25/06/2011 07:20
 אשירה Posts: 4292
|
אם התפריט הוא בסדר אין מניעה לדעתי לחזור עליו מספר פעמים בשבוע. המחוננים שבינינו, אלה שזריזים ויעילים יכולים ביתר קלות לגוון, מבחינתי, עדיף התמדה על פני גיוון, בהצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/06/2011 05:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
EFF כתב:
התפריט שמירי מחלקת הוא מודולרי - ניתן להצליב - כלומר ניתן לקחת ארוחת בוקר מיום אחד, צהרים מיום אחר וערב מיום אחר. ומכמה תפריטים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 20:33
 EFF Posts: 6417
|
התפריט שמירי מחלקת הוא מודולרי - ניתן להצליב - כלומר ניתן לקחת ארוחת בוקר מיום אחד, צהרים מיום אחר וערב מיום אחר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 20:31
 1103 Posts: 5022
|
ליבי יקרה נכון שכדאי תמיד לגוון את התפריט אך מירי בעצמה אמרה לא פעם, אם יש ארוחה מועדפת עלינו בתפריט בכל אחד מימי השבוע אפשר לחזור עליה יותר מפעם אחת בשבוע, העיקר שנהיה בשליטה ולא נגזים באכילה. שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 17:33
 ריבל'ה Posts: 266
|
קרנושה כתבה לך יפה מאוד, מובן מאוד. אבל אולי כדאי שתתייעצי עם הדיאטנית מיכל, שהיא מכירה את נתונייך האישיים. אני למשל, מאוד שמרנית באכילתי, בגלל שאין לי זמן לחשוב ולתכנן ארוחות, ולבשל בשינויים, וב"ה ירדתי החודש יפה. מאחלת לך בהצלחה רבה. שבת שלום ומבורך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 17:32
 ליבי Posts: 34
|
קרנושה כתב:
ליבי כתב: קרנושה כתב: כל עוד לא מדובר בסושי, פסטה ואורז אז נראה לי שכן.. באופן כללי, מירי תמיד אומרת לנו לגוון את האכילה כי אז את "מבלבלת" את הגוף ויוצרת ירידות. אם תאכלי משהו קבוע, יש מצב להתקע בירידה, מנסיון אישי, מומלץ בחום לגוון, לאכול מהכל ובמידה כמובן. זה גם כיף כל הזמן לאכול דברים אחרים אם תחשבי על זה לרגע.. המוןןןןןןןןן הצלחה!♥ יוווווו איך בא לי סושי ברמות!!!!!!!!!!!!!! חחח תודה קרנושה  זוכרת זוכרת... אוףףףףףף חחחח אבל לא נתתי לך סיפתח לסושי..הצפירה כבר נשמעה ואסור לנו, את זוכרת?♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 17:31
 קרנושה Posts: 3420
|
ליבי כתב:
קרנושה כתב: כל עוד לא מדובר בסושי, פסטה ואורז אז נראה לי שכן.. באופן כללי, מירי תמיד אומרת לנו לגוון את האכילה כי אז את "מבלבלת" את הגוף ויוצרת ירידות. אם תאכלי משהו קבוע, יש מצב להתקע בירידה, מנסיון אישי, מומלץ בחום לגוון, לאכול מהכל ובמידה כמובן. זה גם כיף כל הזמן לאכול דברים אחרים אם תחשבי על זה לרגע.. המוןןןןןןןןן הצלחה!♥ יוווווו איך בא לי סושי ברמות!!!!!!!!!!!!!! חחח תודה קרנושה 
חחחח אבל לא נתתי לך סיפתח לסושי..הצפירה כבר נשמעה ואסור לנו, את זוכרת?♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 17:28
|
קרנושה כתב:
כל עוד לא מדובר בסושי, פסטה ואורז אז נראה לי שכן.. באופן כללי, מירי תמיד אומרת לנו לגוון את האכילה כי אז את "מבלבלת" את הגוף ויוצרת ירידות. אם תאכלי משהו קבוע, יש מצב להתקע בירידה, מנסיון אישי, מומלץ בחום לגוון, לאכול מהכל ובמידה כמובן. זה גם כיף כל הזמן לאכול דברים אחרים אם תחשבי על זה לרגע.. המוןןןןןןןןן הצלחה!♥
יוווווו איך בא לי סושי ברמות!!!!!!!!!!!!!! חחח תודה קרנושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 17:21
 קרנושה Posts: 3420
|
כל עוד לא מדובר בסושי, פסטה ואורז אז נראה לי שכן.. באופן כללי, מירי תמיד אומרת לנו לגוון את האכילה כי אז את "מבלבלת" את הגוף ויוצרת ירידות. אם תאכלי משהו קבוע, יש מצב להתקע בירידה, מנסיון אישי, מומלץ בחום לגוון, לאכול מהכל ובמידה כמובן. זה גם כיף כל הזמן לאכול דברים אחרים אם תחשבי על זה לרגע.. המוןןןןןןןןן הצלחה!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 17:14
|
שלום לכולן, יש לי שאלה האם אפשר לאכול את אותה הארוחה 3 פעמים בשבוע ? ז"א אם התפריט של יום שני מצא חן בעיניי אז אוכל לחזור עליו? תודה ושבתתתתת שלוםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|