסיכולוגיים ואחרים, להתמודד עם אמונות מגבילות "שירשתי" ובכלל מאמינה שהכול יותר תלוי בי מאשר בנסיבות... מאחלת לך קרנושה אהובה הגשמת כל החלומות וכמו שנילוש אמרה את המתנה מאיתנו וממירי את מקבלת כל הזמן וזה באמת בלתי ניתן להחלפה הדבר המופלא הזה שקורה כאן בפורום. נשיבוקים ואיחולים לשבוע נפלא ומוצלח נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/06/2011 13:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרנושה כמה טוב לב יש בדבריך, אין ספק שאת יודעת להנות מהחיים,מהדברים הקטנים לתת ולקבל בחזרה ולהגיד תודה על כל מה שנכנס לחיינו. עוד שבועיים יום הולדת, תפרגני לעצמךמתנה מכל הלב כי מגיע לך. את בחורה מקסימה עם לב ענק!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/06/2011 12:32
 1103 Posts: 5022
|
קרנושה חמודה ומתוקה חלומות לפעמים מתגשמים החלום שלך -לקנות ג"יפ של בנות,גם הוא יתממש. את עוד צעירה וכפי שהתרשמתי ממך, לא ירחק היום את תגשימי חלום זה.יתר האיחולים שאיחת לנו ולעצמך,אינם בגדר חלום.לדעתי בגדול את מישמת אותם בחיי היום יום, ואת מה שאינך מספיקה,תוכלי להגשים, כי הם אינם בגדר חלום. המתנה הגדולה שקיבלת בחייך,היא מירי המקסימה והפורום המדהים.זו מתנה שלא ניתנת להחלפה, תמיד שימושית ומהנה היא one size ומתאימה לכל מידה. שבת נהדר ושבוע נפלא נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/06/2011 07:14
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה מתוקה, לא קשקושים ולא נעליים, כל מה שכתבת זה התמצית של הטוב, של איכות חיים ושל שמחת החיים שלך שאת מפזרת בנדיבות כה רבה על סביבותייך.  הפורום לא היה מה שהוא בלעדייך, התברכנו בך, מהות שלמה של אהבה וטוב לב,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/06/2011 05:51
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושי יקרה מאחלת לך רק שתמשיכי להיות כפי שאת,מלאת אנרגיות חיוביות וחיה את החיים . שתהיה לך שבת קסומה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 23:49
 רעותה Posts: 869
|
קרנושה המקסימה , קודם כל אני מאחלת לך שנה נפלאה לקראת יום הולדתך . עכשיו אני נזכרת , בעודי כותבת לך על זה שאיחלת לעצמך שנה שעברה על להיות רזה בקיץ ..... זוכרת? ראית איך טסה לה שנה. טוב גם אני מאחלת את זה לעצמי יותר ויותר כעת . שתגשימי את כל יעדיך באהבה ובאושר. , רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 22:41
 מימי Posts: 117
|
קרנושה היקרה אכן יום-הולדת זו תקופה של חשבון נפש, רצון לשנות, להתחיל להגשים חלומות, והכי חשוב: להתחיל לעשות..... אז אם ריקוד זה החלום שלך שווה להתאמץ בשבילו. ממליצה לך בחום להצטרף לחוג של ריקודי בטן!!!!! זה ישנה את עולמך, גם אם את לא מתחברת למוזיקה מזרחית. שיהיה לך יום הולדת קסום ומלא ריגושים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|